ترامپ شکست طرح خود درباره کوچ اجباری مردم غزه را اعلام کرد واکنش ایران به ممانعت رژیم صهیونیستی از ارسال مواد غذایی به غزه سخنگوی سازمان ملل: موضوع برنامه هسته‌ای ایران همچنان یک نقطه تنش در منطقه است پایان عملیات آزادی گروگان‌های قطار در پاکستان با هلاکت ۳۳ تروریست (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) انصارالله یمن تردد کشتی‌های رژیم صهیونیستی را ممنوع کرد ترامپ: هیچ‌کس نمی‌خواهد مردم غزه را اخراج کند ترامپ: اخبار خوبی از آتش‌بس در اوکراین به گوش می‌رسد نخست‌وزیر منتخب کانادا برای گفت‌و‌گو با ترامپ اعلام آمادگی کرد ویدئو| رهبر معظم انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا موجب رفع تحریم‌ها نخواهد شد ویدئو| نماینده امارات نامه ترامپ را به عراقچی تحویل داد پزشکیان: به دنبال ایجاد بهترین فضا‌های آموزشی هستیم عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم رهبر معظم انقلاب: علیرغم فقدان شهیدان رئیسی و سیدحسن نصرالله قوی‌تر شده‌ایم+ فیلم (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) با تصویب هیئت دولت، مالیات بر ارزش افزوده برخی کالا‌ها از جمله کالا‌های اساسی و نهاده‌ها از ۱۰ به یک درصد کاهش یافت ویدئو | حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) پیش از دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب اسلامی معمار پاکستانی در حمایت از مردم غزه جایزه اسرائیل را دریافت نکرد انور محمود قرقاش دیپلمات ارشد اماراتی به ایران می‌آید پایان رزمایش مرکب کمربند دریایی ۲۰۲۵ اختلاف روایت نماینده خمینی شهر در مجلس دربارۀ سخنان رهبر معظم انقلاب با واقعیت + فیلم چه‌کسانی امروز در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب سخنرانی می‌کنند؟ اعلام وصول ۴ سؤال از وزرای کشاورزی و کار توضیحات غریب‌آبادی درباره گفت‌و‌گو‌های سه جانبه ایران، چین و روسیه قانون عفاف و حجاب پس از طی مراحل، ابلاغ خواهد شد رؤسای اطلاعاتی آمریکا و روسیه به‌صورت تلفنی باهم گفت‌وگو کردند وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های موردنیاز مردم برای نوروز ۱۴۰۴، تأمین شد ویدئو | رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر مسئولان کشور: پول ملی باید تقویت بشود سال آبی آینده آبگیری سد شوریجه انجام خواهد شد | موضوع حقابه بین ایران و افغانستان در حال پیگیری است سخنگوی وزارت امور خارجه: نشست پکن در چارچوب رایزنی‌های مستمر برگزار می‌شود
سرخط خبرها

شهردار مشهدمقدس: اکو فرصت خوبی برای توسعه دیپلماسی شهری با شهر‌های ۱۰ کشور عضو این سازمان است

  • کد خبر: ۳۰۳۰۹۶
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
شهردار مشهدمقدس: اکو فرصت خوبی برای توسعه دیپلماسی شهری با شهر‌های ۱۰ کشور عضو این سازمان است
شهردار مشهد گفت: نشست اکو فرصت بسیار خوبی است تا مراودات خود را برای توسعه دیپلماسی شهری با شهر‌ها و کلان‌شهر‌های ۱۰ کشوری که عضو این سازمان هستند، توسعه و ارتقا دهیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

محمدرضا قلندرشریف در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص نتایج و دستاورد‌های برگزاری نشست اکو در مشهد اظهار کرد: خیلی خوشحال هستیم که مشهد مقدس میزبان نشست وزرای خارجه کشور‌های عضو سازمان اکو است. پایه و اساس تشکیل این سازمان در اصل ایران بوده و بعد، این سازمان را با پاکستان و ترکیه تشکیل دادند.

