نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست و چهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغاز به کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | کیوی با قیمت نجومی به بازار آمد قسط آورده نهضت ملی مسکن ۱۰۰ میلیون تومان شد | آورده متقاضی به ۶۰۰ میلیون تومان افزایش یافت بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم دیرکرد در بانک ملی ایران | فرصت طلایی بدهکاران تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آغاز نشست وزرای کشور‌های صادرکننده گاز در تهران (۱۶ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۳۹۴۷
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
آغاز نشست وزرای کشور‌های صادرکننده گاز در تهران (۱۶ آذر ۱۴۰۳)
وزیر نفت با بیان اینکه بیست و ششمین نشست وزرای کشور‌های صادر کننده گاز از امروز در تهران آغاز به کار می‌کند، گفت: تجارت گاز و امکان افزایش تولید، محور این دوره از مذاکرات است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن پاک نژاد افزود: بیست و ششمین نشست وزرای کشور‌های صادر کننده گاز (GECF) از امروز ۱۶ آذرماه با حضور هیات‌های کارشناسی در تهران آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: روز یکشنبه هفته آینده نشست وزارتی این اجلاس برگزار می‌شود که در این دوره وزیر نفت به عنوان رئیس اجلاس خواهد بود.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: در بیست و ششمین نشست به موضوع‌های مختلف در حوزه تجارت گاز و مباحث مربوط به افزایش تولید در عرصه کشور‌هایی که قابلیت تولید دارند و مباحثی از این دست پرداخته می‌شود.

پاکنژاد گفت: این اجلاس ۱۲ عضو اصلی دارد که از این تعداد ۶ تا ۷ وزیر در تهران حضور خواهند یافت همچنین برخی از معاونان وزرا نیز میهمان این نشست هستند.

وی با اشاره به اینکه وزرای کشور‌های اصلی صادرکننده گاز که ذخایر اصلی گاز جهان را در اختیار دارند در این دوره اجلاس حضور دارند، خاطرنشان کرد: هشت عضو ناظر و یک عضو مدعو یا مهمان که کشور عمان است نیز در این دوره حضور دارند.

وزیر نفت اظهار داشت: آنچه که حائز اهمیت است حضور این وزرا در تهران بیانگر آن است که جمهوری اسلامی ایران مانند همیشه پایدار و با ثبات است و امنیت به طور کامل برقرار است و این نشان می‌دهد که با توجه به ثبات ایران، نظام مورد پذیرش همه کشور‌های جهان است.

به گزارش ایرنا، پیشتر سید علی محمد موسوی معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت در باره این اجلاس گفته بود: اعضای اصلی مجمع شامل ایران، روسیه، قطر، الجزایر، بولیوی، مصر، گینه استوایی، لیبی، نیجریه، ترینیدادوتوباگو، امارت متحده عربی و ونزوئلا است، کشور‌های آنگولا، جمهوری آذربایجان، عراق، مالزی، موریتانی، موزامبیک، پرو و سنگال نیز اعضای ناظر این مجمع را تشکیل می‌دهند که به‌صورت مرتب در اجلاس‌ها شرکت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد ذخایر گاز، ۴۰ درصد تولید، ۴۷ درصد صادرات گاز از طریق خط لوله و ۵۱ درصد از صادرات ال‌ان‌جی در اختیار اعضای این مجمع قرار دارد، ادامه داد: از همین رو برگزاری این اجلاس بسیار اهمیت دارد و مطبوعات و رسانه‌های انرژی جهان همواره چشم به این‌گونه اجلاس و مصوبات مجمع دارند.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت با تأکید بر اینکه ایده اولیه تشکیل مجمع کشور‌های صادرکننده گاز از سوی ایران و در اواخر دهه ۷۰ شمسی مطرح شد، افزود: نخستین نشست وزیران کشور‌های عضو در سال ۱۳۸۰ در تهران برگزار شد و سال ۱۳۸۹ این مجمع فعالیت‌های رسمی خود را آغاز کرد. دبیرخانه مجمع کشور‌های صادرکننده گاز نیز بر اساس تصمیم اعضا در قطر قرار دارد.

موسوی با بیان اینکه اجلاس وزارتی که بیست‌وششمین دوره آن ۱۸ آذر در تهران برگزار می‌شود، مهم‌ترین رکن حاکمیتی و سیاست‌گذاری این مجمع است، تصریح کرد: مهم‌ترین دستورکار نشست‌های وزارتی تصویب برنامه‌وبودجه، انتخاب دبیرکل، انتخاب رئیس و نایب رئیس اجلاس وزارتی و بررسی حق عضویت‌ها و انتخاب رؤسای بعدی در اجلاس وزارتی بررسی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون هفت اجلاس در سطح سران، ۲۵ اجلاس وزارتی، ۴۹ اجلاس در سطح هیئت اجرایی و ۵۵ اجلاس شورای فنی اقتصادی مجمع کشور‌های صادرکننده گاز برگزار شده است، گفت: همچنین تعداد زیادی از نشست‌های تخصصی و کارشناسی در پایتخت کشور‌های عضو برگزار شده است.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت ادامه داد: ایران از زمان تأسیس این مجمع تاکنون افزون بر میزبانی سومین اجلاس سران مجمع کشور‌های صادرکننده گاز در سال ۱۳۹۴ میزبان نخستین اجلاس در سال ۱۳۸۰، پانزدهمین اجلاس در سال ۱۳۹۲ و هفدمین نشست وزارتی در سال ۱۳۹۴ بوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->