تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قنادباشی: ایران در رفع و شکستن تحریم‌ها بسیار توانمند است | آمریکا بهانه‌ای برای حمله به ایران ندارد
سرخط خبرها

کنایه رئیس‌جمهور صربستان به مخالفان دولت: من اسد نیستم!

  • کد خبر: ۳۰۴۹۸۰
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
کنایه رئیس‌جمهور صربستان به مخالفان دولت: من اسد نیستم!
رئیس‌جمهور صربستان با مقایسه‌کردن خود با بشار اسد گفت: معترضان تحت حمایت غرب، به دنبال «تغییر رژیم» در صربستان هستند، اما دولت او قصد ندارد تسلیم شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صربستان در جریان جنگ اوکراین و روسیه بر داشتن موضع بی‌طرف تاکید کرده و رسما به تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو به رغم افزایش فشار‌های این بلوک برای چنین کاری، نپیوسته است.

بعد از کناره‌گیری بشار اسد از قدرت در سوریه و سقوط دولت او در روز یکشنبه هفته جاری در پی تسلط گروه‌های مسلح مخالف بر شهر دمشق، گروه‌های مخالف دولت صربستان نیز خواستار آن شدند که همین اتفاق برای ووچیچ نیز افتاده و او کشور را ترک کند.

الکساندر ووجیچ، رئیس جمهور صربستان با انتشار ویدیویی از صحبت‌هایش در شبکه اجتماعی «اینستاگرام» گفت: «اگر آنها فکر می‌کنند من بشار اسد هستم و به جای دیگری فرار خواهم کرد، من چنین کاری نخواهم کرد.»

به گزارش راشا تودی، ووجیچ گفت: «من برای صربستان خواهیم جنگید و تنها به مردم خودم خدمت می‌کنم. من هرگز به خارجی‌ها یا آنهایی که می‌خواهند صربستان را تحقیر کرده، از بین برده و شکست دهند خدمت نخواهم کرد.»

وی معترضان مخالف خود را ماموران قدرت‌های خارجی که به عنوان بخشی از «تاکتیک‌های ترکیبی برای تضعیف کشور» تامین و حمایت می‌شوند، خواند.

حزب رئیس جمهور صربستان موسوم به حزب ترقی‌خواه اکثریت مطمئنی را در پارلمان در اختیار دارد، اما چندین حزب اپوزیسیون خواستار استعفای کابینه او به دلیل حادثه مرگبار اول نوامبر در شهر نووی ساد که در جریانش ۱۵ نفر به دلیل سقوط یک سایه‌بان در یک ایستگاه قطار کشته شدند، شده‌اند. مخالفان می‌گویند فساد و بی‌کفایتی دولت ووچیچ مقصر وقوع این حادثه مرگبار است.

مخالفان دولت صربستان همچنین خواستار متوقف شدن عملیات تخریب پلیس روی رودخانه «ساوا» که در اصل توسط نیرو‌های اشغالگر آلمان نازی در زمان جنگ جهانی دوم ساخته شد، بوده و می‌گویند که دلیل ساخت پل جدید به جای آن فساد در دولت و زد و بند برای سودرسانی به شرکت‌های ساخت و ساز نزدیک به دولت است.

ووجیچ در پست خود در اینستاگرام تهدید کرد: «همه جزئیات را فاش خواهم کرد که چقدر پول از سمت خارج صرف شده تا جلوی آزاد و مستقل بودن صربستان، گرفتن تصمیماتش به طور مستقل و انتخاب آینده خود گرفته شده و آن را مطیع و خدمتگزار دیگران کنند.»

وی روز سه‌شنبه به آلمان سفر و با «اولاف شولتس»، صدر اعظم این کشور بر سر پروژه جنجالی معدنکاوی لیتیوم در غرب صربستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->