نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

حواشی جدایی گاریدو | یاسین سلمانی پیشتاز، کنعانی زادگان و آل کثیر در سکوت!

  • کد خبر: ۳۰۶۸۸۴
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
حواشی جدایی گاریدو | یاسین سلمانی پیشتاز، کنعانی زادگان و آل کثیر در سکوت!
یاسین سلمانی علی‌رغم اینکه مورد توجه گاریدو قرار نگرفت، اما جزو اولین نفراتی بود که برای گاریدو استوری خداحافظی منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وقتی هواداران پرسپولیس استوری‌های تک تک بازیکنان تیم شان را برای وداع با گاریدو تماشا می‌کردند پیش بینی می‌کردند تنها بازیکنی که از او دلخوری دارد و ممکن است استوری خداحافظی منتشر نکند، کسی نخواهد بود جز یاسین سلمانی.

ستاره جوانی که با وجود تلاش زیادی در تمرینات گاریدو هرگز به عنوان مهره ثابت در ترکیب اصلی به او نگاه نکرد و در تمام بازی‌های گذشته در لیگ برتر و آسیا به عنوان بازیکن تعویضی دقایق کوتاهی برای حضور در زمین به او فرصت داده شد.

اما در کمال تعجب یاسین سلمانی جزو اولین نفراتی بود که برای سرمربی سابق اش استوری خداحافظی منتشر کرده و با گاریدو وداع کرد. این درحالی است که نفراتی، چون محمدحسین کنعانی زادگان و عیسی آل کثیر در اقدامی عجیب از خداحافظی با مرد اسپانیایی طفره رفتند تا مشخص شود تا چه اندازه از او دلخور هستند.

آن هم در شرایطی که کنعانی زادگان جزو نفرات همیشه ثابت ترکیب سرخ‌ها بود و گویا بابت مصاحبه آخر گاریدو در مورد اشتباهاتی که در چند بازی اخیر داشت ناراحت و دلخور شده و تصمیم گرفت تا مثل بقیه هم تیمی هایش با گاریدو خداحافطی نکند.

عجیب‌تر از کنعانی زادگان، شاید عیسی آل کثیر بود که با وجود شرایط نامناسبی که داشت گاریدو بار‌ها به او میدان داد. او در بازی با نساجی به عنوان بازیکن ثابت به میدان رفت و فرصت‌های زیادی را هدر داد و درنهایت هم پرسپولیس بازی را واگذار کرد. این اقدام کافی بود تا موج تازه‌ای از انتقادات بابت انتخاب عیسی در ترکیب اصلی متوجه مرد اسپانیایی شود.

اما جالب این بود که گاریدو باز هم از عیسی حمایت کرد و برای بازی با ملوان نیز از آل کثیر در ترکیب ثابت بهره برد و مهاجم باتجربه سرخ‌ها در این بازی نیز موقعیت‌های زیادی را از دست داد. با این وجود آل کثیر با سرمربی تازه جدا شده اش خداحافظی نکرد تا نشان دهد همچنان از او دلخور است. شاید عیسی توقع داشت گاریدو از همان ابتدای فصل از او در ترکیب ثابت بهره می‌برد و علیپور و ژوائو را نیمکت نشین او می‌کرد!

به هر روی همین اقدام یاسین سلمانی و به جا آوردن رسم ادب نشان می‌دهد که این بازیکن جوان می‌تواند با کار و تلاش بیشتر آینده درخشانی را برای خود رقم بزند.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->