توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دولت انتقالی سوریه به ریاست محمد البشیر تشکیل خواهد شد

  • کد خبر: ۳۰۴۶۵۷
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
دولت انتقالی سوریه به ریاست محمد البشیر تشکیل خواهد شد
خبرنگار الجزیره امروز- دوشنبه- گزارش داد: مهندس محمد البشیر مأمور تشکیل کابینه جدید سوریه برای مدیریت مرحله انتقالی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه الجزیره گزارش داد: «امروز دیداری بین احمد الشرع، رهبر هیئت تحریر الشام، محمد الجلالی، نخست وزیر و محمد البشیر برگزار شد.»

این نشست برای تعیین ترتیبات انتقال قدرت و جلوگیری از ورود سوریه به وضعیت هرج و مرج برگزار شده است.

خبرنگار الجزیره خاطرنشان کرد که محمد البشیر که سال‌ها ادلب را مدیریت کرده برای تشکیل دولت جدید سوریه برای مدیریت مرحله انتقالی مامور خواهد شد.

نخست وزیر آتی سوریه که قرار است به زودی انتصاب وی اعلام شود، در سال ۱۹۸۳ در استان ادلب متولد شده و دارای مدرک مهندسی برق از دانشگاه حلب (۲۰۰۷) و مدرک علوم شریعت و حقوق از دانشگاه ادلب (۲۰۲۱) است. او در سال ۲۰۲۲ به عنوان مدیر امور انجمن و سپس وزیر توسعه و امور بشردوستانه در دولت مخالفان در ادلب منصوب شد.

پیشتر رسانه فرانسوی مدعی شد که «ریاض حجاب» قرار است نخست‌وزیر دولت انتقالی سوریه پس از سقوط دولت «بشار اسد» شود.

در همین حال، نشست‌های فشرده‌ای میان اداره امور سیاسی مخالفان و هیئت‌های دیپلماتیک خارجی برای گفت‌وگو در مورد اوضاع امنیتی و سیاسی سوریه پس از سقوط نظام اسد برگزار می‌شود.

وزارت امور سیاسی در دمشق به الجزیره گفت که برای ایجاد شرایط و تضمین محیطی امن برای استقبال از سوری‌های بازگشته تلاش خواهد کرد و از سوری‌هایی که مجبور به ترک کشور شده‌اند خواست تا برگردند و در ساختن سوریه مشارکت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->