نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نتانیاهو: تا پایان ۲۰۲۵ در سوریه باقی خواهیم ماند

  • کد خبر: ۳۰۶۰۳۵
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴
نتانیاهو: تا پایان ۲۰۲۵ در سوریه باقی خواهیم ماند
یک رسانه صهیونیستی سه شنبه شب به نقل از نتانیاهو گزارش داد که وی به فرماندهان ارتش در جبل الشیخ در خاک سوریه گفته است که کمترین ارزیابی ما این است که تا پایان سال ۲۰۲۵ در خاک سوریه باقی خواهیم ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از شبکه الجزیره قطر به نقل از کانال ۱۴ اسرائیل، نتانیاهو که به همراه وزیر جنگ و تعدادی از مقامات امنیتی و نظامی این رژیم وارد منطقه اشغالی «جبل الشیخ» سوریه شده بود، اعلام کرد: ما تا زمانی که به حل و فصلِ ضامن امنیت «اسرائیل» دست پیدا نکنیم در این مکان مهم خواهیم ماند.

وی به همراه رئیس شاباک، وزیر جنگ و فرمانده منطقه شمالی این رژیم از منطقه جبل الشیخ سوریه که به تازگی به اشغال این رژیم درآمده است، بازدید کرد.

«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جریان این بازدید گفت: قله جبل الشیخ چشم‌های اسرائیل برای رصد تهدیدات دور و نزدیک است، ما از این نقطه از سمت راست حزب‌الله در لبنان و از سمت چپ دمشق را زیرنظر داریم و در مقابلمان نیز اسرائیل قرار دارد، ارتش اسرائیل برای حمایت از جولان و شهروندان اسرائیلی در مقابل هر گونه تهدیدی اینجا حضور دارد که مهم‌ترین مکان برای انجام این کار است.

جبل‌الشیخ یکی از مناطق استراتژیک در منطقه در غرب دمشق پایتخت سوریه و شمالی‌ترین نقطه جولان قرار دارد و تسلط بر آن به رژیم صهیونیستی دید گسترده‌ای به سوی جنوب سوریه فراهم می‌کند.

این قله در طول سال‌های گذشته شاهد تنش‌ها و درگیری‌هایی بین رژیم صهیونیستی و سوریه بوده است.

ارتش رژیم صهیونیستی پس از سقوط دولت بشار اسد مناطق دیگری از خاک سوریه را به اشغال خود درآورده و به زیرساخت‌ها و مراکز نظامی سوریه در مناطق مختلف این کشور به طور گسترده حمله کرده است.

پیشتر جنگنده‌های ارتش رژیم اسرائیل حملات هوایی به مواضعی در شرق و غرب سوریه انجام و طی آن رادار‌های فرودگاه نظامی دیرالزور و پایگاه موشکی در پادگان ۱۰۷ در منطقه «زاما» و انبار‌های تسلیحات در حومه شهر طرطوس را هدف قرار دادند.

از زمان سقوط دولت بشار اسد، ارتش رژیم صهیونیستی با عبور از خط حائل بین منطقه اشغالی جولان با سرزمین اصلی سوریه، به ادامه اشغال مناطق نزدیک به جولان در استان‌های درعا و قنیطره پرداخته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->