دستیار استاندار خراسان رضوی در امور حرکت‌های جهادی و مردمی منصوب شد رئیس جمهور: مشکلات اجتماعی تهران با بگیر و ببند برطرف نخواهد شد پزشکیان با رهبر معظم انقلاب دیدار خواهد کرد معاون وزیر کشور اعلام کرد: بازنگری در نحوه انتخاب شهردار و احراز صلاحیت‌ها پاسخ قاطع نخست وزیر جدید کانادا به ترامپ: هرگز بخشی از آمریکا نخواهیم شد جزئیات پیشنهاد آتش‌بس غزه و پاسخ حماس معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل: باوجود تحریم‌ها زنان ایرانی مصمم به ساختن آینده‌ای عادلانه‌تر هستند اسلام‌هراسی؛ ابزار رژیم صهیونیستی برای توجیه جنایاتش شورای امنیت کشتار علوی‌های سوریه را شدیداً محکوم کرد (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) مسکو خواستار تسلیم نیرو‌های اوکراینی در کورسک شد (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) سفر هیئت حماس به قاهره شهادت ۴ فلسطینی در حمله هوایی صهیونیست‌ها به شهر غزه (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه آغاز طرح جایگزینی ۲۷ هزار تاکسی و موتورسیکلت برقی و دوگانه سوز در کلانشهرها| اولویت با تهران است نتایج یک نظرسنجی در آمریکا: ترامپ بیش از حد به روسیه نزدیک شده است غریب‌آبادی پس از نشست سه جانبه با نمایندگان روسیه و چین: تحریم و تهدید علیه ایران باید خاتمه یابد هلاکت معاون سرکردۀ داعش در عراق + تصویر رئیس مجلس: توزیع کالابرگ الکترونیک هر ماه انجام می‌شود سخنگوی کرملین: همه تحریم‌ها به بهانه موضوع هسته‌ای ایران غیرقانونی است موافقت حماس با آزادی یک نظامی صهیونیست و تحویل ۴ جسد ویدئو | مجوز‌های غیر واقعی وزارت صمت در پرونده چای دبش آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مدیران اجرایی برای حل مشکلات کشور | مشکلات مدیریتی را به حساب تحریم نگذارید موضع جدید وزیر خارجه چین درباره پرونده هسته‌ای ایران بن سلمان و پوتین درباره تلاش‌ها برای حل بحران اوکراین گفت‌و‌گو کردند زلنسکی مدعی ترس پوتین از رد پیشنهاد ترامپ شد واکنش ترامپ به نشست ایران، روسیه و چین در پکن اطلاعیه وزارت نفت در پی تحریم وزیر نفت از سوی آمریکا (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) عراق به دنبال جایگزین ایران برای تامین انرژی است
سرخط خبرها

با موافقت حماس، کمیته مدیریت نوار غزه تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۳۹۳۰
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱
با موافقت حماس، کمیته مدیریت نوار غزه تشکیل می‌شود
جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) موافقت خود را با پیشنهاد مصر مبنی بر تشکیل کمیته مدیریت نوار غزه از طریق سازوکار‌های فراگیر ملی اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیات جنبش حماس امروز پنجشنبه در پایان سلسله دیدار‌هایی که در قاهره پایتخت مصر به منظور دستیابی به وحدت ملی در بین فلسطینیان متمرکز بود، موافقت خود را با پیشنهاد مصر برای تشکیل «کمیته حمایت از جامعه» در نوار غزه از طریق سازوکار‌های جامعی که منعکس کننده مشارکت ملی فلسطینیان است، اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، هیات حماس با نمایندگان جنبش فتح درباره تشکیل کمیته‌ای برای مدیریت نوار غزه به عنوان بخشی از اقدامات جهت اجرای توافقات جامع ملی با هدف تقویت وحدت و پایان دادن به اختلافات گفت‌و‌گو کرد.

هیات حماس بر تعهد خود به ادامه تلاش‌های ملی برای دستیابی به راه حل‌هایی که مشارکت بین طرف‌های فلسطینی را تقویت کند، تاکید و از نقش مصر در حمایت از آشتی بین گروه‌های فلسطینی قدردانی کرد.

برپایه این گزارش، یک سند مربوط به توافق بین فتح و حماس برای تشکیل کمیته حمایت از مردم غزه منتشر شده است که بر اساس آن، کمیته یاد شده امور نوار غزه را در زمینه‌های مختلف از جمله بهداشت، آموزش، اقتصاد، کشاورزی و امداد مدیریت خواهد کرد. این کمیته با هدف متحد کردن تلاش‌های گروه‌های فلسطینی و رسیدگی به اثرات جنگ اخیر و نظارت بر روند بازسازی زیر نظر تشکیلات خودگردان فلسطین کار خواهد کرد.

این سند توافق تاکید دارد که کمیته یاد شده از ۱۰ تا ۱۵ شخصیت ملی مستقل فلسطینی که از صلاحیت و پاکدستی برخوردارند تشکیل می‌شود، مشروط بر اینکه این کمیته تابع قوانین فلسطین و تحت نظارت و کنترل مقامات رسمی باشد.

این توافق اشاره دارد که کمیته «کمیته حمایت از جامعه» در نوار غزه پس از اجماع نهایی میان گروه‌های فلسطینی در نشستی که با حضور احزاب مختلف فلسطینی و با تصمیم رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برگزار می‌شود، کار خود را آغاز خواهد کرد.

این کمیته تا زمانی که دلایلی که منجر به تشکیل آن شده است از بین نرود یا برگزاری انتخابات عمومی یا توافق بر سر فرمول جایگزین به کار خود ادامه خواهد داد.

بر اساس این توافق، کمیته یاد شده با هماهنگی تشکیلات خودگردان فلسطین گذرگاه‌های نوار غزه را مدیریت می‌کند، ضمن اینکه گذرگاه رفح را بر اساس توافقنامه ۲۰۰۵ بازگشایی می‌کند و همچنین صندوق بین‌المللی بازسازی [غزه]را برای ضمانت شفافیت تحت نظارت کشور‌های کمک‌کننده تشکیل می‌دهد.

در این سند توافق آمده است که تشکیل کمیته یاد شده با هدف حفظ یکپارچگی سرزمین‌های اشغالی و رد هرگونه اقدامی که نوار غزه را از سایر اراضی فلسطین جدا کند، می‌باشد.

این توافق منعکس کننده تلاش‌های مستمر برای دستیابی به وحدت ملی فلسطین و متحد کردن مدیریت نوار غزه در چارچوب اتحاد سیاسی و اجرایی برای مقابله با چالش‌های کنونی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->