وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: سیره رفتاری مرحوم آیت‌الله مروارید الگویی برای ارتباط با نسل جوان است

  • کد خبر: ۳۰۶۱۱۴
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
آیت‌الله علم‌الهدی: سیره رفتاری مرحوم آیت‌الله مروارید الگویی برای ارتباط با نسل جوان است
اعضای شورای برنامه‌ریزی نکوداشت مرحوم آیت‌الله میرزا حسنعلی مروارید با نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در این دیدار که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اقدامات مؤثری که می‌توان در بزرگداشت و معرفی سیره علما و فقهای بزرگ انجام داد، نگاشتن زندگینامه این بزرگان است.

وی افزود: در همین راستا بنده پیشنهاد می‌کنم که زندگینامه مرحوم حضرت آیت‌الله مروارید بر اساس خط مشی اجتماعی و برخورد‌های اخلاقی که ایشان با مردم، جوانان و طلاب در آن زمان داشتند، به رشته تحریر دربیاید.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: نقش این عالم بزرگ در آن شرایط پرفرازونشیب سیاسی حاکم بر کشور بسیار پررنگ و مؤثر بوده است به‌نحوی‌که ایشان با تمام اقشار جامعه ارتباط داشته و در نیرو‌های جوان انقلابی آن دوران نیز نفوذ خوبی داشتند.

وی با بیان اینکه مردم و به‌ویژه جوانان تشنه خواندن سیره بزرگان هستند، عنوان کرد: مرحوم حضرت آیت‌الله مروارید با صفا و صمیمت خاصی با افراد برخورد می‌کردند که می‌تواند الگوی رفتاری و اخلاقی مناسبی برای همه روحانیون و طلاب باشد.

علم‌الهدی با تأکید بر حفظ تمام آثار مرحوم حضرت آیت‌الله مروارید توسط بیت ایشان گفت: در مشهد به پهنه و گستردگی بیت ایشان ازنظر فکر، قلم، زهد و تقوا، بیتی وجود ندارد که علاوه بر حفظ آثار این عالم بزرگ، موجب جلب ارادت مردم نیز شده است.

او یکی از دستاورد‌های مهم این مرحوم در پیش از پیروزی انقلاب اسلامی را احیای معارف اهل‌بیت (ع) دانست و اضافه کرد: شما اگر به فعالیت و نقش ایشان و اساتیدشان در سال‌های ۱۳۲۰ تا ۱۳۳۰ بپردازید، متوجه اثرگذاری این بزرگان در حوزه خواهید شد که در آن فضای سیاسی، اجتماعی و تبلیغاتی حاکم، اینها چگونه تحول‌آفرینی کردند.

در ابتدای این دیدار که با حضور آیت‌الله حاج شیخ مهدی مروارید و اعضای شورای برنامه‌ریزی نکوداشت مرحوم آیت‌الله میرزا حسنعی مروارید برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی دبیر علمی نکوداشت، گزارشی از برنامه‌ریزی و مقدمات این نکوداشت ارائه نمود و خاطرنشان ساخت: نشست‌های مقدماتی این نکوداشت همزمان با بیستمین سالگرد رحلت آن عالم فرزانه در سال جاری آغاز خواهد شد و همایش اصلی در تابستان سال آینده برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->