برگزاری رویداد تولید پوستر در مشهد به بهانه اولین سالگرد شهادت آیت الله دکتر رئیسی+جزئیات پشت صحنه پایتخت ۷ از تلویزیون پخش می‌شود (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازیگر تاسیان مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شود + زمان پخش آل پاچینو در فیلم آئین، به مبارزه با شیطان می‌رود صحبت‌های وزیر فرهنگ در حاشیه افتتاح غرفه عراق در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران فصل جدید برنامه «توفیق» با موضوع خادمان امام رضا(ع) + زمان پخش همه چیز درباره سریال یزدان + زمان پخش، بازیگران و خلاصه داستان رضا قاسم‌نژاد، سرپرست پخش شبکه یک سیما شد علت اکران نشدن فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» چه بود؟ برنامه‌های رادیو به‌مناسبت سالروز ولادت امام‌رضا(ع) + زمان پخش علی مصفا با فیلم سینمایی «فیگور» در راه سینما + زمان اکران آغازبه‌کار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رقابت مستند ایرانی اوزاک یوللار در جشنواره سیدنی راوی عشق و عرفان | درباره محمود فرشچیان که خالق دو اثر مشهور «ضامن آهو» است صوت | دانلود آهنگ مشترک محسن چاوشی و حسین صفا با نام زندان‌بان+ متن دورخیز فیلم نوآ بامباک، برای اسکار رفاقت دانش‌آموزان خراسانی در رقابت‌های هنری | نگاهی به جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان خراسان رضوی در حسرت گنجی که داریم | چرا در نمایش و بازنمایی ظرفیت‌های رضوی ناموفق هستیم؟
سرخط خبرها

نظر رئیس سازمان سینمایی درباره فیلم‌های فجر

  • کد خبر: ۳۰۴۹۶۹
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
نظر رئیس سازمان سینمایی درباره فیلم‌های فجر
رئیس سازمان سینمایی از جشنواره فیلم فجر و حضور فیلم‌های متوع در این رویداد مهم سینمایی کشور گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، رائد فریدزاده با حضور در پردیس سینمایی چارسو از روند برگزاری جشنواره سینما حقیقت بازدید کرد. 

فریدزاده در جمع خبرنگاران گفت: شور و شوقی که در اینجا می‌بینیم و جایگاه ویژه‌ای که سینمای مستند پیدا کرده است، جای خوشحالی زیادی دارد. امیدوارم همه با هر نوع سلیقه در اینجا حضور داشته باشند و شاهد رشد و تعالی سینمای مستند باشیم. 

او درباره چالش بودجه در سینمای مستند و سیاستگذاری سازمان سینمایی برای حل این معضل گفت: باید حتما سعی کنیم ظرفیت‌های بسیار زیاد سینمای مستند را فعال کنیم؛ بخشی از این موضوع به بازار داخلی برمی‌گردد، اما بخش مهم‌تر به بازار‌های بین‌المللی و عرضه آثار در آنجا برمی‌گردد. بدون شک با استعداد بسیار زیادی که در بین مستندسازان ما وجود دارد، از این ظرفیت استفاده خواهد شد. با این حال امیدوارم بتوانیم راه درستی برای تزریق منابع مالی به سینمای مستند پیدا کنیم. 

وی با اشاره به دیده شدن فیلم‌های مستند در سینما گفت: ظرفیت بسیار خوبی به نام هنر و تجربه وجود دارد که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد و کمک کنیم تا سبد اکران با فیلم‌های مستند، کوتاه و تجربی رنگارنگ‌تر بشود. 

رئیس سازمان سینمایی درباره جشنواره فیلم فجر و حضور فیلم‌های متنوع در این رویداد مهم سینمایی کشور گفت: قطعاً همه کسانی که در جشنواره فیلم فجر ثبت‌نام کرده باشند، فیلم‌شان توسط هیئت انتخاب دیده می‌شود و امیدوارم که جشنواره فجر امسال رنگارنگ باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->