هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است
سرخط خبرها

مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی رژیم صهیونیستی زیر آتش حمله پهپادی حزب الله

  • کد خبر: ۳۰۱۲۹۵
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹
مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی رژیم صهیونیستی زیر آتش حمله پهپادی حزب الله
مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد پایگاه «شراگا» مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال شهر اشغالی عکا را با چند پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب الله لبنان با انتشار بیانیه کوتاهی تاکید کرد که در راستای حمایت از ملت مبارز فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آن و همچنین دفاع از کشور و ملت لبنان، ساعت ۶ و ۱۵ دقیقه پایگاه «شراگا» مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال شهر اشغالی عکا را با چند پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.

حزب الله لبنان تاکید کرد پهپاد‌های مذکور، به دقت به اهداف موردنظرشان اصابت کرده‌اند.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین ساعت ۱۲ ظهر امروز شهر صفد در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد.

حزب الله همچنین از دو بار حمله موشکی رزمندگانش به مواضع نیرو‌های ارتش اشغالگر در جنوب شهر خیام در جنوب لبنان خبر داد.

این در حالی است که ساعاتی پیش منابع صهیونیستی از نفوذ پهپاد‌های حزب الله به مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

منابع خبری در این باره اعلام کردند که چند پهپاد وارد مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی شده و صدای آژیر خطر در نهاریا، عکا و حیفا نیز به صدا درآمدند.

ارتش رژیم اسرائیل هم اعلام کرد که یک جسم مشکوک از خاک لبنان پرتاب شده و باعث به صدا درآمدن آژیر‌های خطر شده است و نیروی هوایی ارتش این رژیم درحال تعقیب این جسم است.

یدیعوت آحارنوت نیز ضمن تایید این خبر اعلام کرد که پهپادی از خاک لبنان پرتاب شده و همچنان به سمت جنوب سرزمین‌های اشغالی درحال حرکت است.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که برآورد ارتش رژیم صهیونیستی این است که چندین پهپاد از خاک لبنان پرتاب شده و وارد سرزمین‌های اشغالی شده اند.

مقاومت اسلامی لبنان روز گذشته (سه‌شنبه) نیز در ۳۴ عملیات مختلف، مواضع، نیروها، تجهیزات، شهرک‌های صهیونیست نشین، پایگاه‌ها و پادگان‌های رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.

 ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه دوم مهر، حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد. این جنبش، طی روز‌ها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صد‌ها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده است و همزمان به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.

وزارت بهداشت لبنان روز سه‌شنبه اعلام کرد که شمار شهدای این کشور از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکنون به سه هزار و ۵۴۴ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۱۵ هزار و ۳۶ تن رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->