ادعای رسانه صهیونیستی دربارۀ جزئیات توافق رژیم اسرائیل و حماس ارتش یمن: اهداف حیاتی رژیم صهیونیستی در یافا را با موشک‌های بالستیک هدف قرار دادیم پزشکیان از دو مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست بازدید کرد توافق ایران و سه کشور اروپایی برای ازسرگیری مذاکرات (۲۴ دی ۱۴۰۳) آمریکا صادرات فناوری هوش مصنوعی را محدود کرد حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی (۲۴ دی ۱۴۰۳) «نواف سلام» به طور رسمی مأمور به تشکیل دولت لبنان شد فرمانده سنتکام با رئیس جمهور لبنان دیدار کرد بیش از ۴۰ فلسطینی در شهر غزه از صبح امروز تاکنون به شهادت رسیدند (۲۴ دی ۱۴۰۳) فرماندار جدید گلبهار منصوب شد (۲۴ دی ۱۴۰۳) امیر ایرانی: شناور بی‌نظیر نظامی «زاگرس» به آب انداخته می‌شود ظرفیت برق هسته‌ای ایران تا سال ۱۴۰۷ به ۳۰۰۰ مگاوات می‌رسد یک شهروند لبنانی از سوی نظامیان صهیونیست ربوده شد «نواف سلام» رای اکثریت پارلمان لبنان را به دست آورد استاندار خراسان رضوی: اداره بنگاه‌های اقتصادی به نسل جوان واگذار شود درخواست کشور‌های اروپایی برای تعلیق موقت تحریم‌های سوریه پخشان عزیزی مددکار یا تروریست عضو پژاک؟ عضو گروهک تروریستی داعش در جویبار دستگیر شد+ عکس (۲۴ دی ۱۴۰۳) اعتصاب‌ها در بلژیک خطوط هوایی و ریلی را فلج کرد (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) سرلشکر موسوی: در راهبرد‌ها ناگزیر به کشف، انتخاب و پیمودن راه‌های ناپیموده و راه‌های میانبر هستیم + فیلم محسنی‌اژه‌ای: مقابله ریشه‌ای، همه‌جانبه و تخصصی با موضوع قاچاق سوخت لازم است وزیر خارجه کانادا: تهدیدات ترامپ را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم القسام: طی ۷۲ ساعت، بیش از ۱۰ نظامی صهیونیست را کشتیم (دوشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۳) دریادار سیاری: ارتش برای دفاع از مرزهای کشور آماده است شمار شهدای غزه به ۴۶ هزار و ۵۸۴ نفر رسید (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) تاکید بر توسعه مناسبات، محور دیدار گروه‌های دوستی پارلمانی ایران و ارمنستان استاندار خراسان رضوی: اعتماد مردم اصلی‌ترین شاخص عملکرد مسئولان است تصمیم عربستان سعودی برای غنی‌سازی اورانیوم و تولید کیک زرد
سرخط خبرها

سردار نقدی: ما بسیجی‌ها به دنبال طوفان الاقصی۲ هستیم که کار صهیونیست‌ها را تمام کنیم

  • کد خبر: ۳۰۲۷۹۱
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
سردار نقدی: ما بسیجی‌ها به دنبال طوفان الاقصی۲ هستیم که کار صهیونیست‌ها را تمام کنیم
معاون هماهنگ کننده سپاه گفت: ما بسیجی‌ها دنبال طوفان الاقصی ۲ هستیم که کار صهیونیست‌ها را تمام کنیم و آن روز خیلی نزدیک است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدرضا نقدی در دهمین مجمع عالی بسیج دانش آموزی در دانشگاه شریف طی سخنانی اظهار داشت: شما شاهد بودید که در جریان رقابت‌های انتخاباتی آمریکا، نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری بیش از ۱۸ بار به صورت مستقیم نام ایران را به میان آوردند.

وی افزود: آمریکایی‌ها برای روحیه دادن به جلاد کودک‌کش (نتانیاهو) او را به کنگره آمریکا دعوت کردند و ۵ دقیقه مانند بچه‌ها برای او جیغ و سوت و هورا کشیدند. او هم در سخنرانی ۴۴ دقیقه‌ای‌اش ۱۰۳ مرتبه نام ایران را برده است.

سردار نقدی با بیان اینکه این بدان معنا است که دشمن مبدا بیداری عظیم عالم را ایران می‌داند، عنوان کرد: اینطور نیست که نیرو‌های مقاومت از ما دستور بگیرند و نیرو‌های نیابتی ما باشند، بلکه آنها از انقلاب اسلامی و راهنمایی‌های ولایت فقیه الهام می‌گیرند. اینها در حقیقت تحقق همان وعده تشکیل جمهوری‌های آزاد و مستقلی هستند که امام خمینی (ره) به آن اشاره کردند و امام حاضر ما نیز همان راهبرد را پیگیری کرد و امروز شاهد هستیم این جمهوری‌های آزاد و مستقل خودشان تصمیم می‌گیرند.

