آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است
سرخط خبرها

احتمال توقف قطعی‌های برق طی ۱۰ روز تا دو هفته آینده

  • کد خبر: ۳۰۶۲۴۷
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
احتمال توقف قطعی‌های برق طی ۱۰ روز تا دو هفته آینده
معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: این برنامه (قطعی‌های برنامه‌ریزی شده برق) تا پایان سال ادامه نخواهد داشت و با تحویل سوخت کافی و بعد از اینکه شرایط به روال عادی بازگردد که احتمالا طی ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده این اتفاق خواهد افتاد، اجرای آن متوقف می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن ذبیحی امروز (۲۹ آذر ۱۴۰۳) اظهار داشت: در حال حاضر نیاز مصرف برق کشور ۴۷ هزار مگاوات است که ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های ما فراتر از این نیاز است. پس صنعت برق کشور به شرط تامین سوخت کافی برای نیروگاهها، مشکلی در تامین برق ندارد.

وی با اشاره به کاهش میانگین دمای هوای کشور در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته، گفت: پویش ۲ درجه کمتر کمک می‌کند که سوخت بیشتری به نیروگاه‌ها برسد و امکان تامین نیاز برق برای واحد‌های تولیدی و دیگر مشترکان فراهم شود.

ذبیحی در پاسخ به سوالی درباره محدودیت‌های ایجاد شده برای برق واحد‌های تولیدی در چند روز گذشته، تصریح کرد: در هفته جاری به دلیل شرایط خاص محدودیت سوخت تحویلی به نیروگاهها، درخواست کردیم صنایع به طور موقت برای چند روز از مدار خارج شوند.

وی افزود: در حالت عادی حدود ۷۰ درصد صنایع بین ساعت ۴ تا ۵ بعدازظهر فعالیت خود را متوقف می‌کنند و تنها ۳۰ درصد شیفت دوم و سوم کاری دارند. درخواست ما برای مدیریت تقاضا در روز‌های پیش رو این است که ۵۰ درصد از فعالیت کاری صنایع بعد از ساعت ۵ بعدازظهر محدود شود تا بتوانیم برق مشترکان خانگی را تامین کنیم.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در عین حال خاطرنشان کرد: این برنامه تا پایان سال ادامه نخواهد داشت و با تحویل سوخت کافی و بعد از اینکه شرایط به روال عادی بازگردد که احتمالا طی ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده این اتفاق خواهد افتاد، اجرای این برنامه متوقف خواهد شد.

ذبیحی در خصوص دلیل ناترازی برق در کشور گفت: ناترازی برق یک معادله چندمجهولی است و‌ام المسائل آن، ناترازی مالی است. اگر مشکل اقتصاد برق حل شود، مشکلات کاهش خواهد یافت.

وی در ادامه تصریح کرد: قطعا در تابستان سال آینده نیز ناترازی برق داریم و برای آن سازوکارهایی، چون افزایش تولید برق خورشیدی و تجدیدپذیر پیش‌بینی کرده‌ایم که باید با همکاری صنایع محقق شود.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر افزود: اخیرا به شرکت‌های توزیع ابلاغ شده که اگر صنایع کوچک متناسب با کارکرد خود، سامانه‌های خورشیدی را توسعه دهند از مدیریت بار معاف خواهند شد.

ذبیحی در پایان با اشاره به قانون اصلاح الگوی مصرف مصوب سال ۱۳۸۹، گفت: در فصل ششم و هفتم این قانون، بحث بهره‌وری انرژی در حوزه صنعت و کشاورزی مطرح شده که متاسفانه به آن ورود نکرده‌ایم، به همین دلیل شدت مصرف انرژی در کشور ما خیلی بالاست و باید به این موضوع توجه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->