مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی صرفه‌جویی ۷۵درصدی مصرف برق مشهد با استفاده از تکنولوژی نوین ال‌ای‌دی + ویدئو قبل از جراحی بینی از اصالت دستگاه‌های پزشکی مطمئن شوید! جنایت خونین پسر ۱۸ ساله مست در تهرانسر(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط دلبر، ماده یوز توران پایدار است
سرخط خبرها

تفاهم‌نامه همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی ایران با موزه شانگهای چین به امضا رسید

  • کد خبر: ۳۰۱۹۳۰
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰
تفاهم‌نامه همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی ایران با موزه شانگهای چین به امضا رسید
پژوهشگاه میراث‌ فرهنگی و گردشگری با موزه شانگهای چین تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این تفاهم‌نامه در سفر مصطفی ده‌پهلوان، رئیس این پژوهشگاه به چین در راستای توسعه روابط دوجانبه علمی و فرهنگی در حوزه میراث‌ فرهنگی بین ایران و چین امضاء شد.

«باستان‌شناسی و مطالعات میان‌رشته‌ای مرتبط»، «باستان‌سنجی، حفاظت و مرمت در محوطه‌های باستانی»، «تاریخ‌پژوهی شامل پژوهش در اسناد بایگانی و کتابخانه‌ای»، «مطالعات کتیبه‌ای» و «پژوهش درخصوص تاریخ هنر و هنرهای سنتی با تأکید بر مطالعات تطبیقی مرتبط» مهمترین زمینه‌های همکاری بر اساس این تفاهم‌نامه است که به امضاء مصطفی ده‌پهلوان رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری و چو شیائوبو، رئیس موزه شانگهای رسید.

در حاشیه امضاء این تفاهم‌نامه، چو شیائوبو، رئیس موزه شانگهای با اشاره به برگزاری نمایشگاه موزه ملی ایران در موزه شانگهای و استقبال باشکوه مردم چین از آن، گفت: موزه شانگهای و وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایران ارتباط گسترده‌ای دارند و این تفاهم‌نامه در راستای ارتقاء مطالعات باستان‌شناسی و مطالعات حفاظت و مرمت بین ایران و چین به عنوان دو تمدن بزرگ بشری حائز اهمیت است.

او همچنین با اشاره به میراث مشترک چین و ایران که از بندر سیراف به دست آمده است، اظهار کرد:  موزه شانگهای تنها یک موزه نیست بلکه مرکز پژوهش‌های باستان‌شناسی و حفاظت و مرمت در چین است.

رئیس موزه شانگهای همچنین با اشاره به تجربه‌های موزه شانگهای در کاوش‌های باستان‌شناسی دیگر مناطق مانند کشور سریلانکا، گفت:  تمرکز آن‌ها بر باستان‌شناسی دریایی است و امضاء این تفاهم‌نامه با پژوهشگاه میراث‌ فرهنگی و گردشگری، باعث شد از برگزاری نمایشگاه به تحقیقات علمی گسترده برسیم که این امر باعث شناخت تبادل فرهنگی روی جاده ابریشم  و حفاظت از آثار آن خواهد شد.

او  همچنین حضور کارشناسان دو کشور و کار مشترک را فرصتی مغتنم برای این همکاری در باستان‌شناسی و حفاظت و مرمت و اشتراک تجربیات دانست.

مصطفی ده‌پهلوان، رئیس پژوهشگاه میراث‌ فرهنگی و گردشگری نیز بیان کرد: امیدواریم علاوه‌بر تبادل علمی و فرهنگی پیرامون فعالیت‌های مشترک بین پژوهشگاه و موزه شانگهای، پروژه مطالعات باستان‌شناسی بندر سیراف به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز فرهنگی مرتبط با فرهنگ ایران و چین از دوره ساسانی تا صدر اسلام به‌زودی آغاز شود و این تفاهم‌نامه یک برنامه عملیاتی و اجرایی مستمر و مداوم میان دو موسسه باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->