کنکوری‌ها بخوانند! | تاثیر مثبت معدل در کنکور چطور محاسبه می‌شود؟ تاریخچه‌ای از کشت چای در ایران | چند‌و‌چون چای راهنمایی برای انتخاب، مصرف و نگهداری نان | یک لقمه سلامتی ماجرای درگیری در خیابان بهشتی تهران چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طرحی برای پایان دادن به چرخه معیوب ترک اعتیاد متجاهرها در مشهد | امید به شفابخشی نسخه «مدیریت مورد» معاون اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی: باید به موضوع فرونشست زمین در محدوده اماکن تاریخی استان توجه ویژه شود مشهد، قطب آزمایشگاهی منطقه شمال‌شرق کشور مدیر موزه بزرگ خراسان: سازه‌های مقاوم بنا‌های تاریخی ۲۵۰۰ ساله از افتخارات ایرانیان است یک تمرین ساده برای تسکین زانودرد منابع مالی، چالش‌برانگیزترین موضوع در حوزه بازسازی و حفاظت از بنا‌های تاریخی است برای حفظ بنا‌های تاریخی باید به ضعف‌های ذاتی این سازه‌ها توجه ویژه داشته باشیم فرودگاه مشهد آماده بدرقه بیش از ۱۲ هزار زائر خانه خدا پایه یازدهمی‌ها امسال هم ۶ درس را امتحان نهایی می‌دهند وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد آیا سی‌تی‌اسکن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ پروژه برقی‌سازی خط‌آهن تهران-مشهد، از پروژه‌های اولویت‌دار کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود نقش زن خارجی در باند گروگان‌گیران آدمکش در مشهد چه بود؟ ۵۴ درصد از مردم خراسان رضوی، گرفتار کم‌تحرکی هستند | کم‌وزنی، مهم‌ترین دلیل مرگ‌ومیر نوزادان در استان + فیلم شنا با  مرگ | غرق شدن ۵ نفر از ابتدای ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده کل انتظامی: ضرورت تعریف طرح نوین همکاری پلیس و آموزش و پرورش رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ بیمار را نجات داد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طب ایرانی چگونه شانس بارداری را افزایش می‌دهد؟ زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند! چگونه میکروب‌های روده بر سلامت ما تأثیر می‌گذارند؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی نقاط کشور (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) تأثیر ترکیبات موجود در گیاه خارمریم بر بهبود عملکرد کبد فروش دارو‌های یخچالی در فضای مجازی ممنوع است ثبت ۴۷۱ هزار و ۴۴۰ فقره سند ازدواج در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

حضور بیشترین مستمری‌بگیر دارای معلولیت کشور در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۰۳۱۰۶
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
حضور بیشترین مستمری‌بگیر دارای معلولیت کشور در خراسان رضوی
معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی گفت: در استان، حدود ۱۴۰ هزار پرونده افراد دارای معلولیت داریم که حدود ۵۷ هزار پرونده آن متعلق به مشهد است. از این تعداد، معلولیت ۴۵ درصد این افراد، جسمی، ۳۰ درصد ذهنی، ۱۲ درصد شنوایی و ۱۳ درصد بینایی است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

حمیدرضا علیزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص آمار افراد دارای معلولیت اظهار کرد: طبق آمار جهانی، حدود ۱۰ درصد افراد در جهان دارای نوعی معلولیت هستند که معادل ۶۰۰ میلیون نفر می‌شود. با توجه به پیشرفت‌های امروز در جهان، بسیاری از معلولیت‌ها از طریق پیشگیری و مراقبت‌های اولیه بهداشتی نظیر واکسیناسیون، تغذیه مناسب، غربالگری و مشاوره‌های ژنتیکی قابل‌کنترل است.

وی با بیان اینکه در سال ۱۹۹۲ روز ۳ دسامبر را روز جهانی معلولین اعلام کردند، عنوان کرد: هدف از این نام‌گذاری این بود که آحاد جامعه از مشکلات معلولین و معلولیت آگاهی پیدا کرده و با توجه به آگاهی بیشتر نسبت به معلولیت، زمینه‌ها را برای حضور بیشتر معلولین در جامعه هموار کنند.

علیزاده افزود: در سال ۱۹۹۹، شعاری عنوان شد که دسترس‌پذیری برای همه در دستورکار تمام کشور‌ها قرار بگیرد. کشور‌های پیشرفته اقدامات بسیار خوبی انجام دادند، اما کشور‌های درحال‌توسعه هنوز چندان موفق نشده‌اند اقداماتی که باید را انجام دهند.

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به اینکه بهزیستی خراسان رضوی فعالیت خود را از قبل تولد یعنی از زمان پیشگیری آغاز می‌کند، تصریح کرد: در صورتی که معلولیت فردی در بررسی کمیسیون‌ها مشخص شود، اقدامات اولیه از قبیل خدمات توان‌پزشکی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی، لوازم توانبخشی، ایاب و ذهاب، خدمات مناسب‌سازی و کمک‌هزینه درمان شروع خواهد شد.

وی ادامه داد: ما بیش از ۲۱۸ مرکز شبانه‌روزی و روزانه در خراسان رضوی داریم که ۱۰۰ مرکز آن روزانه است. افراد دارای معلولیت پس از غربال، برای حضور در مراکز معرفی می‌شوند و تا حد امکان یارانه به آن‌ها پرداخت می‌شود. اگر جلوی شدت معلولیت گرفته شود، حتی به درمان و بازگشت فرد دارای معلولیت به جامعه کمک خواهد شد.

علیزاده بیان کرد: در استان، حدود ۱۴۰ هزار پرونده افراد دارای معلولیت داریم که حدود ۵۷ هزار پرونده آن متعلق به مشهد است. معلولیت ۴۵ درصد این افراد، جسمی، ۳۰ درصد ذهنی، ۱۲ درصد شنوایی و ۱۳ درصد بینایی است. بیش از ۹۸ هزار و ۲۰۰ نفر مستمری‌بگیر داریم که بیشترین مستمری‌بگیر در سطح کشور است. تمام افراد واجد شرایط، مستمری دریافت می‌کنند، مگر افرادی که در سه،چهار ماه اخیر پرونده جدید تشکیل داده و پشت نوبت مستمری باشند.

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی درخصوص اقدامات سازمان بهزیستی استان در هفته افراد دارای معلولیت گفت: در این هفته، نمایشگاهی از دستاورد‌های معلولین ما در کوهسنگی به نمایش گذاشته می‌شود. برگزاری بازی‌های بومی محلی در فیاض‌بخش را داریم. بازدید از مراکز و تقدیر از خانواده‌هایی که فرزندان موفق دارای معلولیت دارند و همچنین کارآفرین‌ها از دیگر برنامه‌های ماست.

وی اضافه کرد: با شهرداری هماهنگ شده تا افراد موفق دارای معلولیت را در بیلبورد‌ها به نمایش بگذارند. قرار است بچه‌های دارای معلولیت در فرودگاه، راه‌آهن و حرم در روز ۱۳ آذر ۱۴۰۳ با گل و شیرینی حضور پیدا کنند. هدف اصلی این است که آحاد جامعه این روز را بشناسند و نیاز‌ها و مشکلات افراد دارای معلولیت را مدنظر قرار دهند. یکی از موضوعاتی که همیشه مدنظر ما بوده این است که باید به معلولیت احترام گذاشت نه اینکه ترحم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->