آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

افشاگری «میدل ایست آی» از ۷۵ سال تجاوز هدفمند سربازان صهیونیست علیه زنان فلسطینی

  • کد خبر: ۳۰۳۷۹۸
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
افشاگری «میدل ایست آی» از ۷۵ سال تجاوز هدفمند سربازان صهیونیست علیه زنان فلسطینی
نشریه میدل ایست آی با اشاره به بخش‌هایی از یک گزارش در حوزه خشونت علیه زنان فلسطینی، از شکستن سکوت زنان قربانی تجاوز جنسی خبر داد و نوشت که این وضعیت اگرچه از زمان شروع اشغال فلسطین در ۷۵ سال گذشته حاکم بوده اما اکنون زنان با رشدی هشداردهنده هدف تجاوز جنسی سیستماتیک و هدفمند سربازان رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهشگرانی که خشونت علیه زنان فلسطینی را مستندسازی می‌کنند، می‌گویند که تعداد زیادی از این زنان از زمان حمله ۷ اکتبر تاکنون هدف تجاوز سربازان اسرائیلی قرار گرفته‌اند.

براساس گزارش یاد شده، این وضعیت جدید نبوده و زنان فلسطینی در طول ۷۵ سال گذشته از اشغال، هدف تجاوز جنسی سربازان اسرائیلی بوده‌اند و زنان فلسطینی اکنون به دلیل افزایش نگران کننده این وضعیت پس از حملات ۷ اکتبر، شروع به شرح آنچه که بر سرشان آمده است، کرده‌اند.

مستندسازان این حوزه می‌گویند که موارد تجاوز در مکان‌های مختلف و شاخه‌های گوناگون ارتش و پلیس اسرائیل به اندازه‌ای به هم شباهت دارد که به نظر می‌رسد وضعیت پیش آمده براساس یک دستورالعل صادر شده انجام گرفته و کاملا هدفمند باشد.

کفایه تریم از پژوهشگران دست اندرکار در این مستند به میدل ایست آی گفت: زنان در کرانه باختری، در بیت المقدس و غزه به یک شیوه مورد تجاوز جنسی و بازرسی و ضرب و شتم قرار می‌گیرند.

وی که همراه با امل ابوسرور از همکارانش در مرکز زنان مستقر در رام‌الله کمک‌های حقوقی و مشاوره ارائه می‌کند، گفت: زنان فلسطینی تاکنون از ترس رسوایی چیزی بروز نداده بودند. آنها همچنین توقع چندانی از سربازان اسرائیلی در مورد رفتار درست ندارند. به عبارتی آنها انتظار تحقیر و خشونت زیادی دارند، بنابراین وقتی تعرضی به آنها صورت می‌گیرد، در مورد آن صحبت نمی‌کنند.

اما افزایش شمار زنانی که از زمان حمله ۷ اکتبر به این سو خشونت جنسی را تجربه کرده‌اند، نقطه عطفی در این خصوص ایجاد کرده است.

در گزارشی که کمیسیون تحقیق سازمان ملل متحد در مورد اراضی اشغالی در ماه ژوئن (خرداد) منتشر کرد، جزئیاتی از انواع حملات اسرائیلی علیه زنان فلسطینی افشا شد؛ از جمله برهنگی اجباری در ملاء عام، شکنجه و آزار و تحقیر جنسی.

اوا تبسم مدیر مرکز «اقدام جنسیتی برای صلح و امنیت»، در بریتانیا، گزارش‌های مربوط به خشونت جنسی سربازان اسرائیلی علیه زنان فلسطینی را وحشتناک توصیف کرد، اما در عین حال خاطرنشان نمود که این موضوع جدیدی نیست و با سرعتی هشدار دهنده در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: تحقیق مستقل و بی طرفانه در مورد همه گزارش‌های خشونت جنسی در سراسر فلسطین ضروری است. همه بازماندگان سزاوار عدالت و پاسخگویی هستند.

ابوسرور نیز گفت: سربازان اسرائیلی ویدئو‌هایی را در رسانه‌های اجتماعی پخش کرده و با افتخار می‌گویند که به زنان فلسطینی تجاوز جنسی کرده‌اند یا آنها را ربوده‌اند.

وی تاکید کرد:، اما آنها در عین حال زنانی را که در حال گفت‌و‌گو در مورد تجربیات خشونت جنسی هستند تهدید می‌کنند.

تریم نیز تشریح کرد: آنها مرتبا با با این زنان تماس می‌گیرند و از آنها می‌خواهند که با رسانه‌ها صحبت نکنند و درباره داستان هایشان حرفی نزنند.

زنان قربانی شانسی برای ادامه تحصیل ندارند و مجبور به ازدواج زودتر از موعد هستند

میدل ایست آی خاطرنشان می‌کند که تاثیر تجاوز جنسی بر زنان فلسطینی چیزی فراتر از یک تجربه تلخ است و آنها دیگر شانسی برای رفتن به مدرسه و ادامه تحصیل ندارند و باید به ازدواجی ناخواسته تن دهند.

هرچند به گفته تریم و ابوسرور این وضعیت حتی برای زنان و دخترانی که مورد تعرض قرار نگرفته‌اند، نیز جاری است.

ابوسرور دلیل این امر را نه در فرهنگ فلسطینیان برای ازدواج هر چه سریعتر دختران، که از ترس هرگونه رخداد غیرقابل پیش بینی در مسیر خانه تا مدرسه و یا محل کار دانست و افزود: خانواده‌های فلسطینی با اینکار تلاش دارند آنها را از مهلکه نجات دهند و از بودن دخترانشان در محیطی امن اطمینان حاصل کنند.

ابوسرور شیوه سربازان اسرائیلی را نوعی رویکرد سیستماتیک ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک نشینانی دانست که در جنوب الخلیل زندگی می‌کنند که هدف آنها اساسا بیرون راندن فلسطینی‌ها از آن منطقه خاص است. وی افزود: آنها با افزایش اعمال شرم آور علیه زنان و بدن آنها سعی در مرعوب کردن جوامع محلی و بیرون راندن ساکنان این منطقه دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->