رئیس جمهور: رفع ناترازی باید مبتنی بر عدالت باشد انصارالله یمن: جهنم در انتظار آمریکا | هیچ یک از رهبران یمن در میان قربانیان تجاوزات آمریکا نیستند شهادت سه فلسطینی در نوار غزه درپی حمله پهپادی رژیم صهیونیستی (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) وال‌استریت تصور تسلیم شدن یمن مقابل آمریکا را مضحک دانست واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد انتقاد یک روزنامه از تغییر موضع دیرهنگام مجمع تشخیص مصلحت نظام | فرار به جلو با چاشنی پالرمو و سی‌اف‌تی! برخورد پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی واکنش چین به جنایات آمریکا و انگلیس در یمن: مخالف هرگونه افزایش تنش در دریای سرخ هستیم مرگ ۹ تن از اعضای یک خانواده در حملات هوایی ترکیه به جنوب کوبانی ابراز نگرانی واتیکان از وخامت حال پاپ فرانسیس در بیمارستان (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) درخواست طالبان از همسایگان افغانستان: اخراج اجباری پناهجویان افغان متوقف شود مهدی کروبی رفع حصر شد (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) آداب و رسوم مردم مراکش در ماه رمضان؛ از آژیر قرمز قبل از اذان تا جشن روزه اولی‌ها وقوع انفجار در پایتخت سوریه + ویدئو (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) تغییر موضع آشکار ترامپ درباره روسیه|آمریکا از گروه تحقیق درباره جنگ اوکراین خارج می‌شود موافقت چین و روسیه با فعالیت هسته‌ای ایران| آمریکا بعد از پرداخت خسارت به کشورمان می‌تواند مذاکره کند گفت‌وگوی روسیه و کره شمالی درباره رساندن روابط به بالاترین سطح آیا ترامپ از کوچاندن مردم غزه منصرف شده است؟ بقایی: نامه ترامپ را پس از بررسی های لازم، پاسخ خواهیم داد | نامه رئیس جمهور آمریکا را رسانه ای نمی کنیم تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در مسجدالاقصی فرستاده آمریکا به خاورمیانه: حماس را نصیحت می‌کنم که عاقلانه‌تر رفتار کنند | حماس: این تهدیدت امور را پیچیده‌تر می‌کند ناوهای پهپادبر و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش از مأموریت بازگشتند طالبان: برای رضایت هیچ کشوری وارد جنگ نمی‌شویم | افغانستان می‌خواهد به مرکز اقتصاد و ترانزیت تبدیل شود رئیس جمهور: پیوند دانش قرآنی با عمل اجتماعی ضرورت امروز ماست آیت الله آملی لاریجانی: بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح نیست هشدار یمن به آمریکا: در صورت تداوم تجاوزات به سمت گزینه‌های بیشتر خواهیم رفت هشدار دبیرکل سازمان ملل در مورد حملات به یمن (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۲۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران رئیس دوره‌ای اوپک شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۵۰۲۱
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران رئیس دوره‌ای اوپک شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳)
محسن پاک نژاد به عنوان رئیس دوره ای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در سال آتی میلادی انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر نفت شامگاه سه‌شنبه درباره نشست یکصدو هشتاد نهم اوپک که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، به خبرنگاران گفت: این نشست کنفرانس وزارتی اوپک بود که همه اعضا در آن به صورت ویدئو کنفرانس حضور داشتند.

وی ادامه داد: موضوع‌های مختلفی در این اجلاس مطرح شد که مهمترین آن انتخاب وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران به عنوان رئیس اوپک برای سال ۲۰۲۵ میلادی بود.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: همچنین وزیر نفت عراق به عنوان نائب رئیس دوره جدید انتخاب شد.

پاک نژاد گفت: در ادامه بحث بودجه دبیرخانه اوپک مطرح شد و این بودجه نیز به تایید همه اعضا رسید.

وی ادامه داد: برخی از اعضا سهم خود را پرادخت نکرده بودند که مورد تاکید قرار گرفت تا سریعتر پرداخت شود.

وزیر نفت افزود: دوره دبیرکل اوپک نیز برای یک دوره سه ساله تمدید شد و مجدد آقای هیثم الغیص از کویت به دلیل عملکرد خوبی که داشت با اجماع اعضا ابقا شد.

پاک نژاد تعداد اعضای اوپک را ۱۲ کشور دانست و خاطرنشان کرد: مقرر شد در نشستی که هفت خردادماه سال آینده برگزار می‌شود، تاریخ دقیق اجلاس بعد مشخص شود.

تمام تلاشم را برای تقویت و پیشرفت اوپک انجام می‌دهم

وزیر نفت با تشکر از رئیس کنفرانس و وزرای کشور‌های عضو اوپک به دلیل اعتماد و انتخاب وزیر نفت ایران به‌عنوان رئیس کنفرانس اوپک در سال ۲۰۲۵ گفت: به‌عنوان رئیس کنفرانس اوپک در سال ۲۰۲۵ کاملا متعهد هستم که از تمام ظرفیت و تلاش خود برای تقویت روحیه، انسجام، همبستگی و پیشرفت سازمان استفاده کنم.

وی تاکید کرد: بدون شک حضور در این سمت برای من و کشورم جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از اعضای مؤسس اوپک باعث افتخار خواهد بود

پاک نژاد افزود: همه ما به‌خوبی از حساسیت و پیچیدگی وضعیت کنونی جهانی و اهمیت حفظ وحدت و انسجام داخلی اوپک و همچنین ادامه تعامل و همکاری با شرکای غیراوپکی خود در چارچوب اعلامیه همکاری آگاه هستیم، درک خوب این مسیر به‌عنوان چراغ راهنما برای تلاش‌های آینده ما خواهد بود.

پاک‌نژاد بیان کرد: بنده به‌عنوان رئیس کنفرانس اوپک در سال ۲۰۲۵ کاملا متعهد هستم که از تمام ظرفیت و تلاش خود برای تقویت روحیه، انسجام، همبستگی و پیشرفت سازمان استفاده کنم.

وی بیان کرد: این فرصت را غنیمت شمرده و هشتمین سالروز بیانیه همکاری اوپک و غیر اوپک (DOC) را به همه اعضا این سازمان تبریک می‌گویم.

براساس این گزارش، یکصدو هشتاد و نهمین نشست عادی وزیران نفت و انرژی اوپک عصر سه شنبه به وقت تهران به صورت ویدئو کنفرانس به ریاست مارسل آبکه، وزیر نفت گابن و رئیس دوره‌ای نشست اوپک در سال ۲۰۲۴ میلادی برگزار شد.

مبنای انتخاب رؤسای دوره‌ای اوپک و هیئت‌عامل حروف الفباست و ایران از یکم ژانویه سال ۲۰۲۵ میلادی (۱۱ دی ۱۴۰۳) ریاست دوره‌ای اوپک را به‌عهده می‌گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->