شهردار مشهد: حمایت از جبهه مقاومت روز به روز ویژه‌تر می‌شود اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی: بیش از ۳۵ هزار منبع آبی در استان داریم | کشف ۶۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان حسامی: اولویت اول همه ما کار مردم و شهر امام‌رضا(ع) است درخواست رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از دولت برای تحقق مطالبات قانونی شهرداری  توضیحات رئیس شورای اسلامی شهر مشهد درخصوص تشکیل‌نشدن جلسه علنی شورا (۴ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم درباره خانه تاریخی «اکبرزاده» در مشهد که زنگ خطر نابودی آن به صدا درآمده است | سردر فرو ریخته تاریخ کاهش ورود زائران دهه آخر ماه صفر به مشهد با اتوبوس (۴ شهریور ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۴ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد وزیر راه دستور آغاز عملیات اجرایی ساخت ۱۶ کیلومتر از آزادراه مشهد–چناران–قوچان را صادر کرد ۶ میلیون و ۵۳۵ هزار زائر از ۲۳ مرداد تا پایان صفر ۱۴۰۴ وارد مشهد شدند (۳ شهریور ۱۴۰۴) قدردانی شهردار مشهد مقدس از شهروندان به دلیل میزبانی شایسته از زائران حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع)
سرخط خبرها

پل روستای زرکش زیربار ترافیکی رفت

  • کد خبر: ۳۰۴۷۷۲
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
پل روستای زرکش زیربار ترافیکی رفت
شهردار منطقه ۱۰ مشهد گفت: به منظور ایجاد مسیر دسترسی مناسب امتداد خیابان پیامبراعظم (ص) ۸۱ به روستای زرکش و بولوار توس و همچنین اتصال آن به بزرگراه، پل سواره‌رو روی مسیل زرکش احداث شد و بدون بهره‌برداری رسمی زیر بار ترافیکی رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وحید برجسته‌نژاد با بیان این مطلب اظهار کرد: در راستای تسهیل در عبور و مرور خودروها، کاهش بار ترافیکی در محدوده بولوار توس و حذف حرکت خلاف کندرو حدفاصل روستای باغون‌آباد و خیابان پیامبراعظم (ص) ۸۱، عملیات احداث این پل به طول ۲۱ متر و عرض ۲۰ متر در این محدوده با اعتباری ۶۵ میلیارد ریالی اجرا شد.

وی خاک‌برداری و پی‌ریزی، بتن‌ریزی، قالب‌بندی، آرماتوربندی و اجرای فنداسیون را از اقدامات پروژه فوق دانست و بیان کرد: اجرای آسفالت، ایمن‌سازی، جدول‌گذاری، هندریل و علائم ترافیکی از دیگر کار‌هایی است که در این پروژه انجام شده است.

شهردار منطقه ۱۰ مشهد با بیان اینکه در جریان این پروژه هزار و ۷۳۰ مترمکعب عملیات خاک‌برداری انجام شد، عنوان کرد: این پل دارای ۶ عدد شمع و ستون با قطر یک متر و ارتفاع ۱۶ متر و سه عدد شمع و ستون با قطر ۸۰ سانتی‌متر با ارتفاع حدود ۱۸ متر است.

برجسته‌نژاد با اشاره به اجرای عملیات آرماتوربندی شمع و ستون و عرشه پل به میزان ۳۷ هزار کیلوگرم، تصریح کرد: در این پروژه ۴۳۵ مترمربع عملیات قالب‌بندی ستون‌ها و عرشه پل انجام و در مجموع ۴۶۰ مترمکعب عملیات بتن‌ریزی شمع‌ها، ستون‌ها و عرشه پل اجرایی شده است. عملیات آسفالت این پل به مساحت ۹۷۸ مترمربع و به میزان ۲۴۹ تن انجام شد تا با این اقدام ساخت پل به اتمام رسد.

وی خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این پروژه، موجب تسهیل تردد اهالی منطقه توس به سمت بزرگراه پیامبر‌اعظم (ص) می‌شود؛ به همین منظور بدون افتتاحیه رسمی این پروژه، زیر بار ترافیکی رفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->