توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه خالقی بازیگر «برره»: گله‌ای از مهران مدیری ندارم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۸ و ۹ آبان ماه ۱۴۰۴) + زمان پخش ساختار شعر نیما در خدمت معناست | گفت وگو با نویسنده کتاب «اسلوب نیما و مسئله نحو» «خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است
سرخط خبرها

فروش قدرتمند «موآنا ۲» در هفته اول اکران

  • کد خبر: ۳۰۳۳۰۴
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
فروش قدرتمند «موآنا ۲» در هفته اول اکران
انیمیشن کمدی اکشن خانوادگی و ماجراجویانه «موآنا ۲» در اولین هفته اکران عمومی خود رکورد شکست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دومین قسمت فرانچایز کمدی اکشن خانوادگی و ماجراجویانه «موآنا»، نمایش عمومی خود را با یک رکوردشکنی تاریخی آغاز کرد.

محصول تازه کمپانی والت دیزنی در سه روز نخست اکران عمومی خود ۱۳۵ میلیون دلار فروش کرد.

با توجه به تعطیلات جشن شکرگذاری که تعداد روز‌های تعطیلی را به پنج روز رساند، فروش پنج روزه این فیلم به رقم عالی ۲۲۱ میلیون دلار رسید

قبل از این تحلیل گران اقتصادی سینما پیش بینی افتتاحیه‌ای عالی برای موآنا ۲ کرده بودند. آنها حالا می‌گویند این رقم فروش بسیار بالاتر و بهتر از رقم پیش بینی شده توسط آنان بوده است.

موآنا ۲ با این رقم افتتاحیه توانست رکورد فروش «یخ زده ۲» را با رقم افتتاحیه ۱۲۵ میلیون دلار (در پنج روز) شکسته و رکورددار بهترین افتتاحیه تاریخ سینمای آمریکا بشود.

یخ زده ۲ که محصول کمپانی والت دیزنی است سال ۲۰۱۶ اکران عمومی شد و با افتتاحیه‌ای ۸۲ میلیون دلاری در سه روز اول نمایش، توانست به فروش جهانی کلی ۶۸۰ میلیون دلاری دست پیدا کند.

مدیران والت دیزنی از طرفداران خود بخاطر تاریخ سازی در جدول گیشه نمایش سینما‌های آمریکای شمالی تشکر کرده‌اند و دیوید او گراس تحلیل گر اقتصادی گفته است این رقم افتتاحیه یک رویداد و پدیده منحصر‌به‌فرد است.

دواین جانسن و آئولی کراوالهو در قسمت تازه صدای خود را به دو کاراکتر اصلی داستان قرض داده‌اند. در این داستان، موآنا و دوست صمیمی اش راهی سفری دریایی در دل اقیانوس می‌شوند تا جزیره‌ای مخفی را پیدا کرده و طلسمی که مردم قبیله اش به آن دچار شده‌اند را باطل کند.

تعطیلات جشن شکرگذاری فقط به نفع موآنا ۲ نبود و موفقیت تجاری آن شامل دو فیلم «شرور» و «گلادیاتور ۲» نیز شد، که هفته قبل اکران عمومی شده بودند.

شریر ۲ با فروشی ۸۰ میلیون دلاری ردیف دوم جدول گیشه را از آن خود کرد، تا فروش ده روز اول خود در آمریکای شمالی را به رقم ۲۶۳ میلیون دلار برساند. فروش جهانی فیلم در آمریکا و بقیه کشور‌های دنیا، اکنون به رقم ۳۶۰ میلیون دلار رسیده است.

گلادیاتور ۲ هم ۳۱ میلیون دلار فروش کرد و رقم فروش ده روز نخست نمایش عمومی اش را به ۱۱۱ میلیون دلار رساند. فروش جهانی این اکشن تاریخی هم اکنون به ۳۲۰ میلیون دلار رسیده است.

منبع: صبا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->