وی افزود: محوریت این سازمان ارتباطات و توسعه اقتصادی و در جهت ارتقای تعاملات اقتصادی بین کشور‌های ده‌گانه عضو اکو است. آخرین بار که اجلاس سران در کشور ما تشکیل شد، ۱۶ سال پیش بود. خیلی خوشحال هستیم که با درایت عزیزان در حوزه سیاست و با نگاه ویژه به مشهد، این اجلاس در این شهر برگزار می‌شود.

قلندرشریف ادامه داد: برگزاری این اجلاس در مشهد، جایگاه ویژه این شهر را می‌رساند و اینکه مشهد می‌تواند دروازه توسعه و مراودات اقتصادی بین آسیای میانه و خاورمیانه با غرب و شرق آسیا باشد. مشهد می‌تواند مرکز ثقل مراودات اقتصادی به عنوان دروازه توسعه اقتصادی در بین این کشور‌ها باشد.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه ما در شهرداری مشهد در این دوره، به ویژه از سال گذشته موضوع دیپلماسی شهری را پیگیری می‌کنیم، تصریح کرد: موافقت‌های لازم را از وزارت خارجه گرفتیم که مشهد به عنوان دبیرخانه دائمی و هاب دیپلماسی شهری شهر‌های کشور باشد؛ این موضوع در مراحل نهایی است.

وی اضافه کرد: ما توانستیم جایگاه مشهد را در حوزه دیپلماسی شهری در سطح استانی و ملی ثابت کنیم و ارتقا دهیم. مراودات زیادی را با شهر‌های مختلف در حوزه دیپلماسی شهری داریم که این نشست فرصت بسیار خوبی است تا این مراودات را برای توسعه دیپلماسی شهری با شهر‌ها و کلان‌شهر‌های ۱۰ کشوری که عضو این سازمان هستند، توسعه و ارتقا دهیم. ما طی این دو روز، نشست‌هایی را در حوزه دیپلماسی شهری خواهیم داشت.

قلندرشریف بیان کرد: شناساندن شهر مشهد یکی از اهداف ما خواهد بود. یکی از اهداف حوزه سیاسی و نمایندگی وزارت خارجه در استان نیز شناساندن توانایی‌ها و استعداد‌های استان و شهر مشهد به صورت ویژه در این اجلاس خواهد بود که ما هم در این بخش کمک می‌کنیم. ما در برگزاری این اجلاس در حوزه‌های مختلف هر کمکی که خواستند ارائه دادیم و هدفمان این بوده است که جایگاه مشهد برای همه مهمانان تبیین شود.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: مشهد شهری ویژه و پایتخت معنوی ایران اسلامی است. موقعیت خاص جغرافیایی و پلیتیکی دارد. در گذشته هم به عنوان یکی از محدوده‌های مسیر جاده ابریشم در حوزه اقتصادی فعال و تأثیرگذار بوده است که این موضوع باید تبیین شود. همچنین شهرداری می‌تواند مراوداتی با شهر‌های کشور‌های عضو اکو داشته باشد که این یکی از نکات مهم مدنظر ماست.

وی ابراز کرد: امیدواریم بتوانیم در موضوعات مختلف نظرات آن‌ها را جلب کنیم و مراودات خود را برای ارتباطات بهتر با شهر‌های کلان‌شهر‌های این کشور توسعه دهیم. ضمن اینکه با برخی شهر‌های این کشور‌ها عقد خواهرخواندگی و ارتباطاتی را از قبل داشتیم که امیدواریم بتوانیم تعاملات خود را با همه این ۱۰ کشور به صورت ویژه‌تر در جهت موضوعات مختلف، تبادل اطلاعات، تجربیات و همچنین حوزه‌هایی ازجمله صادرات توان مهندسی، توسعه دهیم.

قلندرشریف ادامه داد: با توجه به پتانسیل شهر مشهد و حضور ۳۰ میلیون زائر داخلی و بیش از سه میلیون زائر خارجی باید ویژه‌تر در حوزه گردشگری زیارت، گردشگری سلامت و موضوعات مرتبط با این حوزه فعال باشیم که مسلماً این نشست به ما کمک می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->