روایتی مستند از تشکیلات مخفی حزب توده ایران | کتاب «سایۀ سرخ» به نمایشگاه سی و ششم رسید رمان‌های محبوب اورسن ولز و کاترین هپبورن ژرار دوپاردیو، بازیگر برجسته فرانسوی، در آستانه محکومیت افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی بزرگداشتی برای هنرمندی که صداقت و عشق به مردم، بخش جدایی‌ناپذیر از هنر اوست افتتاح باشگاه سیمرغ در آرامگاه فردوسی | محفلی برای شاعران و نویسندگان نوجوان تصویری از ریشه‌های نور در اقیانوس ژرف عرفان | نگاهی به نمایشگاه نقاشی و حجم در نگارخانه آسمان مشهد ادای دین هنرمندان مشهدی به شهید جمهور | درباره یک هم آفرینی هنری به مناسبت اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی نصرالله مدقالچی در آستانه جراحی | آماده‌سازی برای دوبله فصل جدید «آن‌شرلی» فعالیت «تلویزیون اینترنتی همشهری» بدون مجوز! همکاری مهران احمدی، امین حیایی، هادی کاظمی و مهران مدیری در فیلم سینمایی زالو شیوا ارسطویی، نویسنده و شاعر، به خانه ابدی بدرقه شد «شاهنامه»، کتاب راهنمای حکومت داری | درباره کتاب «استقبال از شاهنامه در سده‌های میانه به سانِ آینه پادشاهان» برگزاری یازدهمین دوره کنگره شعر «از توس تا نیشابور» در مشهد + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ کارگردان فیلم پدرخوانده، یک هتل سینمایی راه انداخت تجربه‌گرایی در هنر | گفت‌و‌گو با احسان عظیمی‌مجاور، هنرمند ایرانی درباره فیلم «انفجار در قطار گلوله‌ای»، اکشن نفس‌گیر ژاپنی که نتفلیکس را تکان داد «شب‌های برره» محبوب‌ترین سریال ایرانی در سایت جهانی
سرخط خبرها

کتاب صوتی «ایکیگای» به بازار نشر آمد

  • کد خبر: ۳۰۳۵۰۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۲
کتاب صوتی «ایکیگای» به بازار نشر آمد
کتاب صوتی «ایکیگای» راهی بازار نشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب صوتی «ایکیگای» نوشته فرانسیس مورالس و هکتور گارسیا با ترجمه امیرحسین تقی لو و میثم کلانتری به‌تازگی با گویندگی بهمن وخشور توسط مؤسسه آوای چیروک منتشر و روانه بازار نشر شده است.

هکتور گارسیا نویسنده و کارشناس فرهنگی است که به مطالعه فرهنگ‌های مختلف و به‌ویژه فلسفه‌های شرقی علاقه دارد. گارسیا با استفاده از دانش خود در علوم اجتماعی، به بررسی عواملی که به کیفیت زندگی و طول عمر بالا در این منطقه کمک می‌کنند، پرداخته است.

فرانسیس میرالس نیز نویسنده و متخصص فرانسوی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی است. او به عنوان یک پژوهشگر و نویسنده، در زمینه‌های مختلفی از جمله روانشناسی و توسعه فردی فعالیت کرده و به تحلیل مسائل انسانی و اجتماعی می‌پردازد. میرالس به همراه گارسیا، در کتاب ایکیگای تلاش کرده‌اند تا راهکار‌هایی برای زندگی معنادار و شاداب ارائه دهند. این دو نویسنده با همکاری یکدیگر، مفاهیم عمیق فرهنگی و فلسفی را به زبان ساده و قابل فهم برای خوانندگان ارائه کرده‌اند و توانسته‌اند توجه بسیاری از مخاطبان را جلب کنند. وابی سابی و گیگ از جمله آثار هکتور گارسیا و عشق با حروف کوچک یکی از معروف‌ترین آثار میرالس است.

کتاب «ایکیگای» که نسخه مکتوب آن به کوشش امیرفرهاد اسماعیلی توسط انتشارات گوشه منتشر شده، نه تنها به جنبه‌های فردی زندگی توجه دارد، بلکه اهمیت روابط انسانی و دوستی را نیز مورد تأکید قرار می‌دهد. با تمرکز بر یافتن هدف و معنا، می‌توانید به کاهش استرس و افزایش حس خوشبختی و رضایت در زندگی دست یابید.

در بخشی از این کتاب می‌شنویم: «بخورید و بخوابید تا زندگی بلندی داشته باشید. باید یاد بگیرید آرام باشید.» بر اساس تحقیقات «گروه تحقیقاتی پیری شناسی» مسن‌ترین انسان زنده‌ی جهان تا آوریل ۲۰۱۵ میزائو اوکاوا بود که در مرکزی مراقبتی در اوساکای ژاپن فوت کرد. او ۱۱۷ سال و ۲۷ روز عمر کرد. او دختر یک تاجر پارچه و متولد ۱۸۹۸ میلادی بود یعنی زمانی که اسپانیا مستعمرات خود را در کوبا و فیلیپین از دست داد و ایالات متحده هاوایی را گرفت و آدم‌هایی کارخانه‌ی پپسی کولا را راه اندازی کردند. این زن که سه قرن را تجربه کرده بود. تا صدوده سالگی اش، بدون کمک دیگران و روی پای خودش عمرمی گذراند.

وقتی متخصصان از او درباره‌ی کار‌های روتین مراقبت از خودش سوال کردند. میزائو فقط پاسخ داد: «خوردن سوشی و خواب» البته ما باید به جمله‌ی او این عبارت را نیز اضافه کنیم: «عطش زیاد برای زندگی» وقتی درباره‌ی راز عمر طولانی‌اش از او پرسیدند با لبخندی گفت: «برای خود من هم سوال است.»

ژاپن هنوز هم کارخانه عمر طولانی به شمار می‌رود: ساکاری موموی در ژوئیه‌ی همان سال، درحالی که ۱۱۲ سال و ۱۵۰ روز داشت فوت کرد. در آن زمان او مسن‌ترین مرد جهان بود، البته هنوز از ۵۷ زن جوان‌تر بود.

مدیریت تولید کتاب صوتی «ایکیگای» به عهده بهمن وخشور بوده و با مدت ۵ ساعت و ۱۷ دقیقه و قیمت ۵۵ هزار تومان عرضه شده است.

منبع: مهر

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->