رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

دوئل مرگبار بر سر ۱۰ میلیارد سفته

  • کد خبر: ۳۰۲۶۲۷
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۶
دوئل مرگبار بر سر ۱۰ میلیارد سفته
۲ دوست که از مدتی قبل با یکدیگر بر سر ۱۰ میلیارد تومان سفته دچار اختلاف شده بودند وقتی نتوانستند اختلاف‌شان را برطرف کنند با یکدیگر درگیر شدند که در این درگیری یکی از آنها به قتل رسید و قاتل نیز به دلیل شدت جراحات وارده تا یک قدمی مرگ پیش رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۱۹ سه‌شنبه به بازپرس کشیک دادسرای امور جنایی تهران خبر رسید که مدیر یک شرکت تولید پارچه در دفترش با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است.

دقایق کوتاهی از اعلام این خبر می‌گذشت که تیم بررسی صحنه قتل راهی محل حادثه شد. کارآگاهان در آنجا با پیکر بی‌جان مدیر شرکت روبه‌رو شدند که در دفترش روی زمین افتاده بود.

شواهد نشان می‌داد عامل این قتل یکی از دوستان مقتول است که او نیز در این درگیری به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شده است.

این حادثه را یکی از کارمندان شرکت به پلیس گزارش کرده بود. او درباره آنچه که اتفاق افتاده بود گفت: ساعتی قبل یکی از دوستان مدیر شرکت به دیدن او آمد. آنها دوستان قدیمی بودند. در مدتی که این مرد در دفتر مدیر بود آنها مدام با یکدیگر شوخی می‌کردند و صدای خنده‌های‌شان بیرون می‌آمد، اما یک مرتبه شوخی و خنده‌های‌شان جایش را به دعوا و درگیری داد. آنها به سختی با یکدیگر درگیر شده بودند. با اینکه به شدت ترسیده بودیم، اما با همکارم وارد اتاق مدیر شدیم و در آنجا با پیکر خونین مدیر و دوستش روبه‌رو شدیم. دوست مدیر زنده بود، اما مدیر حرکت نمی‌کرد و به نظر می‌رسید که فوت شده است. ما با اورژانس تماس گرفتیم و وقتی امدادگران آمدند گفتند که مدیر شرکت به قتل رسیده، اما دوستش را که از ناحیه شکم و گردن مجروح شده بود به بیمارستان منتقل کردند. آنطور که متوجه شدیم هرچند آنها با یکدیگر دوست بودند، اما اختلافات مالی داشتند و همین اختلافات باعث درگیری‌شان شد.

روز گذشته در شرایطی که ضارب با انجام اقدامات به موقع پزشکی از مرگ نجات یافته بود به دادسرای امور جنایی منتقل شد و به اتهام قتل عمدی تحت بازجویی قرار گرفت. او درباره درگیری‌اش با مدیر شرکت تولید پارچه گفت: ما از چند سال قبل با یکدیگر دوست شدیم و کار می‌کردیم. او تولیدکننده پارچه بود و من هم در زمینه پوشاک فعالیت می‌کردم. شرایط هر دوی‌مان خوب بود تا اینکه من به یکباره ورشکست شدم و ۲ میلیارد تومان بدهی بالا آوردم. از آن روز زندگی‌ام دگرگون شد و روز‌های سختی داشتم تا اینکه تصمیم گرفتم از دوستم کمک بگیرم.

متهم به قتل ادامه داد: قرار شد او به من کمک کند تا بدهی‌هایم را بدهم و دوباره مثل قبل کار کنم. او، اما از من ۱۰ میلیارد تومان سفته گرفت. قرار شد او به من پارچه بدهد تا کار کنم، اما مدام امروز وفردا کرد و نه خبری از پارچه شد و نه حاضر بود سفته‌ام را پس بدهد تا ابنکه یک روز سفته‌ها را هم اجرا گذاشت. این شد که با هم دچار اختلاف و درگیری شدیم.

متهم درباره جزئیات درگیری‌اش با مقتول گفت: روز حادثه او با من تماس گرفت و گفت به دفترش بروم تا صحبت و اختلافات‌مان را برطرف کنیم. در آنجا بعد از چند دقیقه با یکدیگر مشاجره کردیم و ناگهان او با چاقویی که روی میزش بود چند ضربه به من زد و به شدت از ناحیه شکم و گردن مجروح شدم. در همان حال توانستم چاقو را از دستانش بگیرم و دیگر متوجه نشدم که چه اتفاقی افتاد و چند ضربه به او زدم. بعد هم وقتی به خودم آمدم روی تحت بیمارستان بودم.

اظهارات این متهم در حالی است که بررسی سوابق او نشان می‌دهد پیش از این دچار بیماری روانی بوده و ۵ مرتبه دست به خودکشی زده بود.

بر اساس این گزارش متهم با قرار قانونی در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات تکمیلی در این باره با اعزام متهم به پزشکی قانونی برای بررسی وضعیت سلامت روانی ادامه دارد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->