روابط عمومی فدراسیون فوتبال هم تایید کرد | مسابقه ایران و کره شمالی باحضور بانوان در مشهد تاریخ و ساعت بازی میلان و بولونیا | روسونری در نزدیک‌ترین فاصله تا جام شجاع: به‌دنبال تشکیل یک تیم خوب از دل مسابقات جام شهر هستیم خاموشی ادامه‌دار چراغ کشتی لیست کارتال در کشوی درویش خاک می‌خورد | اردوی ترکیه هم قطعی نیست اراک، میزبان فینال جام حذفی شروع کار نقل و انتقالاتی استقلال عضو کمیته استیناف: رأی بیرانوند صادر شده، اما اجازه نداریم اعلام کنیم! آلومینیوم در انتظار پیامک پرسپولیس! هفته سی‌ام لیگ برتر تحت تأثیر خلیج‌فارس لزوم افزایش ظرفیت استادیوم یادگار امام(ره) به ۱۰۰ هزار نفر درآمد ۴۷۰ میلیونی فدراسیون از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال پایان پروژه ویسی در بندرعباس ۲۲۰ میلیارد تومان برای غندی‌پور! بازتاب جهانی حضور سیدورف در ایران بررسی آخرین وضعیت مصدومان استقلال مقابل سپاهان سیدورف، نسخه لوکس برای درد‌های بی‌پایان؟ کورس داغ ناپولی و اینتر برای اسکودتو نسخه کامرونی صلاح در راه منچستریونایتد استقلال به سیدورف چه‌قدر پول داد؟ | از مدیر ورزشی تا مشاور نظری‌جویباری!
سرخط خبرها

مردی که می‌خواست حجازی را سرمربی استقلال کند!

  • کد خبر: ۳۰۵۵۳۶
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۱
مردی که می‌خواست حجازی را سرمربی استقلال کند!
رئیس جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال قبلاً هم سابقه حضور در جمع استقلالی‌ها را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نظر می‌رسد حضور علی تاجر نیا تحت عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال قطعی شده و او قبل از آغاز زمستان کارش را استارت می‌زند. تاجرنیا اوایل دهه ۸۰ نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال بود و در آن مقطع خیلی دوست داشت زمینه برای حضور مرحوم ناصر حجازی روی نیمکت آبی پوشان فراهم شود، اما این اتفاق رخ نداد.

البته حجازی در دهه ۸۰ برای دومین مرتبه سرمربی استقلال شد، اما دقیقاً زمانی این اتفاق رخ داد که برخی اعضای هیئت مدیره با او زاویه داشتند و ماجرا‌هایی در سال ۸۶ به وقوع پیوست که خودتان در جریان هستید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->