ظریف عصر امروز (۱۷ بهمن) به عراق عزیمت می‌کند | واکنش معاون راهبردی دولت به حواشی سفرش به داووس وزیر راه: طبق مصوبه قانونی تعیین نرخ بلیط هواپیما بر عهده دولت نیست + فیلم سخنگوی قوه قضائیه: پرونده قضات شهید در حال پیگیری است | آزادی صادق زیباکلام با قرار کفالت واکنش عراقچی به صحبت‌های ترامپ؛ فشار حداکثری یک تجربه شکست خورده است | عجله‌ای برای از سرگیری روابط با حاکمیت فعلی سوریه نداریم + فیلم پزشکیان از نمایشگاه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح بازدید کرد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) اسلامی: ایران در چارچوب پادمان فعالیت هسته‌ای دارد + فیلم واکنش سخنگوی دولت چهاردهم به ابراز تمایل ترامپ برای دیدار با پزشکیان رئیس قوه قضائیه: ابزارهای لازم را برای گسترش «جهاد تبیین» در اختیار داریم انقلاب اسلامی و ارزش‌های تمدن‌ساز هفته اول اسفند، زمان بررسی بخش دوم از بودجه ۱۴۰۴ در مجلس ترامپ: فلسطینی‌ها چاره‌ای جز ترک غزه ندارند ترامپ: آماده گفت‌وگو با رئیس جمهور ایران هستم جایزه ۵ میلیون دلاری اف‌بی‌آی برای شناسایی ۲ شهروند ایرانی گشایش فصل جدیدی در همکاری‌های ایران و تاجیکستان تیراندازی در مدرسه‌ای در مرکز سوئد با ۱۰ کشته ترامپ وزارت آموزش‌وپرورش آمریکا را منحل می‌کند! مذاکرات تجاری سخت در انتظار اتحادیه اروپا و آمریکا اردوغان از سفر الجولانی به ترکیه تمجید کرد پزشکیان: نظام آموزشی فعلی ما کیفیت لازم را ندارد در جلسه استاندار خراسان رضوی با شورای مرکزی خانه احزاب استان چه گذشت؟ تأکید مصر و اردن بر اجرای کامل مفاد توافق آتش‌بس غزه ترامپ به رژیم صهیونیستی برای اشغال کرانه باختری چراغ سبز نشان داد عارف: دولت پیگیر حل مسائل و مشکلات هنرمندان است ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی یورش بردند وزیر کار زمان واریز یارانه کالابرگ برای ۳۰ میلیون نفر را اعلام کرد (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) حماس آغاز مذاکرات برای مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه را اعلام کرد آیت الله علم الهدی: تکلیف نمایندگان مجلس پاسخ به مطالبات مردمی است | به دنبال راه‌حل‌های دسته جمعی برای تقویت مطالبه گری باشید امیر صباحی فرد، به عنوان فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور منصوب شد
سرخط خبرها

بیش از ۴۰۰ تروریست «جبهه‌النصره» در حلب سوریه به هلاکت رسیدند

  • کد خبر: ۳۰۲۷۷۶
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۶
بیش از ۴۰۰ تروریست «جبهه‌النصره» در حلب سوریه به هلاکت رسیدند
ارتش روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد که طی عملیات‌های مشترک در ۲۴ ساعت گذشته با ارتش سوریه، بیش از ۴۰۰ تروریست گروه «جبهه‌النصره» در استان حلب به هلاکت رسیدند.

به گزارش شهرآرانیوز, اولگ ایگناسیوک، معاون فرمانده فرمانده مرکز روسیه برای آشتی طرف‌های مخالف در سوریه اعلام کرد: ارتش سوریه با پشتیبانی نیرو‌های هوایی روسیه بیش از ۴۰۰ تروریست وابسته به گروه جبهه النصره که به مواضع نیرو‌های دولتی در استان‌های حلب و ادلب حمله کرده بودند را به هلاکت رساندند.

وی توضیح داد: یگان‌های مسلح غیرقانونی مرتبط با گروه تروریستی جبهه النصره از ساعت ۷:۵۰ صبح (به وقت محلی) روز ۲۷ نوامبر حملات خود را به مناطق تحت کنترل دولت سوریه در استان‌های حلب و ادلب آغاز کردند.

ارتش سوریه با حمایت نیروی هوافضای روسیه وارد درگیری‌های شدیدی شد. یگان‌های تروریستی در ۲۴ ساعت گذشته متحمل خسارات عمده نیرو و تجهیزات شدند. حداقل ۴۰۰ شبه نظامی به هلاکت رسیدند.

به گفته ارتش روسیه، نیرو‌های گروه تروریستی جبهه النصره در روز گذشته ۱۳ حمله به مواضع ارتش سوریه در مناطق امن (کاهش تنش) انجام دادند که ۱۲ حمله در استان ادلب و یک حمله دیگر در استان حلب گزارش شده است.

لازم به ذکر است که سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تحولات دو روز گذشته سوریه، ضمن هشدار نسبت به فعال‌شدن مجدد گروه‌های تروریستی - تکفیری در سوریه، خواستار اقدام قاطع و هماهنگ برای جلوگیری از گسترش بلیه تروریسم در منطقه شد.

اسماعیل بقائی پنجشنبه شب ۸ آذر ۱۴۰۳ با محکوم کردن شدید همه اشکال و مظاهر تروریسم، تحرکات گروه‌های تروریستی در سوریه در دو روز اخیر را بخشی از طرح اهریمنی رژیم تروریستی و آمریکا برای ناامن‌سازی منطقه غرب آسیا دانست و بر ضرورت هوشیاری و هماهنگی کشور‌های منطقه به ویژه همسایگان سوریه برای خنثی‌کردن این توطئه خطرناک تاکید کرد.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشور‌های ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد، اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخش‌هایی از استان‌های لاذقیه، حما و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های تروریستی قرار دارد و گفته می‌شود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) است.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد، بدون خون ریزی، تروریست‌های مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که از دید ناظران، تا امروز رخ نداده است و تروریست‌ها در این منطقه، هر از گاهی به نیرو‌های نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->