معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت خارجه روسیه خبر داد: ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای را بررسی می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۰۲۸۸۸
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳
وزارت خارجه روسیه خبر داد: ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای را بررسی می‌کنیم
معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: مسکو در حال بررسی ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای است؛ زیرا آمریکا سیاست‌های تشدیدکننده را دنبال می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «سرگئی ریابکوف» در پاسخ به اینکه «آیا مسکو آزمایش‌های هسته‌ای خود را در واکنش به سیاست‌های تشدیدکننده آمریکا از سر می‌گیرد یا خیر؟» گفت: این موضوع وجود دارد. من نمی‌خواهم چیزی را بیان کنم، اما می‌گویم که وضعیت بسیار پیچیده است. در کلیت همه عناصر و در همه جنبه‌های آن تحت بررسی دائمی است.

«ولادیمیر یرماکوف»، مدیر دپارتمان منع اشاعه و کنترل تسلیحات وزارت خارجه روسیه، در ماه فوریه به تاس گفته بود که برخی نشانه‌های غیرمستقیم نشان می‌دهد که احتمال از سرگیری آزمایش‌های هسته‌ای تمام عیار واشنگتن وجود دارد.

به نقل از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در آن زمان هشدار داد که اگر ایالات متحده این مسیر را در پیش بگیرد، مسکو مجبور خواهد شد به همان شیوه پاسخ دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->