رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

محسن رضایی: آماده فروش سلاح به کشور‌های عربی برای ایجاد امنیت در منطقه‌ایم | آمریکا و اسرائیل با خویی فراتر از هیتلر

  • کد خبر: ۳۰۴۸۲۱
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
محسن رضایی: آماده فروش سلاح به کشور‌های عربی برای ایجاد امنیت در منطقه‌ایم | آمریکا و اسرائیل با خویی فراتر از هیتلر
رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ایران آماده فروش سلاح به‌ویژه به کشور‌های عربی و برای ایجاد امنیت در منطقه است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن رضایی در مراسم افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران که امروز (۲۰ آذر ۱۴۰۳) در جزیره کیش برگزار شد، گفت: یکی از دستاورد‌های انقلاب اسلامی بازگشت اعتمادبه‌نفس و خودباوری به کشور بود که نمونه آن، صنایع نظامی و پیشرفت‌های صنایع دفاعی کشور بوده است.

وی یادآور شد: در دفاع مقدس ما با اتکا به نیرو‌های انسانی، مؤمن و سازمان‌یافته و خلاق، توانستیم باوجود شدیدترین تحریم‌های نظامی، تجهیزات خریداری‌شده‌ای که به‌واسطه تحریم خاصیتی نداشتند، بازسازی کنیم و در سال‌های بعد توانستیم هم‌زمان از مرحله تعمیر به تولید برسیم تا جایی که امروز به بسیاری از کشور‌ها که خواهان خرید تسلیحات ایران باشند، سلاح می‌فروشیم و این‌گونه از یک خریدار سلاح‌های دست‌چندم نظامی به تولیدکننده و فروشنده سلاح تبدیل شده‌ایم. ایران آماده فروش سلاح به ویژه به کشور‌های عربی و برای ایجاد امنیت در منطقه است.

رضایی با اشاره به حوادث منطقه تصریح کرد: این حادثه‌ از غزه شروع شد، به لبنان رسید، به دمشق وارد شده و برنامه بعدی‌اش عراق و در نهایت رؤیای نهایی دشمن، برنامه برای ایران است.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی ادامه داد: در ۴۸ ساعت گذشته حملات شدیدی علیه زیرساخت‌های نظامی سوریه توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت گرفته است و امروز در صحنه بین الملل سخن از آمریکای دوم مطرح است، آمریکایی که توسط اسرائیل قصد احیای خود از طریق نظامی‌گری و استبداد در منطقه دارد و چه بسا طی روز‌های آینده آمریکا و اسرائیل به کمک ورژن اسرائیلی داعش، تکریت و موصل در عراق را نیز مورد تجاوز قرار دهند.

رضایی گفت: چرا کشور‌های منطقه در قبال این فجایع سکوت کردند و اقدامی نمی‌کنند؟ این روز‌ها ۶ کشور درگیر ماجراجویی آمریکا و رژیم صهیونی در منطقه است. امروز ما باید فقط روی پای خود بایستیم و دست به زانوی خود بگیریم و صنعت نظامی خود را توسعه دهیم.

وی یادآور شد: در ۱۵۰ سال گذشته هرگاه مردم ایران اراده انقلابی کردند استکبار جهانی آن را سرکوب کرد، زیرا آنها خواهان پیشرفت ایران نیستند. امروز شعار آنان از غزه تا تهران است و به‌عنوان سرباز ملت از فرماندهان درخواست می‌کنم دچار غرور نشوند و از سیاستمداران درخواست دارم دچار یأس و ناامیدی نشوند. همه باید دست به دست هم دهیم و این اقتداری که امروز بدست آورده‌ایم را حفظ کنیم.

 دبیر شورای عالی هماهنگی سران سه قوه با اشاره به موقعیت استثنایی ایران تصریح کرد: کشور ما بر سر یکی از چهارراه‌های تجاری-سیاسی و ژئوپولتیک جهان قرار دارد که بصورت توأمان به تعبیری از شمشیر و گنج برخوردار است، وجود اقتدار و ثروت در ایران همواره دنیا را به طمع می‌اندازد که استقلال و آزادی را از ایران بگیرند تا هم از شمشیر و هم از گنج این مملکت استفاده کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->