مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩
سرخط خبرها

مهم‌ترین نیاز کودکان مبتلا به سرطان در کشور چیست؟

  • کد خبر: ۳۰۴۷۹۳
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
مهم‌ترین نیاز کودکان مبتلا به سرطان در کشور چیست؟
مدیرعامل مؤسسه «محک» به تشریح چالش‌های درمان بیماری‌های خاص و سخت‌درمان در کشور پرداخت و مهم‌ترین نیاز کودکان مبتلا به سرطان را بازگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آراسب احمدیان در خصوص مهم‌ترین نیاز کودکان مبتلا به سرطان، اظهار کرد: برای اینکه بفهمیم تصمیمات ما بر مبنای درستی اتخاذ شده است یا نه، باید مدتی بعد ببینیم سرنوشت آن تصمیم به کجا ختم شده است.

وی افزود: در اجرای مصوبه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال، آنچه مسلم است؛ اینکه منابع مالی آن از قبل دیده نشده است.

احمدیان تاکید کرد: بهتر است که به جای چنین طرح‌هایی که مبنای درستی برای آن تدبیر و تعریف نشده است، خدمات خود را از طریق بیمه‌ها تقویت کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا چنین طرح‌هایی اجرا می‌شوند، گفت: واقعاً نمی‌توانم پاسخ بدهم چرا. زیرا، چنین تصمیماتی بر اساس رویکرد سیستمی اتخاذ نشده‌اند.

احمدیان با اشاره به مشکلاتی که در حوزه سلامت وجود دارد و تصمیمات خلق الساعه‌ای که گرفته می‌شود، ادامه داد: متأسفانه می‌خواهند مشکل را در نقطه بروز حل کنند، در حالی که باید به نقطه ایجاد عوامل بروز مشکل توجه کنیم.

قطعاً نظام بیمه‌ای کشور، یک نظام ناکارآمد نیست

مدیرعامل مؤسسه محک در ادامه به جایگاه بیمه‌ها در کشور اشاره کرد و گفت: قطعاً نظام بیمه‌ای کشور، یک نظام ناکارآمد نیست و پشتوانه خوبی تلقی می‌شود. اما، در بحث بیماری‌های صعب‌العلاج سخت درمان، نیازمند نوعی از پشتیبانی توسط بیمه‌ها است که در این بخش، مشکل داریم.

وی در توضیح بیشتر این مشکل، افزود: برای بیماران صعب‌العلاج و سخت درمان، با انواعی از دارو‌ها در دنیا مواجه هستیم که هنوز وارد فارماکوپه دارویی کشور نشده‌اند، اما بعضاً توسط پزشک تجویز می‌شوند و بیمار از طریق دارو‌های تک نسخه‌ای که با نرخ ارز آزاد تهیه می‌شود؛ به این قبیل دارو‌ها دسترسی پیدا می‌کنند.

احمدیان ادامه داد: حالا این سوال مطرح است که اگر دارو وارد می‌شود، چرا در فارماکوپه دارویی کشور قرار نمی‌گیرد.

وی افزود: به نظر می‌رسد برای دارو‌های گران قیمت، نگاه ویژه‌ای در بیمه‌ها وجود دارد، منتهی لازم است که تداوم پیدا کند.

احمدیان به وضعیت خدمات محک برای کودکان مبتلا به سرطان اشاره کرد و گفت: محک یک سازمان غیردولتی است که جایگاه خود را در بخش‌هایی که دولت قادر نیست پوشش بدهد، تثبیت کرده است. به طوری که در ۴۰ بیمارستان دولتی دارای بخش سرطان کودکان، از بیماران حمایت می‌کند.

تأمین دارو‌های کودکان مبتلا به سرطان

مدیرعامل مؤسسه محک به ارائه خدمات مشاوره روانشناسی و حمایت اجتماعی از کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنها اشاره کرد و افزود: اصولاً سازمان‌های مردم نهاد و غیردولتی، در عرصه‌هایی وارد می‌شوند که موضوع اقدام دولت نیست.

احمدیان در عین حال، خواستار حمایت دولت در تأمین دارو‌های کودکان مبتلا به سرطان شد و گفت: بودن و نبودن دارو‌های این بیماران در مسیر درمان تأثیرگذار است که انتظار داریم دولت در تأمین به موقع و مستمر این داروها، تلاش کند.

وی در رابطه با روند درمان کودکان مبتلا به سرطان در دنیا و ایران، افزود: نرخ بهبود این قبیل بیماران در کشور‌های با درآمد بالا، ۸۰ درصد است و در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط، ۲۰ درصد است.

احمدیان ادامه داد: با توجه به خدمات حمایتی ما در بیمارستان‌های دولتی و بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی فوق تخصصی محک، نرخ بهبود کودکان مبتلا به سرطان در کشور به ۴۰ درصد می‌رسد.

وی افزود: تفاوت ۲۰ درصدی در نرخ بهبود کودکان مبتلا به سرطان در کشور ما و کشور‌های با درآمد پایین و متوسط، فقط به دلیل خدمات حمایتی است که ارائه می‌دهیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->