اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسئول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد
سرخط خبرها

کنایه رئیس‌جمهور صربستان به مخالفان دولت: من اسد نیستم!

  • کد خبر: ۳۰۴۹۸۰
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
کنایه رئیس‌جمهور صربستان به مخالفان دولت: من اسد نیستم!
رئیس‌جمهور صربستان با مقایسه‌کردن خود با بشار اسد گفت: معترضان تحت حمایت غرب، به دنبال «تغییر رژیم» در صربستان هستند، اما دولت او قصد ندارد تسلیم شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صربستان در جریان جنگ اوکراین و روسیه بر داشتن موضع بی‌طرف تاکید کرده و رسما به تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو به رغم افزایش فشار‌های این بلوک برای چنین کاری، نپیوسته است.

بعد از کناره‌گیری بشار اسد از قدرت در سوریه و سقوط دولت او در روز یکشنبه هفته جاری در پی تسلط گروه‌های مسلح مخالف بر شهر دمشق، گروه‌های مخالف دولت صربستان نیز خواستار آن شدند که همین اتفاق برای ووچیچ نیز افتاده و او کشور را ترک کند.

الکساندر ووجیچ، رئیس جمهور صربستان با انتشار ویدیویی از صحبت‌هایش در شبکه اجتماعی «اینستاگرام» گفت: «اگر آنها فکر می‌کنند من بشار اسد هستم و به جای دیگری فرار خواهم کرد، من چنین کاری نخواهم کرد.»

به گزارش راشا تودی، ووجیچ گفت: «من برای صربستان خواهیم جنگید و تنها به مردم خودم خدمت می‌کنم. من هرگز به خارجی‌ها یا آنهایی که می‌خواهند صربستان را تحقیر کرده، از بین برده و شکست دهند خدمت نخواهم کرد.»

وی معترضان مخالف خود را ماموران قدرت‌های خارجی که به عنوان بخشی از «تاکتیک‌های ترکیبی برای تضعیف کشور» تامین و حمایت می‌شوند، خواند.

حزب رئیس جمهور صربستان موسوم به حزب ترقی‌خواه اکثریت مطمئنی را در پارلمان در اختیار دارد، اما چندین حزب اپوزیسیون خواستار استعفای کابینه او به دلیل حادثه مرگبار اول نوامبر در شهر نووی ساد که در جریانش ۱۵ نفر به دلیل سقوط یک سایه‌بان در یک ایستگاه قطار کشته شدند، شده‌اند. مخالفان می‌گویند فساد و بی‌کفایتی دولت ووچیچ مقصر وقوع این حادثه مرگبار است.

مخالفان دولت صربستان همچنین خواستار متوقف شدن عملیات تخریب پلیس روی رودخانه «ساوا» که در اصل توسط نیرو‌های اشغالگر آلمان نازی در زمان جنگ جهانی دوم ساخته شد، بوده و می‌گویند که دلیل ساخت پل جدید به جای آن فساد در دولت و زد و بند برای سودرسانی به شرکت‌های ساخت و ساز نزدیک به دولت است.

ووجیچ در پست خود در اینستاگرام تهدید کرد: «همه جزئیات را فاش خواهم کرد که چقدر پول از سمت خارج صرف شده تا جلوی آزاد و مستقل بودن صربستان، گرفتن تصمیماتش به طور مستقل و انتخاب آینده خود گرفته شده و آن را مطیع و خدمتگزار دیگران کنند.»

وی روز سه‌شنبه به آلمان سفر و با «اولاف شولتس»، صدر اعظم این کشور بر سر پروژه جنجالی معدنکاوی لیتیوم در غرب صربستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->