کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران طالبان فدراسیون شطرنج افغانستان را تعلیق کردند وزارت کار جریمه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز را اعلام کرد توضیحات محمدکاظم کاظمی درباره چالش‌های زبان فارسی در افغانستان + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در سال تحصیلی آینده اعلام شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چین رسماً کشته‌شدن شهروندان چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد

  • کد خبر: ۳۰۱۳۷۳
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
چین رسماً کشته‌شدن شهروندان چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد
وزارت خارجه چین کشته و زخمی‌شدن شهروندانش در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه چین با انتشار بیانیه‌ای، کشته و زخمی‌شدن شهروندانش را در نتیجه درگیری‌های مرزی چند روز پیش در مرز افغانستان و تاجیکستان، تأیید کرد.

در اعلامیه این وزارت‌خانه ضمن محکوم کردن این حمله آمده است که در تاریخ ۱۸ نوامبر یک شرکت خصوصی چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان مورد حمله قرار گرفته است که درنتیجه آن یک شهروند چینی کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

در بخش دیگری از این اعلامیه با اشاره به وضعیت امنیتی این منطقه از شرکت‌های چینی خواسته شده است که به امنیت خود توجه کنند.

چند روز پیش، منابع محلی گزارش داده بودند که درنتیجه یک حمله برون‌مرزی در «تنگه زربوزی» تاجیکستان یک شهروند چینی کشته و ۵ نفر دیگر که چهار نفر آن‌ها چینی بودند، زخمی شدند.

گفته می‌شود این حادثه در شهرستان «شمس‌الدین شاهین» در جنوب شرقی تاجیکستان و در مرز با افغانستان رخ داده است.

مقامات تاجیکستان تاکنون به طور رسمی در این مورد چیزی نگفته‌اند.

به گفته این منابع به بخش تاجیکستان رادیو آزادی این حمله توسط افراد مسلحی صورت گرفته که از مرز افغانستان عبور کرده‌اند.

هنوز مشخص نیست که این افراد قاچاقچیان موادمخدر بوده اند یا اعضای یک گروه شبه نظامی فعال در منطقه.

طبق گزارش ها، این اتباع چینی در یک معدن طلا در تنگه زربوزی کار می‌کردند.

شهرستان شمس الدین شاهین با افغانستان مرز مشترک دارد که اغلب قاچاقچیان و گروه‌های شبه نظامی در این منطقه تردد دارند.

اگرچه طالبان به کشور‌های همسایه خود اطمینان داده است که خاک افغانستان به عنوان پایگاهی برای فعالیت‌های تروریستی نخواهد بود، اما تاجیکستان در سال‌های اخیر در حالت آماده باش قرار گرفته اند.

پس از بازگشت طالبان به قدرت، تاجیکستان ازجمله کشور‌های آسیای مرکزی است که نگرانی‌های خود را از تهدیدات امنیتی ناشی از افغانستان ابراز کرده است.

امامعلی رحمان، رئیس جمهور تاجیکستان در همین رابطه برای اولین بار در سال ۱۴۰۰ طرح ایجاد کمربند امنیتی را در اطراف افغانستان مطرح کرد. این طرح مورد حمایت بسیاری از کشور‌های منطقه قرار گرفته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->