نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

حضور بیشترین مستمری‌بگیر دارای معلولیت کشور در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۰۳۱۰۶
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
حضور بیشترین مستمری‌بگیر دارای معلولیت کشور در خراسان رضوی
معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی گفت: در استان، حدود ۱۴۰ هزار پرونده افراد دارای معلولیت داریم که حدود ۵۷ هزار پرونده آن متعلق به مشهد است. از این تعداد، معلولیت ۴۵ درصد این افراد، جسمی، ۳۰ درصد ذهنی، ۱۲ درصد شنوایی و ۱۳ درصد بینایی است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

حمیدرضا علیزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص آمار افراد دارای معلولیت اظهار کرد: طبق آمار جهانی، حدود ۱۰ درصد افراد در جهان دارای نوعی معلولیت هستند که معادل ۶۰۰ میلیون نفر می‌شود. با توجه به پیشرفت‌های امروز در جهان، بسیاری از معلولیت‌ها از طریق پیشگیری و مراقبت‌های اولیه بهداشتی نظیر واکسیناسیون، تغذیه مناسب، غربالگری و مشاوره‌های ژنتیکی قابل‌کنترل است.

وی با بیان اینکه در سال ۱۹۹۲ روز ۳ دسامبر را روز جهانی معلولین اعلام کردند، عنوان کرد: هدف از این نام‌گذاری این بود که آحاد جامعه از مشکلات معلولین و معلولیت آگاهی پیدا کرده و با توجه به آگاهی بیشتر نسبت به معلولیت، زمینه‌ها را برای حضور بیشتر معلولین در جامعه هموار کنند.

علیزاده افزود: در سال ۱۹۹۹، شعاری عنوان شد که دسترس‌پذیری برای همه در دستورکار تمام کشور‌ها قرار بگیرد. کشور‌های پیشرفته اقدامات بسیار خوبی انجام دادند، اما کشور‌های درحال‌توسعه هنوز چندان موفق نشده‌اند اقداماتی که باید را انجام دهند.

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به اینکه بهزیستی خراسان رضوی فعالیت خود را از قبل تولد یعنی از زمان پیشگیری آغاز می‌کند، تصریح کرد: در صورتی که معلولیت فردی در بررسی کمیسیون‌ها مشخص شود، اقدامات اولیه از قبیل خدمات توان‌پزشکی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی، لوازم توانبخشی، ایاب و ذهاب، خدمات مناسب‌سازی و کمک‌هزینه درمان شروع خواهد شد.

وی ادامه داد: ما بیش از ۲۱۸ مرکز شبانه‌روزی و روزانه در خراسان رضوی داریم که ۱۰۰ مرکز آن روزانه است. افراد دارای معلولیت پس از غربال، برای حضور در مراکز معرفی می‌شوند و تا حد امکان یارانه به آن‌ها پرداخت می‌شود. اگر جلوی شدت معلولیت گرفته شود، حتی به درمان و بازگشت فرد دارای معلولیت به جامعه کمک خواهد شد.

علیزاده بیان کرد: در استان، حدود ۱۴۰ هزار پرونده افراد دارای معلولیت داریم که حدود ۵۷ هزار پرونده آن متعلق به مشهد است. معلولیت ۴۵ درصد این افراد، جسمی، ۳۰ درصد ذهنی، ۱۲ درصد شنوایی و ۱۳ درصد بینایی است. بیش از ۹۸ هزار و ۲۰۰ نفر مستمری‌بگیر داریم که بیشترین مستمری‌بگیر در سطح کشور است. تمام افراد واجد شرایط، مستمری دریافت می‌کنند، مگر افرادی که در سه،چهار ماه اخیر پرونده جدید تشکیل داده و پشت نوبت مستمری باشند.

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی درخصوص اقدامات سازمان بهزیستی استان در هفته افراد دارای معلولیت گفت: در این هفته، نمایشگاهی از دستاورد‌های معلولین ما در کوهسنگی به نمایش گذاشته می‌شود. برگزاری بازی‌های بومی محلی در فیاض‌بخش را داریم. بازدید از مراکز و تقدیر از خانواده‌هایی که فرزندان موفق دارای معلولیت دارند و همچنین کارآفرین‌ها از دیگر برنامه‌های ماست.

وی اضافه کرد: با شهرداری هماهنگ شده تا افراد موفق دارای معلولیت را در بیلبورد‌ها به نمایش بگذارند. قرار است بچه‌های دارای معلولیت در فرودگاه، راه‌آهن و حرم در روز ۱۳ آذر ۱۴۰۳ با گل و شیرینی حضور پیدا کنند. هدف اصلی این است که آحاد جامعه این روز را بشناسند و نیاز‌ها و مشکلات افراد دارای معلولیت را مدنظر قرار دهند. یکی از موضوعاتی که همیشه مدنظر ما بوده این است که باید به معلولیت احترام گذاشت نه اینکه ترحم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->