سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران سوگند به پرچم زیبای وطن فرماندهان و کارکنان ارتش به‌مناسبت روز ارتش با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس شورای عالی استان‌ها: در مذاکرات، منافع ملی و بلندمدت را مدنظر قرار خواهند داد | مذاکرات بر مبنای سیاست‌های نظام پیش خواهد رفت مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) وزیر دفاع عربستان سعودی امروز به ایران می‌آید (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم سرباز وطن | گفت‌و‌گو با سیروس امان‌اللهی ارشد ارتش در شمال شرق کشور که روزگاری نه چندان دور، فرمانده کلاه‌سبز‌ها بوده است معاون وزیر خارجه: امیدواریم جولانی عناصر غیرسوری را از مردم سوریه دور کند واکنش کره شمالی به پرواز بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز کُره | پاسخ می‌دهیم عراقچی برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های ارشد روسیه عازم مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بارزانی: روابط ما با ایران و ترکیه عادی است

  • کد خبر: ۳۰۲۳۵۶
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲
بارزانی: روابط ما با ایران و ترکیه عادی است
رئیس حزب دموکرات کردستان عراق می‌گوید «تنش در روابط با ایران یا ترکیه به نفع کُرد‌ها نیست» و روابط اقلیم با این ۲ کشور، «عادی» است.

به گزارش شهرآرانیوز، «مسعود بارزانی» با بیان اینکه صرف ادامه جنگ در منطقه یک مشکل است، همه را به صلح دعوت کرد.

بارزانی که با شبکه اسکای‌نیوز عربی گفت‌و‌گو می‌کرد، با بیان اینکه «تنش در روابط با ایران یا ترکیه به نفع کُرد‌ها نیست»، گفت: روابط با ۲ کشور عادی است، اما به هیچ کس اجازه نمی‌دهیم در امور ما دخالت کنند.

در ارتباط با وضعیت داخلی، او با بیان اینکه «گروه تروریستی داعش همچنان تهدیدی جدی است» مدعی شد که «خروج نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی ضد داعش بدون تجهیز ارتش عراق یک مشکل است، زیرا عراق در نیرو‌های هوایی خود ضعف جدی دارد».

رئیس حزب دموکرات کردستان روابط میان اربیل و بغداد را هم خوب توصیف کرد و گفت مسائلی مخصوصا سهم اقلیم کردستان از نفت وجود دارد که در دست بررسی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->