ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز دومین جلسه دادگاهی نتانیاهو (۲۱ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۵۰۴۹
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
آغاز دومین جلسه دادگاهی نتانیاهو (۲۱ آذر ۱۴۰۳)
«نتانیاهو» برای دومین روز متوالی از جلسات محاکمه خود، بار دیگر در دادگاه حضور یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صیهونیستی امروز چهارشنبه مجدداً در دادگاه مرکزی تل آویو حاضر شد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دومین جلسه دادگاهی نتانیاهو به اتهام فساد (رشوه، خیانت در امانت و کلاهبرداری) امروز آغاز شد.

بر اساس اعلام هاآرتص، وی هم اکنون در جایگاه متهم ایستاده است.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز سه‌شنبه برای اولین بار از بیش از ۸ سال گذشته تاکنون در جلسه دادگاه خود که به اتهام فساد مالی و اداری در پرونده‌های متعدد تشکیل شده است، شرکت کرد.

علاوه بر نتانیاهو، فرزندش آفنیر به علاوه تعدادی از وزرای کابینه و اعضای کنست رژیم صهیونیستی از حزب لیکود و احزاب متحد نتانیاهو در این جلسه حاضر بودند.

دادگاه رژیم صهیونیستی پخش مستقیم روند محاکمه در شبکه‌های تلویزیونی این رژیم را ممنوع اعلام کرد و بنیامین نتانیاهو نیز تا قبل از خروج خبرنگاران و تصویربرداران از دادگاه، حاضر نشد در جایگاه متهمان قرار بگیرد تا تصویری از وی به عنوان متهم ثبت نشود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->