پزشکیان: تصویب منشور کوروش نماد تداوم حضور ایران در وجدان تمدن بشری است توسعه تجارت و همکاری‌های مرزی، ضامن امنیت و رشد اقتصادی دو کشور مسکو: روابط با ایران فارغ از شرایط سیاسی توسعه خواهد یافت قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه کنایه عراقچی به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ادامه دارد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماکرون خواستار پیوستن الجولانی به ائتلاف ضد داعش شد سنای آمریکا قطعنامه جلوگیری از مداخله نظامی علیه ونزوئلا را رد کرد کره شمالی موشک بالستیک آزمایش کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محمد البشیر تا مارس ۲۰۲۵ رئیس دولت انتقالی سوریه شد

  • کد خبر: ۳۰۴۸۵۲
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹
محمد البشیر تا مارس ۲۰۲۵ رئیس دولت انتقالی سوریه شد
منابع سوری گزارش دادند که محمد البشیر تا سال ۲۰۲۵ ریاست دولت انتقالی سوریه را بر عهده گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد البشیر» اعلام کرد که مسئولیت پیشبرد دولت انتقالی سوریه را تا آغاز مارس ۲۰۲۵ بر عهده گرفته است.

این تصمیم پس از نشست مشترک اعضای دولت سوریه با وزرای مخالفان سوری در دمشق به طور علنی اعلام شد.

محمد البشیر در ادامه در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها اعلام کرد که مکلف به پیشبرد اقدامات دولت تا ابتدای مارس ۲۰۲۵ شده است.

پیش از این در پی سیطره مخالفان سوری بر دمشق، محمد البشیر مأمور تشکیل کابینه جدید سوریه برای مدیریت مرحله انتقالی شده بود.

محمد البشیر ۴۱ ساله و متولد استان ادلب است. وی دارای مدرک مهندسی برق از دانشگاه حلب، و مدرک علوم شریعت و حقوق از دانشگاه ادلب است. البشیر در سال ۲۰۲۲ هم به عنوان وزیر توسعه و امور بشردوستانه در دولت مخالفان سوری در ادلب منصوب شده بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->