فرمانده نیروی دریایی انگلیس به دلیل رسوایی جنسی استعفا داد دیدار مقامات چین و آمریکا در ژنو پس از هفته‌ها تنش (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان استقبال کرد جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد! نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه با همتای سعودی خود دیدار کرد + فیلم ویدئو | تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب از سوی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ترامپ از آتش بس پاکستان و هند خبرداد | اسلام آباد و دهلی برای گفت‌وگو در کشوری بی‌طرف توافق کردند + جزئیات درپی بسته‌شدن حریم هوایی پاکستان، پرواز مشهد به کراچی لغو شد رئیس قوه‌قضائیه: کسانی که در حادثه بندر شهید رجایی مسئولیت خود را انجام نداده‌اند، باید بازخواست شوند کشته شدن ۱۳ نفر در کشمیر پاکستان طی ۱۲ ساعت گذشته (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) عربستان به بعضی از حجاج ایرانی ویزا نداد | هواپیمای حجاج مشهدی با یک سوم ظرفیت به مدینه رفت نبیه بری عادی سازی روابط لبنان با رژیم صهیونیستی را خیانت توصیف کرد زلنسکی هم ایران را تحریم کرد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزادی بیان به سبک دانشگاه کلمبیا | اخراج ۶۵ دانشجو به دلیل شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین جنگنده پاکستانی-چینی برای حمله به هند به پرواز درآمد + فیلم کشته شدن ۱۱ نظامی در درگیری میان ارتش و نیرو‌های مسلح در اکوادور (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرط ریاض برای شرکت در اجلاس سران در بغداد فاش شد: باید الجولانی دعوت شود تهران، میزبان نخست وزیر ازبکستان خواهد بود هلاکت ۷ سرکرده داعش در عراق طی ۸ ماه اخیر (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان به صورت سرزده در وزارت جهاد کشاورزی حاضر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتکاف بدون تیم فنی، برای مذاکره با ایران می‌آید واکنش فرمانده نیروی دریایی ارتش به مسئله تغییر نام خلیج فارس پاپ جدید کاتولیک‌ها، ریاضی خوانده است!
سرخط خبرها

عربستان: از هر اقدامی برای حفظ استقلال و یکپارچگی سوریه حمایت می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۰۴۴۵۵
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲
عربستان: از هر اقدامی برای حفظ استقلال و یکپارچگی سوریه حمایت می‌کنیم
وزارت امور خارجه عربستان سعودی با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد: ریاض با رصد تحولات سریع در سوریه، از اقدامات مثبتی که برای تامین امنیت ملت سوریه، جلوگیری از خونریزی و حفظ نهاد‌های دولتی و امکانات این کشور انجام می‌گیرد، حمایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، عربستان سعودی خواستار حمایت جامعه جهانی از ملت سوریه و همکاری با برای تحقق اهدافش و پرهیز از دخالت در امور داخلی این کشور شد.

وزارت امور خارجه عربستان همچنین اعلام کرد که این کشور با حمایت از ملت سوریه و انتخاب‌هایش در این مرحله تعیین کننده از تاریخ این کشور، بر ضرورت تشریک مساعی برای حفظ یکپارچگی خاک سوریه و همبستگی ملت آن کشور برای جلوگیری از افتادن به دام هرج و مرج و چند دستگی تاکید دارد.

در این بیانیه همچنین آمده است که ریاض حمایت خود را از هر اقدامی که به تحقق امنیت و ثبات در سوریه و حفظ حاکمیت، استقلال و یکپارچگی این کشور بینجامد اعلام می‌کند.

عربستان سعودی در ادامه از جامعه جهانی خواسته است به سوریه برای عبور از این مرحله بسیار حساس برای پشت سرگذاشتن پیامد‌های جنگ طولانی اخیر کمک کند.

وزارت امور خارجه عربستان در پایان خاطرنشان کرد: زمان آن فرا رسیده است که ملت سوریه، از زندگی شرافتمندی که استحقاق آن را دارند برخوردار باشند و همه گروه‌های هویتی این کشور در ترسیم آینده درخشانی برخوردار از امنیت، ثبات و رفاه مشارکت کنند و این کشور به جایگاه طبیعی‌اش در دنیای عرب و جهان اسلام بازگردد.

فرماندهی ارتش سوریه روز یکشنبه هجدهم آذرماه در بیانیه‌ای، رسما سقوط حکومت «بشار اسد» رئیس جمهور این کشور را اعلام کرد. این بیانیه بامداد امروز و پس از تصرف دمشق توسط گروه‌های مسلح و نیز خبر خروج اسد از سوریه انتشار یافت.

معارضان مسلح در سوریه از هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با حمایت برخی از کشور‌ها و ورود نیرو‌های تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده علیه مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند.

تحرکات تروریست‌ها و معارضین مسلح علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتش‌بس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد، زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه نیز می‌شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->