جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد! نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه با همتای سعودی خود دیدار کرد + فیلم ویدئو | تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب از سوی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ترامپ از آتش بس پاکستان و هند خبرداد | اسلام آباد و دهلی برای گفت‌وگو در کشوری بی‌طرف توافق کردند + جزئیات درپی بسته‌شدن حریم هوایی پاکستان، پرواز مشهد به کراچی لغو شد رئیس قوه‌قضائیه: کسانی که در حادثه بندر شهید رجایی مسئولیت خود را انجام نداده‌اند، باید بازخواست شوند کشته شدن ۱۳ نفر در کشمیر پاکستان طی ۱۲ ساعت گذشته (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) عربستان به بعضی از حجاج ایرانی ویزا نداد | هواپیمای حجاج مشهدی با یک سوم ظرفیت به مدینه رفت نبیه بری عادی سازی روابط لبنان با رژیم صهیونیستی را خیانت توصیف کرد زلنسکی هم ایران را تحریم کرد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزادی بیان به سبک دانشگاه کلمبیا | اخراج ۶۵ دانشجو به دلیل شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین جنگنده پاکستانی-چینی برای حمله به هند به پرواز درآمد + فیلم کشته شدن ۱۱ نظامی در درگیری میان ارتش و نیرو‌های مسلح در اکوادور (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرط ریاض برای شرکت در اجلاس سران در بغداد فاش شد: باید الجولانی دعوت شود تهران، میزبان نخست وزیر ازبکستان خواهد بود هلاکت ۷ سرکرده داعش در عراق طی ۸ ماه اخیر (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان به صورت سرزده در وزارت جهاد کشاورزی حاضر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتکاف بدون تیم فنی، برای مذاکره با ایران می‌آید واکنش فرمانده نیروی دریایی ارتش به مسئله تغییر نام خلیج فارس پاپ جدید کاتولیک‌ها، ریاضی خوانده است! جوسپ بورل: رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب جنایات جنگی شده است | نیمی از بمب‌هایی که بر سر مردم غزه می‌ریزد، توسط اروپا تأمین می‌شود کیم جونگ اون در روز پیروزی به سفارت روسیه در پیونگ یانگ رفت تشدید درگیری‌ها میان هند و پاکستان | چین: به مدار دیپلماسی بازگردید (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس مؤسسه آموزشی اکو در مشهد: در سال آینده، ۸ کشور عضو اکو در چین حضور خواهند داشت + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۳۵۶۰
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
رئیس مؤسسه آموزشی اکو در مشهد: در سال آینده، ۸ کشور عضو اکو در چین حضور خواهند داشت + فیلم
رئیس مؤسسه آموزشی اکو در بیست‌وهشتمین نشست وزرای خارجه کشورهای عضو اکو عنوان کرد که در سال آینده، ۸ کشور عضو اکو در چین حضور خواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آکف کرچی عنوان کرد: مؤسسه آموزشی اکو ابتکارات عملی را در زمینه فناوری‌های نوین به وجود آورده است.

وی ادامه داد: در زمینه چارچوب‌ها سیاسی سعی کرده‌ایم در زمینه‌های آموزشی از ظرفیت‌های ایران و چین استفاده کنیم.

کرچی اعلام کرد: امیدواریم که در سال آینده، شاهد حضور ۸ کشور عضو در چین باشیم. همچنین از همه کشورهای عضو درخواست همکاری با مؤسسه آموزشی اکو را داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->