آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تدابیر بغداد برای جلوگیری از هرگونه تجاوز احتمالی اسرائیل به عراق

  • کد خبر: ۳۰۲۱۳۸
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
تدابیر بغداد برای جلوگیری از هرگونه تجاوز احتمالی اسرائیل به عراق
یک مقام وزارت خارجه عراق از اقدام دیپلماتیک گسترده دولت کشورش به منظور جلوگیری از حمله رژیم صهیونیستی به این کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک مقام وزارت خارجه عراق امروز (دوشنبه) به العربی الجدید گفت مقامات کشورش تحرکات دیپلماتیک جدی را با کشور‌های غربی و همچنین یک کشور عربی در پیش گرفته‌اند که هدف آن جلوگیری از هرگونه اقدام اشغالگران برای حمله به داخل عراق است.

این مقام عراقی که حاضر به افشای نامش نشد، افزود: برای جلوگیری از هرگونه تجاوز احتمالی اسرائیل به عراق با ۶ کشور از جمله یک کشور عربی تماس گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا، انگلیس و فرانسه از جمله کشور‌هایی هستند که با هرگونه تجاوز اسرائیل به عراق مخالف هستند، اما در عین حال فشار می‌آورند تا حملات پهپادی گروه‌های مسلح عراقی به اسرائیل را متوقف کنند، اما عراق آن را نمی‌پذیرد تاکید می‌کند که این حملات از داخل خاک سوریه انجام شده است، نه از جغرافیای عراق.

این منبع ادامه داد: برخی طرف‌های غربی از پاسخ عراق در خصوص حملات پهپادی از داخل سوریه متقاعد نشده‌اند و تاکید کرده‌اند با توجه به اینکه این گروه‌ها عراقی هستند و مقر‌های آنها در داخل عراق قرار دارد، از دولت عراق می‌خواهند که نقش بیشتری در تحت فشار قرار دادن این گروه‌ها برای جلوگیری از حملات آنها چه از سوریه و چه از داخل عراق ایفا کند.

وی همچنین به گفت‌وگوی بغداد با یک کشور عربی که روابط نزدیک با رژیم صهیونیستی دارد، اشاره کرد و گفت عراق به این کشور عربی نسبت به تبعات هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی و خارج شدن امور از کنترل در صورت انجام چنین اقدامی هشدار داده است.

پیشتر «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای، دولت عراق را مسؤول حملات مقاومت عراق به رژیم صهیونیستی عنوان کرده بود. همچنین تل‌آویو شکایتی به شورای امنیت ارائه و در آن خواستار اتخاذ اقدامات فوری درباره فعالیت مقاومت عراق علیه رژیم صهیونیستی شده است. «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق این شکایت را بهانه‌ای برای تجاوز به عراق توصیف کرده است.

مقاومت تهدید کرده است که در صورت حمله به عراق، منافع آمریکا را هدف قرار خواهد داد.

«گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد نامه‌ای را به شورای امنیت داده و در آن درخواست کرده که بر دولت عراق برای پایان دادن به حملات گروه‌های مقاومت علیه اراضی اشغالی فشار بیاورد.

پارلمان عراق قرار است امروز (دوشنبه) برای بررسی تهدید‌های رژیم صهیونیستی علیه بغداد، جلسه فوق‌العاده تشکیل دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->