هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانون‌گذار حامی فلسطین، در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند تابلوی «اعدام برای نتانیاهو» در آسمان ترابزون ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

شهباز شریف و پزشکیان در قاهره دیدار می‌کنند

  • کد خبر: ۳۰۶۲۵۴
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
شهباز شریف و پزشکیان در قاهره دیدار می‌کنند
دفتر نخست‌وزیری پاکستان اعلام کرد که سران جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس گروه دی۸ در قاهره دیدار دوجانبه خواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی دفتر نخست‌وزیری پاکستان صبح امروز (پنجشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که محمد شهباز شریف، نخست‌وزیر این کشور، برای شرکت در اجلاس سران کشور‌های عضو سازمان هشت کشور درحال‌توسعه موسوم به دی۸ در قاهره پایتخت مصر به سر می‌برد. در این بیانیه آمده است: شهباز شریف در اجلاس سران دی ۸ سخنرانی خواهد کرد و پس از آن در نشست ویژه بررسی تحولات خاورمیانه، فلسطین و لبنان نیز حضور خواهد یافت.

دفتر نخست وزیری پاکستان اعلام کرد: شهباز شریف همچنین در حاشیه اجلاس سران گروه دی ۸ با مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار دوجانبه انجام خواهد داد. 

چهارم مهرماه امسال مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران و شهباز شریف نخست وزیر پاکستان در حاشیه هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با یکدیگر دیدار کرده بودند.یازدهمین اجلاس سران هشت کشور اسلامی در حال توسعه با نام اختصاری گروه دی ۸ قرار است روز پنجشنبه در قاهره پایتخت مصر برای رویارویی با تحولات و تغییرات اقتصادی و سیاسی جهان اسلام تشکیل شود.نشست شورای وزیران خارجه هشت کشور در حال توسعه اسلامی (شامل ایران، ترکیه، مصر، پاکستان، اندونزی، نیجریه، مالزی و بنگلادش) امروز چهارشنبه یک روز قبل از نشست سران این سازمان با حضور سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران تشکیل جلسه داد.نشست سران این سازمان نیز روز پنجشنبه با حضور روسای جمهور هشت کشور از جمله مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران برگزار خواهد شد.

موضوع «سرمایه گذاری بر روی جوانان و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط: شکل‌دهی اقتصاد آینده» به عنوان موضوع محوری این نشست تعیین شده است.همچنین در حاشیه این اجلاس، نشست ویژه‌ای نیز در سطح سران کشور‌ها برای بررسی وضعیت فلسطین و لبنان برنامه‌ریزی شده است که قرار است بعد از ظهر پنجشنبه برگزار شود.

 

گروه هشت کشور اسلامی درحال توسعه موسوم به دی ۸ در سال ۱۹۹۷ میلادی از کشور‌های ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نیجریه تشکیل شد و دبیرخانه این جلاس در استانبول می‌باشد.نخستین اجلاس سران دی ۸ با حضور سه رئیس جمهور از جمله اکبر هاشمی رفسنجانی و چهار نخست‌وزیر و یک وزیر خارجه در شهر استانبول ترکیه برگزار شد.گروه کشور‌های موسوم به دی ۸ در واقع از تشکیلات جانبی سازمان همکاری اسلامی است.

تا کنون ۱۰ اجلاس سران به ترتیب در ترکیه، بنگلادش، مصر، ایران، اندونزی، مالزی، نیجریه، پاکستان، ترکیه و بنگلادش تشکیل شده است.مجموع جمعیت این هشت کشور حدود ۱٫۲ میلیارد یا ۶۰ درصد کل جمعیت مسلمانان و همچنین نزدیک به ۱۳ درصد کل جمعیت جهان است. این هشت کشور مساحتی به وسعت ۷٫۶ میلیون کیلومتر مربع یا ۵ درصد از کل مساحت جهان را شامل می‌شوند. در سال ۲۰۰۶، تجارت بین کشور‌های عضو این گروه ۳۵ میلیارد دلار و در سال ۲۰۱۰ حدود ۶۸ میلیارد دلار بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->