دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در کنار کشور دوست و همسایه ایران می‌ایستیم ترامپ: به توافق آتش بس در غزه نزدیک هستیم ایران خواستار تحقیق فوری سازمان ملل درباره استفاده از مزدوران در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران شد اتحادیه اروپا سفیر چین را احضار کرد جهاد اسلامی: نتانیاهو بخواهد، توافق در ۵ دقیقه انجام می‌شود نتانیاهو: به دنبال توافق به هر قیمتی نیستیم باند فرودگاه تبریز ۹ روزه بازسازی شد تکرار تناقض‌گویی‌های «نتانیاهو» درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران آمریکا گزارشگر سازمان ملل را تحریم می‌کند اعلام جرم دادستان رشت علیه عضو شورای شهر جنگنده هندی در نزدیکی مرز پاکستان سقوط کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اظهارات نسنجیده بهانه به دست دشمن می‌دهد حماس با آزادی ۱۰ اسیر صهیونیست موافقت کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ۵ شهرک‌نشین صهیونیست در عملیات زیرگیری با خودرو زخمی شدند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) نیرو‌های مسلح یمن یک کشتی تجاری عازم به رژیم اسرائیل را غرق کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) قالیباف: پاسخ سختی به متجاوزان دادیم الجولانی، ارتفاعات جولان را در برابر تضمین حکومتش به صهیونیست‌ها واگذار می‌کند گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از هلاکت ۶۲ نظامی صهیونیست در غزه آمریکا علیه نهاد‌های مرتبط با ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ویدئو | لحظاتی از آنچه رهبر انقلاب در طول این سال‌ها درباره‌ی #ایران_عزیز گفتند ناگفته‌هایی از دیدار وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با جولانی در ابوظبی گروسی: مسئله هسته‌ای کشور قدرتمندی مانند ایران با زور حل نمی‌شود یک نظامی صهیونیست دیگر توسط نیرو‌های مقاومت در شرق غزه به هلاکت رسید (۱۸ تیر ۱۴۰۴) سپاه از مردم خواست تروریست متواری را شناسایی کنند نماینده سازمان ملل در افغانستان: از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون، نزدیک به یک میلیون مهاجر به کشورشان بازگشته‌اند آیت‌الله علم‌الهدی: بسیج باید پیشگام در خدمت رسانی و حفظ آرامش مردم باشد | تفاوت ما با دشمن در هویت عاشورایی و ایمان به خداست جان باختن بیش از ۲۰۰۰ نفر اروپایی بر اثر موج گرمای شدید
سرخط خبرها

آیا ترکیه تنها بازیگر سقوط دولت بشار اسد بود؟

  • کد خبر: ۳۰۴۷۲۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۹
آیا ترکیه تنها بازیگر سقوط دولت بشار اسد بود؟
یک رسانه عبری زبان تحلیل خود را در پاسخ به این سوال تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرنگار مسایل نظامی پایگاه خبری عبری زبان واللا نیوز با اعلام این خبر به نقل از افسران عالی‌رتبه ارتش اسرائیل ادعا کرد، طرف‌های به جز ترکیه هم در روند سرنگونی بشار اسد مشارکت داشتند.

به نوشته امیر بوحبوت خبرنگار مسایل نظامی این رسانه عبری زبان، علاوه بر ترکیه قطر نیز در این امر نقش عمده‌ای داشت، زیرا مسئول اصلی حمایت مالی از فعالیت‌های براندازانه علیه بشار اسد محسوب می‌شود، این در حالی است که نهاد‌های امنیتی اسرائیل امروز نگران شرایط مرز سوریه هستند، زیرا هنوز مشخص نشده است که کدام یک از گروه‌های حاضر در ساختار برانداز کننده قصد رسیدن به مرز سوریه با (فلسطین اشغالی) داشته باشد.

بوحبوت در این رابطه نوشت، ترکیه در حال حاضر کشور اصلی است که در پس تهاجم شورشیان در سوریه قرار گرفته است، اما ظاهر آنکارا در این کار خود تنها نبوده است.

به گفته افسران عالی‌رتبه ارتش اسرائیل، قطر به دلیل تامین مالی فعالیت‌های صورت گرفته علیه حکومت اسد، هم در این امر نقش آفرینی کرده است، همچنین جزیئایت جدیدی از سوریه در حال رسیدن است که نگرانی نهاد‌های امنیتی اسرائیل را برانگیخته است و همگی آن مربوط به مبهم بودن شرایط مرز سوریه با (فلسطین اشغالی) است.

به زعم این رسانه عبری زبان در سال ۲۰۱۴ در اوج جنگ داخلی در سوریه، عناصری از جبهه النصره بر منطقه بلندی‌های جوان و گذرگاه کونترا و منطقه مرز با (فلسطین اشغالی) تسلط پیدا کرده و حتی ۴۳ نفر از نیرو‌های حافظ صلح بین المللی را هم به اسارت در آوردند.

دو روز قبل هم حادثه مشابهی رخ داد و شورشیان مسلح سوری به شماری از مراکز نیرو‌های حافظ صلح بین المللی حمله کرده و قصد تصرف آن را داشتند و حتی در این رابطه با درگیری بین آنها و ارتش اسرائیل هم به وقوع پیوست.

واللا نیوز در ادامه ادعای خود خبر داد، ارتش اسرائیل تا به حال چند مورد از این نوع تلاش‌ها را گزارش کرده است که افرادی مسلح سوار بر کامیون و خودرو‌های جیپ قصد نزدیک شدن به این منطقه را داشتند، اما هنوز اطمینان حاصل نکرده است که به چه گروه یا دسته‌ای از مخالفان اسد وابسته هستند.

به زعم این رسانه (به رغم سرنگونی دولت بشار اسد اما) ایران به همراه حزب الله همچنان ظرفیت دسترسی و هدایت اتمسفر ساکنان مناطق جولان را دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->