عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

با موافقت حماس، کمیته مدیریت نوار غزه تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۳۹۳۰
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱
با موافقت حماس، کمیته مدیریت نوار غزه تشکیل می‌شود
جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) موافقت خود را با پیشنهاد مصر مبنی بر تشکیل کمیته مدیریت نوار غزه از طریق سازوکار‌های فراگیر ملی اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیات جنبش حماس امروز پنجشنبه در پایان سلسله دیدار‌هایی که در قاهره پایتخت مصر به منظور دستیابی به وحدت ملی در بین فلسطینیان متمرکز بود، موافقت خود را با پیشنهاد مصر برای تشکیل «کمیته حمایت از جامعه» در نوار غزه از طریق سازوکار‌های جامعی که منعکس کننده مشارکت ملی فلسطینیان است، اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، هیات حماس با نمایندگان جنبش فتح درباره تشکیل کمیته‌ای برای مدیریت نوار غزه به عنوان بخشی از اقدامات جهت اجرای توافقات جامع ملی با هدف تقویت وحدت و پایان دادن به اختلافات گفت‌و‌گو کرد.

هیات حماس بر تعهد خود به ادامه تلاش‌های ملی برای دستیابی به راه حل‌هایی که مشارکت بین طرف‌های فلسطینی را تقویت کند، تاکید و از نقش مصر در حمایت از آشتی بین گروه‌های فلسطینی قدردانی کرد.

برپایه این گزارش، یک سند مربوط به توافق بین فتح و حماس برای تشکیل کمیته حمایت از مردم غزه منتشر شده است که بر اساس آن، کمیته یاد شده امور نوار غزه را در زمینه‌های مختلف از جمله بهداشت، آموزش، اقتصاد، کشاورزی و امداد مدیریت خواهد کرد. این کمیته با هدف متحد کردن تلاش‌های گروه‌های فلسطینی و رسیدگی به اثرات جنگ اخیر و نظارت بر روند بازسازی زیر نظر تشکیلات خودگردان فلسطین کار خواهد کرد.

این سند توافق تاکید دارد که کمیته یاد شده از ۱۰ تا ۱۵ شخصیت ملی مستقل فلسطینی که از صلاحیت و پاکدستی برخوردارند تشکیل می‌شود، مشروط بر اینکه این کمیته تابع قوانین فلسطین و تحت نظارت و کنترل مقامات رسمی باشد.

این توافق اشاره دارد که کمیته «کمیته حمایت از جامعه» در نوار غزه پس از اجماع نهایی میان گروه‌های فلسطینی در نشستی که با حضور احزاب مختلف فلسطینی و با تصمیم رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برگزار می‌شود، کار خود را آغاز خواهد کرد.

این کمیته تا زمانی که دلایلی که منجر به تشکیل آن شده است از بین نرود یا برگزاری انتخابات عمومی یا توافق بر سر فرمول جایگزین به کار خود ادامه خواهد داد.

بر اساس این توافق، کمیته یاد شده با هماهنگی تشکیلات خودگردان فلسطین گذرگاه‌های نوار غزه را مدیریت می‌کند، ضمن اینکه گذرگاه رفح را بر اساس توافقنامه ۲۰۰۵ بازگشایی می‌کند و همچنین صندوق بین‌المللی بازسازی [غزه]را برای ضمانت شفافیت تحت نظارت کشور‌های کمک‌کننده تشکیل می‌دهد.

در این سند توافق آمده است که تشکیل کمیته یاد شده با هدف حفظ یکپارچگی سرزمین‌های اشغالی و رد هرگونه اقدامی که نوار غزه را از سایر اراضی فلسطین جدا کند، می‌باشد.

این توافق منعکس کننده تلاش‌های مستمر برای دستیابی به وحدت ملی فلسطین و متحد کردن مدیریت نوار غزه در چارچوب اتحاد سیاسی و اجرایی برای مقابله با چالش‌های کنونی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->