وزیر صمت: سنگان خواف به یکی از بزرگترین معادن سنگ آهن دنیا تبدیل شده است ظریف و رئیس جمهور عراق در بغداد دیدار کردند عراقچی در مراسم سلام سفرا: پشتوانه سیاست خارجی ایران مردم ایران هستند اولین تماس تلفنی مکرون رئیس جمهور فرانسه با رئیس جمهور دوره انتقالی سوریه پزشکیان در مراسم سلام سفرا چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب: به دنبال جنگ و ناآرامی نیستیم (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) تاکید ظریف بر استمرار و تقویت همکاری ایران با یونامی معاون اول رئیس جمهور در نشست هیئت امنای فرهنگستان علوم حضور یافت فردا جمعه (۱۹ بهمن ۱۴۰۳)؛ دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با رهبر معظم انقلاب رئیس جمهور هفته آینده به دو سفر استانی خواهد رفت چرا مقاومت در مقابل ترامپ در این دوره کمتر شده است؟ فرمانده نیروی هوایی ارتش: در فناوری پهباد به خودکفایی رسیدیم تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی، امری ضروری سردار تنگسیری: هواپیمای بدون سرنشین «قاهر» بر عرشه ناو پهپاد بر شهید باقری رونمایی شد+ ویدئو ضرورت تبیین پیشرفت های کشور در گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین راجی | امیدآفرینی در جنگ رسانه ای رئیس شورای عالی استان‌ها: سکونت در حاشیه کلانشهر‌های کشور رو به افزایش است پژمان‌فر اعلام کرد: آخرین وضعیت انتقال آب از دریای عمان به استان‌های شرقی کشور سردار سلامی: ایران الگوی جدیدی از آزادی‌خواهی ملت‌ها را در جهان عرضه کرده است | با هیچ کشوری سر جنگ نداریم دیدار ظریف با حکیم در بغداد (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) واکنش قاطع وزارت خارجه به طرح پاکسازی غزه و تملک آن توسط آمریکا قطر؛ در حال زمینه‌سازی برای مذاکرات مرحله دوم توافق آتش بس الغنوشی به ۲۲ سال حبس محکوم شد سنگ اندازی رژیم صهیونیستی در برابر اجرای توافق آتش‌بس غزه نخست‌وزیر ارمنستان: خواهان تقویت روابط با ایران هستیم| مرزهای آذربایجان و ترکیه بر ما بسته است! ظریف راهی عراق شد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) طالبان: سفر عراقچی به کابل فصل جدیدی در روابط‌مان با ایران رقم زد فرستاده پوتین با نخست‌وزیر عراق دیدار کرد اعتراضات مردمی علیه ترامپ در سراسر آمریکا شکل گرفت دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT برگزار شد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سخنگوی نتانیاهو: ترامپ خواستار پایان جنگ در منطقه شده است

  • کد خبر: ۳۰۵۸۴۳
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶
سخنگوی نتانیاهو: ترامپ خواستار پایان جنگ در منطقه شده است
سخنگوی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که رئیس جمهور منتخب آمریکا در گفت‌و‌گو با نخست‌وزیر صهیونیست‌ها خواهان پایان جنگ در منطقه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی «بنیامین نتانیاهو» توضیحاتی را پیرامون توافق مبادله اسرا میان این رژیم و مقاومت فلسطین در نوار غزه و گفتگوی تلفنی نتانیاهو و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا ارائه کرد.

سخنگوی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بیان کرد: در گفت‌و‌گو‌ها پیشرفت حاصل شده و احتمال دارد پیش از آنکه ترامپ عهده‌دار پُست خود شود، به توافق دست پیدا کنیم.

این مقام صهیونیست در ادامه اظهارات خود افزود: ما از طرف حماس در خصوص مسئله محور فیلادلفیا شاهد انعطاف مواضع هستیم.

وی ادامه داد: ترامپ در جریان گفت‌و‌گو با نخست‌وزیر به وی گفته که دوست دارد شاهد پایان جنگ باشد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->