هاشمیان مانع جذب بازیکنان بنجل شد پشت پرده برگزاری اردوی خارجی پرسپولیس هاشمیان جلوی انتقال صحرایی و رفیعی را گرفت استیلی، مشاور همزمان دو باشگاه لیگ برتری! یک میلیون دلار قیمت رضایت نامه ستاره پرسپولیس امیدواری مسئولان استقلال به بازگشت علی کریمی چلنگر مترجم ساپینتو می‌شود نارضایتی مدیران استقلال از رفتار چشمی| بازارگرمی به جای عقد قرارداد؟ ساپینتو: دفعه قبل به اهدافم نرسیدم ساپینتو به ایران رسید + عکس ۶ مدافع مدعی در استقلال | سهرابیان از جدایی منصرف شد جام جهانی باشگاه‌ها؛ وقتی پولدار‌ها پولدارتر می‌شوند تلاش رسانه‌های ترکی برای جدایی دورسون! تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و پاری‌سن‌ژرمن در نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | جدال مایه‌دار‌ها هاشمیان نیامده به سرخ‌ها مرخصی داد حضور استقلالی‌ها در ایفمارک + عکس قیمت ۱۰ میلیون یورویی اینتر برای طارمی ۳ گزینه برای جانشینی ایمان عالمی در استقلال ماجرای عجیب و ادامه دار بیرانوند، پرسپولیس و تراکتور
سرخط خبرها

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر ملوان در بازی معوقه هفته هشتم | بازگشت علیپور و محمدی به ترکیب

  • کد خبر: ۳۰۴۸۵۷
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر ملوان در بازی معوقه هفته هشتم | بازگشت علیپور و محمدی به ترکیب
پرسپولیس در دیداری معوقه از هفته هشتم با ترکیبی متفاوت نسبت به بازی با نساجی به مصاف ملوان خواهد رفت.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های پرسپولیس و ملوان در دیداری معوقه از هفته هشتم لیگ برتر فوتبال، چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ به مصاف یکدیگر می‌روند.

گاریدو که در آخرین بازی پرسپولیس در ترکیب تیمش تا حدودی تغییراتی به وجود آورده بود، برابر نساجی قعرنشین شکست خورد. حالا به نظر می‌رسد، گاریدو از تغییرات ترکیبش برابر نساجی منصرف شده باشد و به همان ترکیب تیمش در لیگ نخبگان رو بیاورد.

میلاد محمدی که به تازگی از مرخصی بازگشته و در آخرین تمرین گروهی سرخ‌پوشان نیز حاضر شده، مجددا در این بازی به کار گرفته خواهد شد تا خط چپ پرسپولیس با حضور محمدی و اورونوف خطرناک، دونده و تاکتیکی‌تر از بازی با نساجی شود.

ایوب العملود نیز به دلیل محرومیت این دیدار را از دست داده و فرشاد فرجی جای این بازیکن را در سمت راست خط دفاعی پرسپولیس خواهد گرفت.

حسین کنعانی‌زادگان نیز ۳ کارته است و بعید است که گاریدو در این شرایط روی این مدافع خود ریسک کرده تا در صورت دریافت اخطار احتمالی، بازی با سپاهان را از دست بدهد.

همچنین علی علیپور که در دیدار با نساجی بازی را از روی نیمکت آغاز کرده بود و عیسی آل کثیر در ترکیب اصلی سرخ‌پوشان حضور داشت، در این دیدار دوباره به ترکیب فیکس بازخواهد گشت و آل‌کثیر که موقعیت‌سوزی فراوانی برابر نساجی داشت، مجددا نیمکت‌نشین خواهد شد.

پیش‌بینی می‌شود که الکسیس گندوز، مرتضی پورعلی‌گنجی، گئورگی گولسیانی، فرشاد فرجی، میلاد محمدی، میلاد سرلک، محمد خدابنده‌لو، سروش رفیعی، اوستون اورونوف، وحید امیری و علی علیپور ۱۱ مرد احتمالی گاریدو برابر ملوان باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->