واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) فرمانده ارشد انتظامی خراسان رضوی: مردم، سرمایه اجتماعی پلیس هستند رهبر معظم انقلاب در دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت اطلاعات: تنها راه‌حل مشکلات، پایبندی به مبانی انقلاب است +فیلم و عکس دیدار دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین با قالیباف (۴ اسفند ۱۴۰۳) وداع با سیدحسن نصرالله، رهبری که تاریخ مقاومت را رقم زد القسام جسد یک اسیر صهیونیست را به صلیب سرخ تحویل داد (۳ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

موضع گیری آیت الله مکارم شیرازی نسبت به وضعیت سوریه

  • کد خبر: ۳۰۶۰۱۶
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳
موضع گیری آیت الله مکارم شیرازی نسبت به وضعیت سوریه
آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید نسبت به تداوم وضعیت کنونی در سوریه ابزار تردید کرد و با اشاره به برخی نگرانی‌ها گفت: عده‌ای، چون ظاهر کار را دیدند، دچار یأس و ناامیدی شدند در حالی که چنین نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، وی در دیدار آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، مساله سوریه را مورد اشاره قرار داد و افزود: از تاریخ باید درس بگیریم و روحیه خود را حفظ کنیم و منفعل نباشیم، همان‌گونه که خداوند فرموده نصر و پیروزی به‌وسیله خداست و برای خدا این کار‌ها بسیار آسان است.

وی ادامه داد: برخی، چون ظاهر کار را دیدند، دچار یأس و ناامیدی شدند و می‌گویند سوریه برای همیشه از دست رفت و باید به فکر این باشیم که سراغ حرم‌ها نروند و با شیعیان کاری نداشته باشند، در حالی که این‌گونه نیست و حاکمان فعلی سوریه با یکدیگر متحد نخواهند ماند.

این مرجع تقلید در ادامه با بیان اینکه عده‌ای اصرار دارند فرهنگ دانشگاهی را بر حوزه حاکم کنند، افزود: برخی فکر می‌کنند که این کار روشن‌فکری است در حالی که زمانی که حوزه پرچم‌دار علوم اسلامی بود، دانشگاه وجود نداشت.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به بعضی از جنبه‌های مثبت فرهنگ دانشگاه تصریح کرد: باید اهل تشخیص بوده و برنامه‌های خوب و مناسب را بپذیریم و از نفوذ برنامه‌های نامناسب جلوگیری کنیم.

وی حاکم بودن فرهنگ حوزوی در فضای حوزه‌های علمیه را مثبت دانست و افزود: ریاست حوزه‌های علمیه اشخاصی باشند که تابع فرهنگ حوزوی و دارای تفکرات مطلوب باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->