عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

برگزاری نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه (۱۲ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۳۲۵۶
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۶
برگزاری نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه (۱۲ آذر ۱۴۰۳)
از دقایقی قبل جلسه مشترک مجلس و قوه قضائیه به مناسبت سالروز مجلس برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جلسه مشترک مجلس و قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای عالی قضایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور دارند.

قرار است در این نشست، تعدادی از رؤسای کمیسیون‌های مجلس و تعدادی از اعضای شورای عالی قضایی به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص مسائل مربوطه بپردازند.

روز گذشته نیز نشست مشترک مجلس و دولت برگزار شد.

استقلال قوه قضائیه حفظ شود

تعدادی از نمایندگان مجلس در نشست مشترک با قوه قضائیه بر لزوم حفظ استقلال قوا و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها در دستگاه قضایی شدند.

یاسر سلیمانی نماینده بافت در جلسه مشترک مجلس و قوه قضائیه که به صورت علنی و غیررسمی و به مناسبت سالروز مجلس تشکیل شده، گفت: یکی از مشکلات مهم در شهرستان‌ها آمار بالای زندانیان در مراکز استان است به طوری که در مرکز استان کرمان حدود ۵ هزار زندانی است لذا خواهش می‌کنم تغییر مجازات‌ها را دنبال کنید.

وی با تاکید بر لزوم توجه به حقوق کارکنان سازمان زندان‌ها گفت: حرفه آموزی و کسب مهارت در زندان‌ها ضروری است تا فردی که به جامعه بازگشت، امکان اشتغال داشته باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تقویت نظارت در حوزه بازرسی و جلوگیری از فساد در حوزه‌های مختلف به خصوص در صنعت و معدن را ضروری خواند و گفت: قوه قضائیه در حوزه سامان‌دهی اتباع بیگانه کمک کند که دشمن دنبال این است که از فضای ورود اتباع بیگانه برای عملیات تروریستی و قاچاق استفاده کند که نمونه آن حادثه تروریستی سال گذشته کرمان است.

پیمان فلسفی نماینده تهران نیز با بیان اینکه قوه قضائیه نقش مهمی در پیشبرد احکام نظام دارد، گفت: تراکم پرونده‌ها زیاد است و باید فکری برای حل مشکلاتی همچون کمبود قاضی شود چون تاخیر در رسیدگی به دعاوی نارضایتی ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت استقلال قوه قضائیه گفت: باید قضات در نوع برخوردها منش اسلامی و انسانی را رعایت کنند.

محمد باقری نماینده بناب نیز بیان کرد: موضوع اخلاق قضات مهم و تاثیرگذار است و نحوه برخورد قضات حتی با مجرم رصد شده و اقدامات جدی شود.

وی کاندیدا شدن قضات را دارای آفاتی دانست و گفت: هم افزایی ما بین دستگاه‌های نظارتی کم است که باید توجه شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم نصب دوربین در محاکم قضایی طبق برنامه هفتم گفت که با این کار جلوی تخلفات گرفته می شود. همچنین باید از طولانی شدن دادرسی‌ها جلوگیری شود لذا باید به پرونده‌های کثیرالشاکی زودتر رسیدگی شود. همچنین دستور تعطیلی واحدهای دارای مشکلات محیط زیستی صادر شود.

اسماعیل حسینی نماینده شیراز نیز با تاکید بر لزوم رسیدگی به ترک فعل برخی از مسئولان گفت: یکی از راه های برون رفت از مشکلات رسیدگی فعال تر به ترک فعل مسئولان است.

وی با انتقاد از طولانی شدن رسیدگی به پرونده ها گفت: باید با قضات متخلف برخورد قاطع و رسیدگی شود و همچنین رسیدگی به پرونده تسریع شود.

قاسم روانبخش نماینده قم بیان کرد: کمیته مشترکی بین مجلس و قوه قضائیه تشکیل شود تا مشکلات مردم بهتر حل و فصل شود.

وی افزود: دشمن با برنامه ریزی دقیق درصدد بی حجابی گسترده است که بی حجابی اثراتی بر اخلاق و بر هم پاشیدن کانون خانواده ها دارد. اکنون که لایحه عفاف و حجاب به مرحله اجرا رسیده دستگاه قضایی برای اجرای این قانون اهتمام داشته باشد.

روانبخش با تاکید بر لزوم برقراری عدالت در قوه قضائیه گفت: دادستان طبق آیین دادرسی با تخلف آشکار در معاونت راهبردی ریاست جمهوری برخورد کند که در این صورت مشارکت سیاسی مردم افزایش پیدا می کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->