پزشکیان در آیین عزاداری روز تاسوعای حسینی حضور یافت روز شهرداری‌ها و دهیاری ها؛ لزوم توجه به مدیریت محلی گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت با عزت و کرامت مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه
سرخط خبرها

کنایه رئیس‌جمهور صربستان به مخالفان دولت: من اسد نیستم!

  • کد خبر: ۳۰۴۹۸۰
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
کنایه رئیس‌جمهور صربستان به مخالفان دولت: من اسد نیستم!
رئیس‌جمهور صربستان با مقایسه‌کردن خود با بشار اسد گفت: معترضان تحت حمایت غرب، به دنبال «تغییر رژیم» در صربستان هستند، اما دولت او قصد ندارد تسلیم شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صربستان در جریان جنگ اوکراین و روسیه بر داشتن موضع بی‌طرف تاکید کرده و رسما به تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو به رغم افزایش فشار‌های این بلوک برای چنین کاری، نپیوسته است.

بعد از کناره‌گیری بشار اسد از قدرت در سوریه و سقوط دولت او در روز یکشنبه هفته جاری در پی تسلط گروه‌های مسلح مخالف بر شهر دمشق، گروه‌های مخالف دولت صربستان نیز خواستار آن شدند که همین اتفاق برای ووچیچ نیز افتاده و او کشور را ترک کند.

الکساندر ووجیچ، رئیس جمهور صربستان با انتشار ویدیویی از صحبت‌هایش در شبکه اجتماعی «اینستاگرام» گفت: «اگر آنها فکر می‌کنند من بشار اسد هستم و به جای دیگری فرار خواهم کرد، من چنین کاری نخواهم کرد.»

به گزارش راشا تودی، ووجیچ گفت: «من برای صربستان خواهیم جنگید و تنها به مردم خودم خدمت می‌کنم. من هرگز به خارجی‌ها یا آنهایی که می‌خواهند صربستان را تحقیر کرده، از بین برده و شکست دهند خدمت نخواهم کرد.»

وی معترضان مخالف خود را ماموران قدرت‌های خارجی که به عنوان بخشی از «تاکتیک‌های ترکیبی برای تضعیف کشور» تامین و حمایت می‌شوند، خواند.

حزب رئیس جمهور صربستان موسوم به حزب ترقی‌خواه اکثریت مطمئنی را در پارلمان در اختیار دارد، اما چندین حزب اپوزیسیون خواستار استعفای کابینه او به دلیل حادثه مرگبار اول نوامبر در شهر نووی ساد که در جریانش ۱۵ نفر به دلیل سقوط یک سایه‌بان در یک ایستگاه قطار کشته شدند، شده‌اند. مخالفان می‌گویند فساد و بی‌کفایتی دولت ووچیچ مقصر وقوع این حادثه مرگبار است.

مخالفان دولت صربستان همچنین خواستار متوقف شدن عملیات تخریب پلیس روی رودخانه «ساوا» که در اصل توسط نیرو‌های اشغالگر آلمان نازی در زمان جنگ جهانی دوم ساخته شد، بوده و می‌گویند که دلیل ساخت پل جدید به جای آن فساد در دولت و زد و بند برای سودرسانی به شرکت‌های ساخت و ساز نزدیک به دولت است.

ووجیچ در پست خود در اینستاگرام تهدید کرد: «همه جزئیات را فاش خواهم کرد که چقدر پول از سمت خارج صرف شده تا جلوی آزاد و مستقل بودن صربستان، گرفتن تصمیماتش به طور مستقل و انتخاب آینده خود گرفته شده و آن را مطیع و خدمتگزار دیگران کنند.»

وی روز سه‌شنبه به آلمان سفر و با «اولاف شولتس»، صدر اعظم این کشور بر سر پروژه جنجالی معدنکاوی لیتیوم در غرب صربستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->