راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

نابودی یک دختر در سایت همسریابی در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۴۸۱۵
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
نابودی یک دختر در سایت همسریابی در مشهد
دختر ۲۵ ساله با مراجعه به پلیس از مردی شکایت کرد که با همدستی همسرش به او دست‌درازی کرده بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، دختر ۲۵ ساله‌ای که با ورود به سایت‌های غیرقانونی همسریابی آینده و زندگی خود را به نابودی کشانده بود و برای رهایی از مخمصه‌ای وحشتناک دست به دامان قانون شده بود، به کارشناس اجتماعی کلانتری شفای مشهد گفت: در خانواده‌ای سنتی بزرگ شدم. پدرم مردی عصبانی و پرخاشگر بود و روابط عاطفی کمی با یکدیگر داشتیم. به همین خاطر هم من همواره از کمبود مهر و محبت خانوادگی رنج می‌بردم.

من خودم را با درس و دانشگاه سرگرم می‌کردم و با هیچ پسری روابط نامتعارف نداشتم. بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی در یک شرکت خصوصی مشغول کار شدم تا کمک‌خرج خانواده باشم. در این شرایط روزی از سر کنجکاوی وارد یکی از سایت‌های همسریابی شدم و به جست‌و‌جو پرداختم تا اینکه با پسری به نام بهداد آشنا شدم که خودش را مهندس راه و ساختمان معرفی می‌کرد. بعد از مدتی ارتباط تلفنی و پیامکی، او مرا به یک قهوه‌خانه (کافی‌شاپ) دعوت کرد تا به صورت حضوری با یکدیگر ملاقات کنیم.

او وقتی مرا دید، چنان از عشق و علاقه‌اش به من سخن گفت که گویی در این دنیا تاکنون هیچ دختری را ندیده بود. هنگامی که مدعی شد قصد ازدواج با مرا دارد، وابستگی من هم به او شکل گرفت. هرچه بیشتر زمان می‌گذشت دلبستگی من هم بیشتر می‌شد تا اینکه یک روز حقیقتی وحشتناک را فاش کرد. بهداد به چشمانم خیره شد و گفت متاهل است و حتی یک فرزند هم دارد، اما همسرش با عقد موقت من مشکلی ندارد.

با این جمله از درون فروریختم و به سادگی خودم گریستم. قصد داشتم از او جدا شوم، ولی بهداد مقابلم ایستاد و با گریه و التماس ادعا کرد که طاقت دوری مرا ندارد. او گفت اگرنتوانیم ازدواج کنیم، به صورت یک دوست اجتماعی باقی بمانیم و رازدار هم باشیم.

مدتی بعد همسر بهداد مرا برای آشنایی بیشتر به خانه‌اش دعوت کرد. من هم بزرگ‌ترین اشتباه زندگیم را تکرار کردم و با تهیه یک هدیه قدم به آن خانه شیطانی گذاشتم. ساعتی بعد مشغول گفت‌و‌گو با بهداد بودم که قهوه‌ای را نوشیدم و دیگر چیزی نفهمیدم. زمانی به هوش آمدم که هستی و زندگیم نابود شده بود.

از آن روز به بعد بهداد چند بار دیگر هم با تهدید پیامکی و تلفنی مرا به آن خانه شیطانی کشاند. تازه متوجه شدم که او دچار بیماری انحرافات اخلاقی است و در حضور من نیز با همسرش رفتار‌های نامتعارف و شرم‌آوری دارد که قابل بیان نیست.

او همچنین موبایل مرا هک کرده و همه تصاویر خصوصی و اطلاعات شخصی و خانوادگیم را بیرون کشیده است. اکنون مرا تهدید می‌کند اگر به خواسته‌های شوم او تن ندهم، همه این تصاویر را در فضای مجازی منتشر می‌کند.

با صدور دستور ویژه‌ای از سوی سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفای مشهد) اقدامات قانونی و بررسی‌های کارشناسی در این باره آغاز شد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->