نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد
سرخط خبرها

انتشار یک رمان درباره رهبری هوش مصنوعی در جهان

  • کد خبر: ۳۰۷۱۲۴
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰
انتشار یک رمان درباره رهبری هوش مصنوعی در جهان
کتاب «یک قرن و یک روز» نوشته قاسم منهی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در معرفی این رمان که در انتشارات «اعتدال گستران فردا»، منتشر شده عنوان شده است: «یک قرن و یک روز» داستان زندگی پیرمردی صد ساله در سال ۱۴۵۷ بعد از گذر از جنگ‌های بزرگ جهانی و رهبری هوش مصنوعی را خواهید خواند.

در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: «داستانی که می‌خوانید، خیالی است که می‌تواند در آینده معاصر به حقیقتی بدل شود که ما و فرزندان ما را در میان سیاهی قبرگونه‌اش به شادی‌کردن وادار نماید و چه تلخ است زمانی که انسان در میان برکه قیر داغ، مجبور باشد به رقص و پایکوبی بپردازد.

این داستان نگاهی است به روز‌های بعد از صدسالگی خودم در خانه سالمندان و جهانی که جنگ‌های بزرگ سوم و چهارم جهانی را پشت سر گذاشته است؛ و قوانینی که به رهبری هوش مصنوعی و نظارت وی تنظیم و اجرا می‌شود و انسان مجبور است به تمکین کردن در برابر آن تا بتواند زنده بماند. این داستان برای امروز ما ملال‌انگیز است ولی می‌تواند به نوعی آینده‌ای را پیشگویی کند که امکان دارد به حقیقت رخ دهد.

امیدوارم لذتی بیدار کنند را با خواندن این رمان تجربه کنید و اگر در توانتان هست اقدامی هرچند کوچک برای عقب افتادن آن انجام دهید. شاید این عقب افتادن، وقایع نوشته شده هرگز رخ ندهد و محقق نشود.»

همچنین ناشر آورده است: در راستای نشر فرهنگ غنی ادب پارسی و به منظور بهره‌مندی از قلم نویسندگان نسل جوان و فرهیخته انتشارات اعتدال گستران فردا، جهت ترغیب و تشویق قلم به دستان گمنام، اقدام به انتشار کتاب رمان (یک قرن ویک روز) اثر نویسنده جوان قاسم منهی کرده و در دهه فجر سال جاری در کانون فرهنگی آفتاب برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->