شهردار مشهد: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی اش را پیدا کند | ۲۲ پروژه کلان‌ورزشی در مشهد بهره برداری می‌شود برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن اعلام جزئیات پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهدمقدس (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) قلندر شریف: مشهد در دهه آخر ماه صفر به همراهی همه دستگاه‌های ملی نیاز دارد تلاش برای تامین ۲۷۰ واگن جدید برای مترو مشهد تأمین باتری پرظرفیت برای مدیریت خاموشی چراغ فرماندهی ۵۰ تقاطع مشهد امپراتوری ضایعات | روایتی از سودی هنگفت، اما با معضلات اجتماعی و بهداشتی برای دیگران هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمادگی کامل نیرو‌های خدمات شهری و فضای سبز مشهد در سرما

  • کد خبر: ۳۰۶۱۸۶
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
آمادگی کامل نیرو‌های خدمات شهری و فضای سبز مشهد در سرما
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: تلاش‌ها و اقدامات کارمندان و کارگران خدمات شهری در این روز‌ها قابل تقدیر است؛ با وجود اینکه دمای هوا به منفی ۱۵ درجه رسید و نگرانی‌هایی برای تردد در سطح شهر ایجاد شده بود، اما با تدابیر و برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفت، هیچ مشکلی برای شهروندان ایجاد نشد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم علیزاده در نشست کمیسیون خدمات شهری گفت: از ابتدای بارش برف بیش از هفت هزار نفر از کارشناسان، پاکبانان، باغبانان و کارگران و نیرو‌های فضای سبز شهرداری همراه با ۴۱۱ دستگاه خودرو به صورت کامل آماده‌باش بودند، آمادگی تک‌تک افراد کاملاً مشهود و رضایت‌مندی شهروندان نیز محسوس بود.

وی افزود: برگزاری رویداد چله بازار نیز اقدام خوب و مناسبی در این روز‌ها بود؛ برگزاری این رویداد از این جهت که نگرانی درباره کمبود میوه در بازار را برای شب یلدا مرتفع و به کنترل قیمت‌ها کمک می‌کند بسیار ارزشمند است.

 رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد ضمن بیان اینکه معاونت خدمات شهری در حوزه درآمدی تلاش‌های خوبی داشته است و درصد پیشرفت هم مناسب است، باید تلاش شود تا پروژه‌های عمرانی که در لیست شورا است با سرعت بیشتری پیش برود، گفت: برای استقبال از بهار سال آینده با توجه به تقارن عید نوروز و ماه مبارک رمضان، مشهد قطعا میزبان زائران زیادی خواهد بود و بهتر است که کار‌های مربوط به فضای سبز با قوت بیشتری نسبت به سال‌های قبل ادامه پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->