چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

تشخیص نیم ساعته کرونا با تست جدید ادرار و خون

  • کد خبر: ۳۰۴۱۶
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
تشخیص نیم ساعته کرونا با تست جدید ادرار و خون
یک روش آزمایشگاهی می تواند با تحلیل نمونه ادرار ، خون یا بزاق ظرف ۳۰ دقیقه ابتلا به کووید۱۹ را شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان روش تستی را شناسایی کرده اند که با تحلیل نمونه ادرار، خون یا بزاق فرد، می‌توانند پس از ۳۰ دقیقه ابتلای آنان به کووید ۱۹ را شناسایی کنند.

 

این روش که به نام RT-LAMP شناخته شده شامل بررسی ماده ژنتیکی یا RNAویروس کرونا در نمونه‌های آزمایشگاهی است. RT-LAMP روشی شناخته شده است که قبلاً برای ردیابی ویروس‌هایی مانند زیکا و ابولا نیز به کار رفته است.

 

محققان استفاده از این روش برای تشخیص کووید ۱۹ را در یک پژوهش بررسی کردند. به گفته لورا لمب یکی از کارشناسان سیستم خدمات درمانی در ایالت میشیگان آمریکا، هدف اصلی این پژوهش بررسی سریع یک تست تشخیصی بوده است.

 

به گفته محققان این روش در مقایسه با موارد دیگر ارزان‌تر است و موانع کمتری برای انجام آن وجود دارد. همچنین نتیجه چنین آزمایشی بسیار سریع‌تر از روش PCR مشخص می‌شود. PCR روشی است که هم اکنون در سراسر جهان برای تشخیص ابتلاء به کووید ۱۹ استفاده می‌شود.

 

برای این منظور محققان روی نمونه‌های شبیه سازی شده از بیماران آزمایش‌هایی انجام دادند. نمونه‌های آزمایشگاهی شبیه سازی شده دارای مواد ژنتیک Sars-Cov-۲ مصنوعی بودند. از سوی دیگر نمونه‌های آزمایشگاهی با ویروس واقعی Sars-CoV-۲ نیز در این تحقیق بررسی شدند. هر دو نوع نمونه‌های آزمایشگاهی با روشRT-LAMPو همچنین PCR آزمایش شدند.

 

در این پژوهش محققان توانستند با استفاده از روشRT-LAMPویروس Sars-CoV-۲ را در نمونه‌های شبیه سازی ظرف ۳۰ تا ۴۵ دقیقه شناسایی کنند.

 

به گفته محققان تست RT-LAMP با دقت ۹۵ درصد نمونه‌های آزمایشگاهی با مواد ژنتیک مصنوعی ویروس کرونا را شناسایی کرد. این درحالی است که دقت تستPCR در تشخیص این نوع نمونه‌های آزمایشگاهی ۹۰ درصد اعلام شده است.

 

به گفته محققان این پژوهش نشان می‌دهد روش تست مذکور می‌تواند مواد ژنتیکی Sars-CoV-۲ را که به نمونه‌های آزمایشگاهی داوطلبان اضافه شده بود، تشخیص دهد.

منبع: پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->