به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه علت ناترازی روابط کارفرمایان و تأمین اجتماعی چیست؟ بیماران دیابتی می‌توانند در حد اعتدال از قند و شیرینی استفاده کنند طبق قانون تأمین‌اجتماعی، رانندگان تاکسی‌های اینترنتی می‌توانند از مزایای بیمه دو کارگاه استفاده کنند معاون فرهنگی استاندار خراسان رضوی: تضمین اجرای بموقع طرح‌های مدرسه‌سازی در گرو همکاری و تعامل مستمر با نمایندگان مجلس است آیا دارو‌های ضدافسردگی باعث چاقی می‌شوند؟ میزان مستمری والدین بیمه‌شده در صورت تأیید کفالت چقدر است؟ اصلی‌ترین عوامل خطر در سرطان دهان چیست؟ | سرطان دهان را جدی بگیرید هشدار در مورد عفونت های تنفسی کودکان در فصل سرما مراقب «مرض قند» باشید! سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی راه‌اندازی شد کارگران می‌توانند در صورت عدم ارسال لیست و واریز حق بیمه توسط کارفرما، موضوع را پیگیری کنند نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ممنوعیت تردد خودروها از استان های البرز و تهران به سمت چالوس

  • کد خبر: ۳۰۵۲۶۲
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
ممنوعیت تردد خودروها از استان های البرز و تهران به سمت چالوس
فرمانده پلیس‌راه ولی‌آباد جاده کندوان گفت: با اعمال محدودیت‌های ترافیکی از حوالی ساعت ۱۵ تردد خودروها از سمت استان‌های البرز و تهران به چالوس ممنوع شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرگرد حسین نیک‌پیما اظهار کرد: با اعمال این محدودیت‌ها و تخلیه بار ترافیکی، از حوالی ساعت ۱۷ تردد خودروها از سمت چالوس بالاتر از دوراهی طویر بخش مرزن‌آباد به استان‌های البرز و تهران این مسیر یک‌طرفه خواهد شد.

وی افزود: هم‌اکنون در نقاطی از مسیر شمال به جنوب از جمله شهر مرزن‌آباد، دوراهی طویر و خروجی آزادراه ترافیک سنگین گزارش شده است.

فرمانده پلیس راه ولی آباد کندوان گفت : باتوجه به گزارش روز گذشته هواشناسی مبنی بر بارش باران، برف و کولاک در ارتفاعات مازندران به ویژه غرب استان، احتمال آنکه این محور با هماهنگی پلیس راه استان بسته شود، دور از انتظار نیست.

نیک پیما افزود: در حال حاضر به علت مه گرفتگی در ارتفاعات و آغاز بارش های خفیف برف از دقایق پیش در این محور کوهستانی حرکت خودروها به کندی جریان دارد که این عامل هم در بروز ترافیک پرحجم تاثیرگذار است.

جاده قدیم کرج - چالوس و آزاد راه تهران - شمال حدود ۱۶۰‌کیلومتر طول دارد که نیمی از طول مسیر مربوط به حوزه مازندران و در شهرستان چالوس واقع شده است

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->