دولت آمریکا مدعی شد: فشار اقتصادی علیه ایران را افزایش می‌دهیم «ایلان ماسک» از دولت ترامپ خارج خواهد شد شهادت ۹ فلسطینی در پی حمله رژیم صهیونیستی به رفح (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) احتمال دیدار ترامپ با جولانی قوت گرفت عراقچی: ایران آماده مذاکرات واقعی از موضع برابر است پزشکیان بر لزوم تدوین برنامه منسجم برای تحقق شعار سال تاکید کرد تخت روانچی به روسیه سفر کرد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دعوت السودانی از رئیس جمهور لبنان برای سفر به عراق پزشکیان: ایران به دنبال تقویت بیش از پیش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه است شروط علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم
سرخط خبرها

اسعد حسن الشیبانی وزیر امور خارجه جدید سوریه شد + سوابق

  • کد خبر: ۳۰۶۵۷۱
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷
اسعد حسن الشیبانی وزیر امور خارجه جدید سوریه شد + سوابق
«اسعد حسن الشیبانی» به عنوان وزیر خارجه در دولت موقت سوریه تعیین شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معارضین سوری حاکم بر دمشق، اسعد حسن الشیبانی را به عنوان وزیر خارجهٔ دولت انتقالی سوریه معرفی کردند.

اسعد الشیبانی کیست؟

اسعد الشیبانی در سال ۱۹۸۷ در استان حسکه واقع در شمال شرقی سوریه متولد شد. او از خانواده‌ای عربی و عضو قبیله شیبان است. در دوران کودکی، خانواده‌اش به دمشق مهاجرت کردند و او تحصیلات خود را در دانشگاه دمشق ادامه داد. در سال ۲۰۰۹، مدرک کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی را از دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه دریافت کرد. سپس با هدف تقویت دانش خود در علوم سیاسی، در سال ۲۰۲۲ موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل از دانشگاهی در ترکیه شد.

ورود به عرصه سیاسی و نظامی

اسعد الشیبانی با آغاز شورش‌ها در سوریه در سال ۲۰۱۱، فعالیت سیاسی و نظامی خود را در صفوف معارضان شروع کرد. او با تکیه بر توانایی‌های مدیریتی و سیاسی خود به سرعت جایگاهی کلیدی در گروه‌های معارض پیدا کرد. از جمله مهم‌ترین اقدامات او، مشارکت در تأسیس حکومت نجات سوریه بود که در آن مسئولیت اداره امور سیاسی را بر عهده داشت.



در این نقش، الشیبانی با سازمان‌های بین‌المللی و مسئولان سازمان ملل ملاقات‌هایی برگزار کرد و تلاش کرد تا روابط خارجی این گروه را بهبود بخشد. او همچنین در تسهیل خدمات بشردوستانه در مناطق تحت کنترل هیئت تحریر الشام نقش مؤثری ایفا کرد.

نقش کلیدی در تحریر الشام

در داخل تحریر الشام، الشیبانی به عنوان مسئول روابط خارجی فعالیت می‌کرد. او وظیفه مکاتبات و هماهنگی میان ابو محمد الجولانی و رهبران داعش و القاعده را بر عهده داشت. همچنین در طراحی سیاست‌های خارجی این گروه، نظارت بر روابط بین‌المللی و مدیریت بحران‌های دیپلماتیک، نقش مهمی ایفا کرد.

انتصاب به عنوان وزیر امور خارجه

در دسامبر ۲۰۲۴، اسعد الشیبانی به عنوان وزیر امور خارجه دولت موقت معارض سوریه منصوب شد. این دولت موقت که فعالیت آن تا مارس ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت، ترکیبی از اعضای حکومت نجات سوریه و دیگر گروه‌های معارض است. انتخاب الشیبانی به این سمت نشان‌دهنده اهمیت او در تعاملات بین‌المللی و مدیریت روابط خارجی است.

اسعد الشیبانی به عنوان یکی از برجسته‌ترین سیاستمداران معارض سوریه، نه تنها در میدان نظامی بلکه در عرصه دیپلماسی نیز تأثیرگذار بوده است. با توجه به سوابق او، انتظار می‌رود که این نقش جدید فرصتی برای افزایش تأثیرگذاری او در بحران‌های جاری سوریه باشد.

منبع: دانشجو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->