معاون هماهنگ کننده سپاه تصریح کرد: انقلاب اسلامی الهام بخش بوده و توانسته یک الگو ارائه دهد. انقلاب اسلامی توانسته هم یک الگوی مبارزه ارائه دهد و هم الگوی پیشرفت حیرت انگیز حین مبارزه باشد. این وجه ممتاز انقلاب اسلامی نسبت به سایر انقلاب‌ها است. انقلاب اسلامی در همه شؤن کشور را از زیر صفر به رتبه‌های برتر جهانی رسانده است و این را می‌شود با آمار‌های متقن بین المللی اثبات کرد.

وی اظهار داشت: در زمانی قدرت دفاعی به صورتی بود که در دو جنگ جهانی، کشور ما اشغال شد و سران متجاوزین بدون اطلاع شاه به ایران آمدند، جلسه گذاشتند و پس از جلسه آنها تازه شاه مطلع شد. نظامی‌های آن دوران با چادر فرار کردند که کشته نشوند. اما امروز قدرت دفاعی ما به گونه‌ای است که قدرت برتر منطقه هستیم و همه جهان به قدرت دفاعی ما گواهی می‌دهند. ما پیش از انقلاب توانایی ساخت خمپاره نداشتیم و از اسرائیل وارد می‌کردیم، اما امروز موشک‌های نقطه زن و پهپاد‌های پیچیده داریم که بسیاری از کشور‌ها خواستار خرید آنها هستند.

سردار نقدی با اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در حوزه زنان عنوان کرد: در دوسال پیش که آن فتنه در حوزه زنان رخ داد من مصاحبه‌ای کردم و گفتم اگر یک کشور اروپایی بتواند آماری ارائه دهد که سرعت پیشرفت زنان آن کشور در حوزه‌های مادی مانند ورزش، علم، صنعت و. بیشتر از سرعت پیشرفت بانوان ایرانی بوده من به دین آن کشور در می‌آیم؛ آنها این صحبت را شنیدند، اما نتوانستند هیچ آماری ارائه دهند.

سردار نقدی با اشاره به تجربیات بدست آمده از عملیات طوفان الاقصی گفت: تجربه طوفان الاقصی نشان می‌دهد که نباید در مقابل رژیم صهیونیستی در موقعیت دفاعی قرار گرفت باید به این رژیم تهاجم کرد.

وی افزود: طوفان الاقصی به ما نشان می‌دهد که اگر این تهاجم تا خود تل‌آویو و تا آزادی قدس ادامه پیدا نکند آنها دست به کشتار مردم می‌زنند. این تصور که مثلاً ما تعدادی از آنها را گروگان داریم به آنها رحم می‌کنند و به مردم تجاوز نمی‌کنند و به کشتار مردم دست نمی‌زنند، تصور درستی نیست.

 معاون هماهنگ کننده سپاه ادامه داد: عملیاتی که آغاز می‌شود باید تا آخر برود و کار آنها را تمام کند در غیر این صورت آنها فرصت پیدا می‌کنند با جنایت در حق مردم، نیرو‌های مقاومت را به پذیرش آتش بس وادار کنند و برای حفظ جان مردم مجبور بشوند آتش بس را بپذیرند؛ این درسی است که طوفان الاقصی به ما داده است و ان شاءالله ما در انتظار طوفان الاقصی ۲ هستیم.

معاون هماهنگ کننده سپاه درباره زمان اجرای عملیات وعده صادق ۳ گفت: خیلی‌ها از ما می‌پرسند که این «وعده صادق ۳» چه زمانی عملی می‌شود می‌گویم من دغدغه «وعده صادق ۳» را ندارم این موضوع مربوط به مسئولین امنیتی کشور است و راجع به آن حرف می‌زنند و جواب شما را می‌دهند.

وی افزود: ما بسیجی‌ها دنبال طوفان الاقصی ۲ هستیم که کار صهیونیست‌ها را تمام کنیم و آن روز خیلی نزدیک است.

سردار نقدی تصریح کرد: آنهایی که در سرزمین‌های اشغالی هستند بدانند بلایی بر سر آنها خواهد آمد که این یک سال و اندی که بر آنها گذشت در ازای آن چیزی که برای آنها قرار است نازل شود مثل قدم زدن در پارک و تفریح باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->