ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور: ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد بسیار وسیع است

  • کد خبر: ۳۰۴۵۷۴
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷
رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور: ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد بسیار وسیع است
رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور گفت: مشهد به عنوان دومین کلانشهر ایران، ظرفیت‌های بزرگ بین‌المللی دارد که انتظار داریم نقش برجسته‌ای در حوزه‌های بین‌المللی داشته باشد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

احمد معصومی‌‎فر در حاشیه مراسم افتتاحیه سمینار آموزشی متروپلیس که امروز (۱۹ آذر ۱۴۰۳) در هتل همای مشهد برگزار شد، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: مشهد به عنوان دومین کلانشهر ایران، ظرفیت‌های بزرگ بین‌المللی دارد؛ بنابراین طبیعی است که انتظار داریم نقش برجسته‌ای در حوزه‌های بین‌المللی داشته باشد.

وی افزود: با توجه به اینکه هشت نمایندگی خارجی شامل سرکنسولگری‌ها و دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در مشهد حضور دارند، بیش از ۵ میلیون گردشگر خارجی با هدف زیارت و دریافت خدمات درمانی به مشهد سفر می‌کنند و سالانه بیش از ۱۲۰ هیئت دیپلماتیک در مشهد داریم؛ بنابراین ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد بسیار وسیع است.

معصومی‌فر بیان کرد: ما بسیار خوشحال هستیم که طی یک سال گذاشته، توانستیم فضایی را با کمک شهرداری، استانداری و سایر بخش‌ها فراهم کنیم که بقیه اجلاس‌ها در مشهد برگزار شود. شهرداری مشهد در ایجاد مرکز دیپلماسی شهری پیش‌قدم بوده که فضا و زمینه را برای مشارکت بیشتر مشهد در اجلاس‌ها و مجامع بین‌المللی به خصوص در مجموعه کشور‌های عضو شانگهای و بریکس فراهم کرده است.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور ادامه داد: مشهد به عنوان یک شهر پیشرو اخیراً در اجلاس شهرداران بریکس شرکت کرد. همچنین در محل هماهنگی مجمع شهرداران بریکس، ایفای نقش برجسته‌ای داشت. اخیراً نیز شهرداران شرکت‌کننده در مجمع شهرداران بریکس در مشهد تشکیل جلسه دادند.

وی اضافه کرد: نشست امروز در چارچوب همان فعالیت‌های بین‌المللی، جزو موضوعات بسیار مهم است و اینکه مرکز بین‌المللی- آموزشی متروپلیس در مشهد قرار دارد، انتظار می‌رود این شهر نقش برجسته‌ای ایفا کند. تا الان اجلاس‌ها و نشست‌های این مجمع آموزشی به‌خوبی برگزار شده و امروز، افتتاحیه سیزدهمین دوره آموزشی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->