پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات توافق دولت و مجلس در مورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | قانون از همین ماه (آذر ۱۴۰۳) اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۶۲۴۶
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
جزئیات توافق دولت و مجلس در مورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | قانون از همین ماه (آذر ۱۴۰۳) اجرا می‌شود
رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحمید پورمحمدی درباره تک‌نرخی‌شدن قیمت ارز گفت: بحمدلله کار با نظم جلو می‌رود. در این چند روز بانک مرکزی با تعطیلات رو‌به‌رو شد، اما ان‌شاءالله به شیوه مناسبی این روند را مدیریت خواهد کرد تا هم ارزآوری کشور بیشتر شود و هم تولید تقویت شود و هم بورس سبز باشد؛ بنابراین سیاست بانک مرکزی کاملاً درست است.

وی در پاسخ به سؤالی درخصوص همسان‌سازی حقوق در مناطق مختلف کشور گفت: این را باید به دو قسمت تفکیک کنیم؛ یکی بحث متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و دیگری حقوق کارمندان دولت است. وقتی درباره بازنشستگان صحبت می‌شود در قانون برنامه گفته شده کارمندان محترمی که در گذشته بازنشسته شده‌اند، فاصله حقوقی آن‌ها با کارمند متناظرشان زیاد است، بنابراین به دولت تکلیف شده است که طی سه سال این‌ها را همسان‌سازی یا متناسب‌سازی کند و به ۹۰ درصد تراز شاغلان برساند. برای جبران این میزان اختلاف تکلیف کرده بودند که در سال جاری ۴۰ درصد آن انجام شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: وقتی خواستیم این کار را انجام دهیم در گفت‌گوی مفصل با نمایندگان بازنشستگان مشخص شد منابعی که در بودجه پیش‌بینی شده است ۵۰ هزار میلیارد تومان بود و کفاف این کار را نمی‌داد و به طور مثال باید ۳۰ درصد انجام میشد. با نمایندگان مجلس و رییس مجلس جلساتی را برگزار کردیم و نهایتا اینگونه با هم توافق کردیم که بحث متناسب‌سازی را از این ماه آنگونه که منظور قانون است و ۴۰ درصد است انجام دهیم و میزان کسری که باقی ماند را به عنوان طلب بازنشسته در نظر گرفته و سال آینده پرداخت می‌کنیم و به لطف الهی موضوع بازنشستگان تمام شد و در حال انجام است.

وی ادامه داد: درخصوص کارکنان هم براساس قوانین پایه ما یک ضریب حقوقی داریم براساس این ضریب حقوقی عده‌ای دریافتی کمتری دارند و عده‌ای دریافتی بیشتری دارند ما کاری که در این زمینه انجام داده‌ایم این است که در بودجه سال آینده دو کار در این باره انجام داده‌ایم.

پورمحمدی تصریح کرد: یک کار این است که سقف ۲۰ درصد را بالا آورده‌ایم و یک حداقل حقوق را بالا آوردیم. معافیت مالیاتی افرادی که حقوق کمتری می‌گیرند را تا صددرصد بالا بردیم تا نظم و عدالت بیشتری برقرار شود. در عین حال کارمندان ما که عائله بیشتری دارند، هزینه بیشتری هم دارند از همین رو ما با قانون جوانی جمعیت برای خانوار‌های عائله‌مند را یک رشد حقوقی بالاتری دادیم که حقوق آنها ۳۴ الی ۳۵ درصد بالاتر می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->