تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حاشیه‌های دستمزد محمدرضا گلزار در مسابقه «برنده باش»

  • کد خبر: ۳۰۳۲۵
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۱
حاشیه‌های دستمزد محمدرضا گلزار در مسابقه «برنده باش»
دستمزد ۵۰ میلیونی گلزار برای اجرای «برنده باش» توسط تهیه کننده این مسابقه اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسابقه «برنده باش» از همان شروع پخش با جنجال‌ها و حاشیه‌های زیادی همراه بود از زمانی‌که خبر ساخت و تولید مجموعه تلویزیونی «برنده باش» با اجرای محمدرضا گلزار در رسانه‌ها منتشر شد، اخبار و شایعات فراوانی درباره دستمزد چند صد میلیونی این بازیگر سینما مطرح بود.  بعد از اتمام پخش این برنامه هنوز حواشی آن ادامه دارد که حتی حواشی دیگر این مسابقه جوایزی است که برنده‌های مسابقه هنوز دریافت نکرده‌اند و تهیه کننده نیز در این باره توضیحاتی ارائه داده است.

هاشم رضایت تهیه کننده  «برنده باش» در پاسخ به این سوال که دستمزد ۵۰ میلیونی گلزار با اسپانسر بود یا تلویزیون گفت: من نمی‌دانم مقدارش چقدر بود چرا که برعهده اسپانسر بود. زمانی یک قراردادی در سازمان صداوسیما بسته می شود، کل مدیران در جریان هستند و بخش های اطلاعات و برنامه ریزی، مدیر مالی و... اطلاع دارند. اما برنامه «برنده باش» بیرون از سازمان تولید شد. مثل این می‌ماند که سریال یا فیلم سینمایی بیرون از سازمان تولید شود و فقط پخش آن در سازمان اتفاق بیافتد. بنابراین از طریق تلویزیون و تهیه کننده پولی به آقای گلزار برای اجرای این مسابقه پرداخت نشد.

رضایت درباره حواشی جوایز شرکت کنندگان و دستمزد گلزار گفت: من تهیه کننده برنامه بودم و فقط تولید دست ما بود. اپلیکیشن و اینکه برنده‌ها چگونه در مسابقه حضور پیدا می‌کنند و اینکه بعد از مسابقه چگونه پول خود را دریافت می‌کنند به ما ارتباطی نداشت و دست اسپانسر برنامه بود.

وی ادامه داد: برنامه‌ بیرون از سازمان تولید شده است. ما دو نوع اسپانسر داریم که همه کارها در شبکه انجام شده و تولید می‌شود. حالا یک اسپانسری می‌گوید من هزینه را به سازمان می‌دهم که منِ تهیه کننده را مطرح کند. اسپانسر «برنده باش» برای ساخت مسابقه باشبکه سه صحبت کرده و شبکه نیز اعلام کرده که مستقیم با تهیه کننده قرارداد بسته شود. اسپانسر با منِ تهیه کننده فقط برای تولید برنامه صحبت کرده و بقیه کارها دست اسپانسر بود.

منبع:همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->