ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: در تامین پانسمان بیماران پروانه‌ای مشکل جدی نداریم

  • کد خبر: ۳۰۲۵۲۵
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳
وزیر بهداشت: در تامین پانسمان بیماران پروانه‌ای مشکل جدی نداریم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای وضعیت خوبی داریم و مشکل جدی نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا ظفرقندی در حاشیه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: ۴۳ ماده از قانون جمعیت و جوانی از جمله خوابگاه‌های متاهلی، حمایت از زنان حامله و جلوگیری از سقط‌های غیرقانونی مربوط به وزارتخانه ماست.

وی ادامه داد: بانک‌ها نیز موظف به پرداخت وام به خانواده‌ها هستند که البته در برخی موارد کوتاهی شده است. در جلسه با رییس‌جمهور این پیشنهاد مطرح شد که دبیرخانه ستاد ملی جوانی جمعیت ایجاد و فعال شود. یکی دو روز آینده در این خصوص نیز به جمع‌بندی می‌رسیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به آخرین وضعیت تامین پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای گفت: پانسمان‌های این بیماران خاص است و هزینه‌های آن بیشتر است. شرکت‌هایی در این زمینه کار کرده‌اند. فعلا در زمینه فراهم کردن این پانسمان‌ها وضعیت خوبی داریم و مشکل جدی نداریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->