دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است
سرخط خبرها

سردار گودرزی: سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد یورویی برای بهبود امنیت مرزی یک ضرورت است

  • کد خبر: ۳۰۴۱۵۲
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
سردار گودرزی: سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد یورویی برای بهبود امنیت مرزی یک ضرورت است
فرمانده مرزبانی فراجا گفت: هوشمندسازی مرز‌ها از اولویت مرزبانی و در حال انجام است که در دولت قبل طرح هوشمندسازی با وزیر کشور و شهید رئیسی به تصویب نهایی رسید و ۳ میلیارد یورو اختصاص یافت تا در سه سال به اتمام برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدعلی گودرزی امروز (۱۷ آذر ۱۴۰۳) در مراسم تکریم و معارفه فرمانده مرزبانی استان کردستان، اظهار کرد: مردم ولایت‌مدار کردستانی در طول تاریخ همواره مرزداران غیوری بوده‌اند که در راستای حفظ مرز‌ها جانفشانی کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های قدرت فرهنگ است که کردستانی‌ها مردمانی خوب با فرهنگ و فرهنگی هستند.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه اقتصاد مولفه بعدی است که دولت در این راستا زحمات زیادی کشیده است، گفت: اگرچه در مرز‌ها با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم، که البته این مهم ناشی از شرایط سخت و خشن و وضعیت توپوگرافی استان است.

وی با اشاره به اینکه امروز به واسطه نگاه ویژه نظام در نقطه صفر مرزی شاهد توسعه خوبی در زمینه‌های مختلف هستیم و خدمات گاز، آب و برق به مردم ارائه شده البته مرزنشینان نیز همواره یاور مرزبانان هستند.

گودرزی اضافه کرد: امنیت از دیگر مولفه‌های قدرت است که در همه مرز‌ها پایدار است این امنیت پایدار در شرایطی در کشور ما وجود دارد که دشمنان به صورت شبانه‌روزی در تلاش برای خدشه‌دار کردن امنیت ایران عزیز هستند.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه کرد‌ها غیرتمند هستند و به فرموده رهبر معظم انقلاب، قدیمی‌ترین قوم ایرانی هستند، گفت: مردم این دیار در سخت‌ترین شرایط مقابل ضدانقلاب که دنبال جدایی‌طلبی بودند ایستادند.

وی با بیان اینکه ضدانقلاب امروز دنبال قوم‌زدایی و امیدزدایی هستند، گفت: با وجود تمام توطئه‌ها دشمنان مردم غیور ایران اجازه ندادند وجبی از خاک کشور به دست دشمن بیفتد و نقشه‌ها و توطئه‌ها را یکی بر دیگری خنثی کردند.

قانون تجارت مرزی هر چه سریع‌تر اجرا شود

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: هوشمندسازی مرز‌ها از اولویت مرزبانی است که در حال انجام است در دولت قبل طرح هوشمندسازی با وزیر کشور و شهید رئیسی به تصویب نهایی رسید و ۳ میلیارد یورو اختصاص یافته تا در سه سال به اتمام برسد.

وی خاطرنشان کرد: قانون تجارت مرزی هر چه سریع‌تر اجرایی شود تا وضعیت معیشتی مرزنشینان بهبود پیدا کند.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه در سال گذشته برای ۲۴ نفر از کوله‌بران مشکل ایجاد شده بود که تنها یک نفر آنها کرد بود، افزود: در طول تاریخ مرزنشینان در کنار مرزبان بوده و هستند.

وی عنوان کرد: از مسئولان عراقی می‌خواهیم تا در استان کردستان یا آذربایجان غربی مشکل مرز‌های ایران بررسی و عدم نظارت‌ها از آنطرف با برنامه‌ریزی مناسب برطرف شود.

فرمانده مرزبانی فراجا تصریح کرد: مرز‌ها حرمت دارند و به مثابه ناموس کشور و دفاع از آن لازم‌الاجرا است.

وی با بیان اینکه وقتی اسلحه‌ای وارد کشور می‌شود، باید جلوی آن را گرفت، اذعان کرد: اخیرا در یکی از نقاط مرزی در کوله‌ای ۱۳۰ و ۱۸۰ کلت کشف شد، اما وقتی سئوال پرسیدیم کوله‌بر نمی‌دانست چه چیزی در کوله‌اش است و ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان برای کوله‌بری گرفته بود، باید تلاش کنیم بازارچه‌های مرزی ایجاد شود و ما نیز امنیت مرزنشینان را تامین می‌کنیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->