آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شیخ الازهر: اسرائیل در غزه در حال نسل‌کشی زیر نام متون مذهبی تورات است

  • کد خبر: ۳۰۲۱۳۵
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷
شیخ الازهر: اسرائیل در غزه در حال نسل‌کشی زیر نام متون مذهبی تورات است
شیخ الازهر ضمن محکومیت جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کرد این رژیم در حال جنگ نسل‌کشی علیه غزه تحت پوشش متون مذهبی کتاب تورات است.

به گزارش شهرآرانیوز، «احمد الطیب» شیخ الازهر از «ورونیکا الکوسر گارسیا» همسر «گوستاو پترو» رئیس جمهور کلمبیا در مقر شیخ‌نشین قاهره استقبال کرد و هر دو خواستار پایان دادن به صنعت تسلیحاتی شدند.

براساس بیانیه الازهر که در صفحه فیسیوک منتشر کرده است، الطیب از گارسیا خواست قدردانی او را به رئیس جمهور کلمبیا ابلاغ کند که بر لزوم احترام به تصمیم دیوان کیفری بین‌المللی و اجرای حکم بازداشت علیه مجرمان جنگ رژیم صهیونیستی در غزه تأکید دارد و همواره خواهان توقف جنگ نسل‌کشی در غزه است.

روز پنجشنبه دیوان کیفری بین‌المللی ۲ حکم بازداشت بین‌المللی را علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و ضد انسانی در حق فلسطینی‌ها در نوار غزه صادر کرد که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ ادامه دارد.

رژیم صهیونیستی با حمایت کامل آمریکا، جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه را شروع کرده که تاکنون منجر به شهادت و زخمی شدن ۱۴۹ هزار فلسطینی و مفقود شدن بیش از ۱۰ هزار نفر دیگر شده است.

الطیب در این دیدار گفت: اکنون در نوار غزه، فجیع‌ترین جنایات تحت پوشش متون دینی کتاب مقدس تورات اتفاق می‌افتد که به صورت تحریف شده و نادرست برای توجیه اهداف سیاسی غصب سرزمین و تصرف بر حقوق فلسطینی‌ها تفسیر می‌شود.

شیخ الازهر، در حال حاضر دلیل اصلی درد و رنج انسان را رویکرد جهانی دانست که تلاش دارد دین را یه حاشیه برد و برای تحقق تمایلات مادی خود، مخصوصا توجیه صنعت تسلیحات و مواد منفجره، دین را ناپدید و سیاسی کند.

همسر رئیس جمهور کلمبیا هم گفت تلاش‌ها برای برقراری صلح جهانی را پیگیری می‌کند و به قدرت رهبران دینی در برقراری صلح و گسترش آن از طریق گفت‌و‌گو و همگرایی اطمینان دارد.

وی گفت با الطیب در مورد خطر صنعت تسلیحات موافق است و این عامل اصلی تراژدی رخ داده در جهان است.

او ابراز امیدواری کرد که این صنعت متوقف و فقر، درگیری، نفرت و جنگ از بین برود.

گارسیا گفت: ما باید با دیدی متفاوت از سیاستمداران به جهان بنگریم تا عشق را جایگزین نفرت و صلح را جایگزین جنگ کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->